1 noćenje
Trajanje
Autobusom, Automobilom
Prevoz
NA
Usluga

Mont Blanc 3*
Lokacija: apartmani Mont Blanc se nalaze 600 m od gondole, 700 m od starog grada Bansko. Hotel ima 35 apartmana.
Smeštaj: Apartmani sadrže mini kuhinju, SAT TV, kupatilo, fen, internet pristup.
Hotelska ponuda: lift, sef na recepciji, sauna, parno kupatilo, fitnes sala, wi-fi internet kod recepcije.
Napomena: mini bus do gondole uz doplatu. Ljubimci su dozvoljeni u hotelu.

CENE SU IZRAŽENE U EUR, PO OSOBI, PO NOĆI

TIP SMEŠTAJA USLUGA 01.12 - 27.12. 28.12 - 03.01. 04.01 - 15.04.
1/2+2 apartman (min x 2) NA 22 45 22
1/4+2 apartman (min x 2) NA 30 58 30
POPUST ZA RANE REZERVACIJE: -10% za celokupne uplate do 15.11.2017.

HOTELSKE SKRAĆENICE I NAZNAKE U TABELI: 1/2 – dvokrevetna soba, 1/3 – trokrevetna soba, 1/4 – četvorokrevetna soba, 1/2+1 – dva standardna i jedan pomoćni ležaj, 1/2+2 – dva standardna i dva pomoćna ležaja , economy – manja soba od standardne, low cost – soba u prizemlju ili na potkrovlju, family, superior, suite, junior suite, deluxe, large, executive – veća soba od standardne, studio – soba sa kuhinjskom nišom, app – apartman, RO – najam sobe/studija/apartmana, BB – noćenje sa doručkom, HB – polupansion (doručak/večera), FB – pansion (doručak/ručak/večera). U svim hotelima: doručak/ručak/večera: samoposluživanje/meni (izbor više jela) ili klasično usluživanje.

CENOVNIK PDF pdf

POPUST ZA RANE REZERVACIJE: -10% za celokupne uplate do 15.11.2017.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje interneta.

DOPLATE I POPUSTI:

Doplata za doručak: 3€ dnevno po osobi.

Doplata za prevoz do gondole: 2€ dnevno po osobi.

Apartman 1/2+2 – U pratnji dve odrasle osobe dvoje dece do 12god. besplatno.

Treća i četvrta odrasla osoba besplatno.

Maksimum dve odrasle osobe + dete, tri odrasle osobe + dete ili četiri odrasle osobe.

Apartman 1/4+2

– U pratnji dve odrasle osobe troje dece do 12 god. borave besplatno.

– Treća, četvrta, peta i šesta odrasla osoba besplatno.

Maksimum pet odraslih osoba + dete ili šest odraslih osoba.

ARANŽMAN OBUHVATA:
 • smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, za odabrani broj noćenja (minimum 5 noćenja).

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • autobuski prevoz
 • obavezna doplata za boravišnu taksu – 5€ po osobi, za ceo period boravka (plaćaju svi putnici)
 • troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja i skijaško osiguranje. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan:      Dolazak u hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14h).
2-7.dan:   Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
8.dan:      Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10h). Kraj usluga.

VAŽNA NAPOMENA:

 • Svaki otkaz nastao u periodu 30 dana ili manje do putovanja naplaćuje se 100% od ukupne cene aranžmana za period boravka 20.12.2017- 09.01.2018.

NAPOMENA: Svaka promena ili dopuna prvobitne rezervacije smatra se novom rezervacijom (ime, prezime, datum rođenja, promena tipa smeštaja…) i troškovi storniranja su 100%.

AUTOBUSKI PREVOZ:
Organizovani polasci iz Beograda, Novog Sada i Niša (8 dana / 7 noćenja)
DATUMI SMENA U HOTELU: 16, 23. i 30. decembar; 06, 13, 20. i 27. januar; 03, 10, 17. i 24. februar, 03. i 10. mart
DATUMI POLASKA AUTOBUSA: 15, 22. i 29. decembar; 05, 12, 19. i 26. januar; 02, 09, 16. i 23. februar; 02. i 09. mart
Cena povratne karte iz Beograda 50€ iz Niša 40€, jedan smer iz Beograda 30€, iz Niša 25€ po osobi.
Doplata za polazak iz Novog Sada 15€ po osobi (min. 4 osobe za realizaciju transfera).
Doplata za određeno mesto u autobusu iznosi 1.000 rsd.

Polazak autobusa iz Beogarada u 21h, sa parkinga sportskog centra “Milan Gale Muškatirović” (bivši sportski centar 25.maj) na Dorćolu,
Vreme povratka iz Banskog je u 16h po lokalnom vremenu sa javnog parkinga ispod hotela Vihren Palace u Banskom, a vreme povratka sa Boroveca je od 17h po lokalnom vremenu (uz proveru sa pratiocem grupe prilikom polaska na put). U slučaju manjeg broja putnika za Borovec postoji mogućnost da putnici na parkingu kod hipermarketa “Metro“ kod Sofije pređu u autobus/mini bus lokalnog partnera koji će ih odvesti na odredište.
Polazak 15.12.2017., kao i polazak posle 09.03.2018., biće organizovan ako ima dovoljan broj putnika (minimum je 30 putnika kako bi se organizovao prevoz). Postoji mogućnost spajanja na prevozu putnika za skijalište Borovec sa putnicima za skijalište Bansko.

Prevoznik prevozi putnike do hotela ukoliko je to fizički moguće (najbliže dokle može prići autobus).
Minimalan broj putnika za realizaciju prevoza autobusom je 30.
Prtljag: putnici u prtljažnik mogu uneti jednu putnu torbu i ski opremu po putniku. Ova napomena je stavljena kako bismo izbegli neprijatne situacije koje se dešavaju kada pojedini putnici ponesu previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu. Putnik je dužan voditi brigu o svojim stvarima unetim u prevozno sredstvo, o davanju, odnosno preuzimanju prtljaga predatog prevozniku. Prenos prtljaga do smeštajne jedinice putnici obavljaju sami.

CENE ZA DECU:
NAPOMENA: Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

HOTELSKI SMEŠTAJ:
U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

POMOĆNI KREVET:
U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u vašoj sobi.

VIZE I PUTNA DOKUMENTA:
Državljanima Srbije viza za destinacije obuhvaćene ovim cenovnikom viza nije potrebna. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
NAPOMENA: Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka).

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA, jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

Cene smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, administrativnom zabranom preduzeća, plaćanjem Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.

 • Program je individualan, rezervacija se vrši na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 3 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
 • Aranžman je moguće realizovati bez obzira na broj prijavljenih putnika u zavisnosti od raspoloživosti soba u hotelu.
 • U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste organizatora putovanja prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje.
 • Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane organizatora putovanja je 5 dana pre početka putovanja.
 • Belvi travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
 • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.
USLUGA ODRASLI DECA 7-12g.
SKI PASS - BANSKO - 6 dana
SKI PASS + najam skija, štapova i cipela 205 125
SKI PASS + najam skija i štapova 175 110
SKI PASS + najam snowboard-a i čizama 245 /
SKI PASS + najam snowboard-a 200 /
SKI PASS + najam čizama za snowboard 180 /
Cene su izražene u EUR po osobi

Obavezna je slika deteta koja se pravi na licu mesta prilikom izdavanja ski karte za decu; roditelji su dužni da prezentuju dokument koji potrđuje starosno doba deteta (pasoš).

PONUDA SKI USLUGA JE SNIŽENA U ODNOSU NA USLOVE SKIJALIŠTA I VAŽI ISKLJUČIVO ZA KUPOVINU SKI USLUGA U AGENCIJI BELVI TRAVEL.
Rok za rezervaciju ski usluga je najkasnije 14 dana pre putovanja, a ski pass se preuzima drugi dan od dolaska gostiju na destinaciji.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2017 od 04.01.2017., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055961 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.
Beograd, 25.01.2017. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.

Organizator: BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17. Licenca: OTP – 25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Opisi i fotografije objekata su objavljeni u katalogu i na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br 1 / 08.11.2017.

U jugozapadnom delu Bugarske, na obroncima planine Pirin nalazi se najpopularniji ski centar ove zemlje – Bansko. Nakon modernizaciji skijališta i infrastrukture Bansko postaje jedno od najpopularnijih ski centara. Ski centar Bansko proglašen je 2013. godine za najbolji skijaški centar na svetu u pogledu odnosa cene i kvaliteta. Ono što čini specifičnost ovog ski centra jeste poseban spoj modernog skijališta i tradicionalnog bugarskog gradića. Taj poseban duh srednjovekovne Bugarske i modernog zimskog rizorta čine Bansko najpopularnijim mestom za zimovanje u Bugarskoj. Za zimovanje u Banskom nije teško naći pogodan termin, pošto ovde sezona traje najduže. Od 15. decembra do 15. maja ljubitelji snega i zimskih sportova mogu uživati u alpskom skijanju, snoubordingu, nordijskom skijanju, sankanju, klizanju, pa i manje poznatim atrakcijama kao što je noćna šetnja sa bakljama.

bansko-mapa

1-mont-blanc
2-mont-blanc
3-mont-blanc
4-mont-blanc
5-mont-blanc
6-mont-blanc
7-mont-blanc
8-mont-blanc
bansko-ski