6 dana
Trajanje
Autobusom
Prevoz
ND
Usluga

DOČEK NOVE GODINE 2019.

Autobusom – 6 dana/4 noćenja

CENA ARANŽMANA PO OSOBI U EVRIMA

TERMIN PUTOVANJA USLUGA HOTEL CENA ARANŽMANA DOPLATA ZA 1/1 SOBU
29.12.2018.-03.01.2019. 4ND HOTEL 3 199€ 80€
CENOVNIK PDF
pdf
U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:
prevoz turističkim autobusom (klima,TV,DVD) na navedenoj relaciji
smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu sa 3* u Atini na bazi 3 noćenja sa doručkom, doručak – buffet (samoposluživanje) i Solunu na bazi 1 noćenja sa doručkom, doručak – buffet (samoposluživanje)
razgledanje prema programu
usluge vodiča
troškovi organizacije putovanja.
U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
dinarski deo aranžmana 1790,00 RSD po rezervaciji
boravišna taksa koja se računa kao fiksni iznos po sobi po danu i u zavisnosti od vrste smeštaja iznosi: 4 € za hotele sa 5*, 3 € za hotele sa 4*, 1,5 € za hotele sa 3*, 0,5 € za hotele sa 1-2* (plaća se na recepciji hotela)
individualni troškovi, međunarodno putno osiguranje, fakultativni izleti.

 • Akropolj (lokalitet i muzej sa ulaznicama) – 35€
 • Sunion (sa ulaznicom) – 20€
 • Grčko veče u taverni – 35€
 • Pirej i Glifada – 10€

Za realizaciju fakultativnih izleta potreban minimum 25 plativih putnika


Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 6 mesečnih rata.
 • Fakultativni izleti plaćaju se na licu mesta u evrima.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
 • Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
 • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije organizatora putovanja.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2018 od 10.01.2018., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059716 od 25.01.2018. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 25.01.2018. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.

Organizator:
BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17. Licenca: OTP – 25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Opisi i fotografije objekata su objavljene na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br. 1 / 01.10.2018.

1

1.dan (29.12.2018.) BEOGRAD...

Polazak autobusom na parkingu Τurističkog terminala (SP Lasta A.D. autoput Beograd-Niš br.4) u 16:30h. Polazak autobusa u 17:00h. Noćna vožnja teritorijom Srbije, Makedonije i Grčke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora…
2

2.dan (30.12.2018.) ...ATINA

Dolazak u Atinu u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje jednog od najznačajnijih gradova sveta, autobusom: gradski trgovi Omonija i Sintagma, tri neoklasične zgrade Nacionalna biblioteka, Akademija, Univerzitet, potom slede Numizmatički muzej Šlimana, spomenik Kolokotronisu, stari i novi Parlament, Kraljevska bašta, Predsednička palata, Evzoni – nacionalna garda, galerija Zapion, Zevsov hram na Marsovom polju, trijumfalna Hadrijanova kapija i stadion Kalimarmaro (Panatenajski stadion) na kome su 1896.godine održane prve Olimpijske igre modernog doba i gde je bio cilj maratonske trke Letnjih olimpijskih igara 2004.godine. Smeštaj u hotel. Slobodno poslepodne. Noćenje.
3

3.dan (31.12.2018.) ATINA - AKROPOLJ - SUNION - ATINA - DOČEK NOVE GODINE

Doručak. Slobodan dan za individualan obilazak grada ili mogućnost fakultativnog izleta do Akropolja – spomeničkog kompleksa iz ,,zlatnog doba’’ Periklove Atine: Propileji, Hram Atine Nike, Erehtejon, Partenon… Nakon obilaska lokaliteta, odlazak do novog muzeja Akropolja. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U poslepodnevnim satima mogućnost fakultativnog odlaska do Suniona – najjužnijeg rta Atičkog poluostrva i poseta Posejdonovom hramu. Povratak u Atinu. U večernjim satima odlazak na individualan doček Nove godine. Noćenje.
4

4.dan (01.01.2019.) ATINA - PIREJ - GLIFADA - ATINA

Doručak. Slobodan dan za individualan obilazak grada ili mogućnost fakultativnog izleta do Pireja – nekada najveće luke antičkog sveta, a danas velikog pomorskog i trgovačkog centra Mediterana. Slobodno vreme za šetnju i obilazak. Nastavak puta ka najpoznatijem atinskom kupalištu i ekskluzivnom delu grada – Glifadi. Slobodno vreme do povrataka u Atinu. U večernjim časovima mogućnost fakultativnog odlaska na grčko veče, u taverni na Plaki. Povratak u hotel. Noćenje.
5

5.dan (02.01.2019.) ATINA - SOLUN

Doručak. Napuštanje soba i odjavljivanje iz hotela. Polazak za Solun. Dnevna vožnja do Soluna sa kraćim usputnim zadržavanjima, radi odmora. Dolazak u Solun u popodnevnim satima. Po dolasku panoramsko razgledanje grada: Bela kula, Rotonda, Trijumfalna kapija, crkve Sv. Sofije, Sv. Dimitrija, Aristotelov trg, Galerijev slavoluk … Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
6

6.dan (03.01.2019.) SOLUN - BEOGRAD

Doručak. Napuštanje soba i odjavljivanje iz hotela. Obilzak srpskog vojničkog groblja ’’Zejtinlik’’, gde se nalaze posmrtni ostaci više od 7.000 srpskih vojnika poginulih u borbama i proboju Solunskog fronta u Prvom svetskom ratu. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Vožnja teritorijom Grčke, Makedonije i Srbije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima. (Kraj usluga).

Smeštaj naših putnika je u nekom od navedenih hotela ili sličnim iste kategorije:

Ηοtel Best Western My Athens 3*, Atina, www.myathenshotel.com
Hotel se nalazi u centru Atine, na 200 metara od metro stanice i trga Karaiskaki. Hotel ima recepciju, restoran, bar. Svaka soba ima kupatilo, fen, klimu, TV, sef. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Hotel Athens Odeon 3*, Atina, www.hotelodeon.gr
Hotel se nalazi u centru Atine, na oko 500 metara od trga Omonija. Hotel ima recepciju, restoran, bar, wifi internet. Svaka soba ima klimu, TV sa satelitskim kanalima, kupatilo, fen. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Hotel Hellinis 3*, Atina, www.hellinis.gr
Hotel se nalazi u širem centru Atine, na oko 2km od trga Sintagma. Hotel ima recepciju, restoran, cocktail bar, kafeteriju, TV salu, internet kutak, sef, lift. Svaka soba ima kupatilo, telefon, TV, frižider. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Hotel ABC 3*, Solun https://hotelabc.gr/
Hotel se nalazi u centru Soluna, na samo par metara od izložbenog centra Helexpo. Hotel ima recepciju, restoran, bar. Svaka soba ima klimu, TV, minibar, kupatilo, sef. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Hotel El Greco 3*, Solun www.hotelelgreco.gr
Hotel se nalazi u centru Soluna i na oko 15 minuta laganog hoda do Aristotelovog trga. Hotel ima recepciju, restoran, wifi internet. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV sa satelitskim kanalima, mini frižider. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Hotel Metropolitan 3*, Solun, www.metropolitan.gr
Hotel se nalazi u širem centru Soluna. Nedaleko od hotela nalazi se autobuska stanica, a od najpoznatije znamenitosti Soluna – Bele Kule, udlajen je oko 2 kilometra. Hotel ima restoran, konferencijsku salu, bar, recepciju, sef i wifi internet. Sve sobe su opremljene kupatilom, TV-om sa satelitskim kanalima, mini-frižiderom, fenom I besplatnom wifi internet konekcijom. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.
Organizator putovanja zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru programa biće objavljen 7 dana pre polaska na put.

nova-godina-atina-solun-2019-01
nova-godina-atina-solun-2019-02
nova-godina-atina-solun-2019-03
nova-godina-atina-solun-2019-04
nova-godina-atina-solun-2019-05