2 dana
Trajanje
Avionom
Prevoz
ND
Usluga
Da
Transfer
Da
Vodič

UEFA Europa League, Group Stage

Arsenal FC vs FK Crvena Zvezda

2 dana / 1 noćenje, direktan čarter let

Glavni grad Ujedinjenog Kraljevstva, Velike Britanije i Severne Irske, ali i najvažnijeg dela države – Engleske. Jedan je od najvećih turističkih, kulturnih i komercijalnih centara na svetu. U široj zoni ove metropole živi oko 10 miliona stanovnika. Ta zona ujedno predstavlja i jednu od najvećih industrijskih zona Evrope. Prevashodno, London je grad istorije, vidljive na svakom koraku, prelepih parkova, sjajnih palata, ogromnih bulevara i skverova, izuzetnog noćnog života, grad pabova, zabave, fudbala… grad o kojem svako mašta da bar delić svog života provede u njemu. Ova poseta Londonu je istovremeno i prilika da se prošetate Hajd parkom, vidite Bakingemsku palatu, Parlament, Vesminstersku opatiju, Britanski muzej ili neku galeriju, popijete piće u kafeu na Trafalgaru ili Pikadiliju.

01.11. - 02.11.2017. USLUGA CENA U 1/2 SOBI CENA U 1/1 SOBI
Royal National 3* BB 495€ 555€
Melia White House 4* BB 580€ 695€
Hilton London Euston 4* BB 595€ 745€
Double tree by Hilton Islington 4* BB 615€ 785€
CENOVNIK PDF
pdf
CENA PUTOVANJA UKLJUČUJE:
Čarter let na relaciji Beograd-London Luton-Beograd kompanijom AVIOLET, 1 noćenje sa doručkom u izabranom hotelu (doručak – buffet), transfere prema programu, usluge pratioca grupe i troškove organizacije putovanja.
CENA PUTOVANJA NE UKLJUČUJE:
aerodromske i ostale pripadajuće takse u iznosu od oko 75Eur (podložne su promenama sve do dana polaska na put i plaćaju se prilikom prijave), ulaznicu za utakmicu, međunarodno putno osiguranje, gradsku boravišnu taksu (plaća se na licu mesta) i individualne troškove putnika.
Ulaznice je moguće kupiti posredstvom agencija.
NAPOMENA: SVA PROPRATNA DOKUMENTACIJA MORA DA BUDE ORIGINLNA I SVAKI DOKUMENT MORA IMATI SVOJ PREVOD NA ENGLESKI
Putnik popunjava zahtev za UK vizu on-line i zakazuje termin u ambasadi putem sajta: https://www.visa4uk.fco.gov.uk.
Obrada zahteva za UK vizu se naplaćuje a cena se određuje u zavisnosti od tipa i dužine trajanja vize. Plaćanje se vrši platnom karticom putem interneta, nakon online predaje zahteva. Uz on line zahtev, za dobijanje UK vize potrebno je podneti i propratnu dokumentaciju koja potvrđuje činjenično stanje navedeno u zahtevu. Obavezno je da sva propratna dokumentacija bude na engleskom jeziku u suprotnom zahtev za UK vizu može biti odbijen. Nakon popunjenog zahteva za UK vizu, zakazuje se sastanak za ličnu predaju zahteva, propratne dokumentacije i davanja biometrijskih podataka (otisaka prstiju i fotografije lica) u UK viza aplikacionom centru u Beogradu. Sastanci se zakazuju u periodu od 8 do 15 časova svakog radnog dana. Nakon predaje UK viza aplikacionom centru, zahtev za vizu se šalje u UKVI centar u Varšavi gde se donosi odluka da li će viza biti odobrena ili ne. Period obrade zahteva može trajati i do tri nedelje.
Opšta dokumentacija za sve putnike: rezervacija smeštaja i prevoza (obezbeđuje agencija), dokaz o sredstvima za izdražavanje za vreme boravka u vidu devizne potvrde iz banke o posedovanju novca na računu u iznosu od 100 eura po danu boravka ili fotokopija kreditnih kartica, pasos sa važnošću minimum šest meseci po povratku sa puta i slobodnim bar jednim listom u prostoru za vize (ili 2 slobodne strane), kopija dokaza o nekretnini u vlasnistvu ukoliko ih putnik poseduje, pasoši svih članova porodice i ako ne putuju sa vama (supružnika, dece, roditelja). Ukoliko deca nemaju svoj pasos, a nisu uneta u roditeljski, mozete priloziti izvod iz maticne knjige rodjenih. ZA ZAPOSLENE: Potvrda o zaposlenju sa naznacenim primanjima, radnim mestom, duzinom staza i stavom o slobodnim danima ili godisnjem odmorom (u trajanju aranzmana), original i fotokopija radne knjizice. ZA VLASNIKE PRIVATNIH FIRMI: Kopija rešenja APR.
Kako ne biste rizikovali da popunite i predate pogrešan formular, u okviru naše usluge vršimo popunjavanje online zahteva za Vas. Trošak obrade zahteva za UK vizu iznosi 2000,00 dinara.
Plaćanje VIZE se vrši isključivo i samo platnom karticom putem interneta, a nakon online predaje zahteva (standard visitor visa, košta oko 105 eur). Agencija organizator putovanja Vam nudi pomoć u savetovanju i poserdovanje u popunjavanju on line zahteva, i ni u kom slučaju ne garantuje svojim klijentima dobijanje vize za Veliku Britaniju. Ta odluka je isključivo u nadležnosti Britanskog viza centru u Varšavi.
  • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.
  • Ovo putovanje je individualno i za realizaciju programa nije potreban minimum putnika.
  • Krajnji rok za prijavu: 15 dana pre polaska ili do popune mesta.
  • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane organizatora putovanja je 5 dana pre početka putovanja.
  • Belvi Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055730, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Belvi Travel nastupa u svojstvu posrednika u prodaji aranžmana za Arsenal vs FK Crvena Zvezda. Organizator putovanja je turistička agencija Champions travel, licenca OTP 48/2014. Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Champions travel.
Cenovnik br.1 važi od 17.09.2017.

1

1.dan (01.nov) BEOGRAD - LUTON - LONDON

Polazak aviona za London u prepodnevnim satima. Dolazak u Luton oko  u 12.00h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
2

2.dan (02.nov) LONDON - LUTON - BEOGRAD

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. nNapuštanje hotelskih soba do 12.00h. Transfer do Stadiona Emirates gde se sa početkom od 19.00h odigrava utakmica 3. Kola grupne faze UEFA Europa Lige između FC Arsenal i FK Crvena Zvezda. Nakon završetka utakmice transfer do aerodrome Luton. Polazak aviona za Beograd oko 23.55h. Dolazak u Beograd oko 03.50h. KRAJ PROGRAMA.

Royal National Hotel 3*, Bedford Way, Wc1h Odg,
Hotel se nalazi nedaleko od Rasel skver stanice, londonskog metroa i nedaleko od Britanskog muzeja, oko 2km je udaljen od centra. Hotel ima restoran, teretanu, saunu, solarijum i đakuzi, sale za sastanke, parking, besplatan internet. U okviru hotela se nalazi kafe bar, prodavnice, menjačnica… Sve sobe su sa centralnim grejanjem, kupatilom, fenom za sušenje kose. Imaju besplatan Wi Fi,TV, sef, mini bar, telefon, radio, set za kafu i čaj.
Melia White House 4*, Albany Street, Regent´s Park NW1 3UP
Hotel se nalazi nedaleko od Regent parka, ima 581 sobu, od toga 112 apartmana. Poseduje 9 sala za sastanke i 2 restorana i bar sa terasom, teretanu, room service. Sve sobe su klimatizovane i sa kupatilom, imaju fen za sušenje kose, TV, telefon, internet konekciju.
Hilton London Euston 4*. 17 – 18 Upper Woburn Place, WC1H 0HT
Hotel se nalazi nedaleko od Rasel skvera. Hotel ima ukupno 167 soba, restoran, teretanu, standard WiFi u sobama i holu. Sve sobe su moderno opremljene, sa kupatilom, fenom za sušenje kose. Imaju Wi Fi,TV, sef, mini bar, telefon, radio, set za kafu i čaj.
Doubletree By Hilton London Islington Hotel 4*, Pentonville Road N1 9la
Hotel se nalazi nedaleko od Bussines Design Centra i stanice Angel, koja ga dalje povezuje sa bronim znamenitostima grada. Hotel ima restoran, bar, menjačnicu, sale za sastanke i konferencije parking, vešernicu, WI Fi, teretanu. Sve sobe su moderno opremljene i klimatizovane, imaju Tv, Wi Fi, mini bar, telefon, ste za čaj i kafu, room servis.

fc-cz