4 dana
Trajanje
Avionom
Prevoz
ND
Usluga
Da
Transfer
Da
Vodič

Evropski gradovi – Španija – Barselona

Avionom 4 dana/3 noćenja

DIREKTAN ČARTER LET

Priča o Barseloni je glavni grad pokrajne Katalonije i drugi grad po veličini u Španiji. Nalazi se na obalama Mediterana, u dolini koja je okružena morem na istoku, planinama Sijera de Koljserola na zapadu, rekom Ljobregat na jugu i rekom Besos na severu. Barselona je grad koji ima dušu, čini se da je u njoj sve podjednako lepo, i ono što stiže iz daleke prošlosti i ono što je tek nedavno ugledalo svetlost dana. Ona je osobena, jedinstvena i prepoznatljiva zahvaljujući pre građevinama čuvenog arhitekte Antonia Gaudija. Barselonu karakteriše mediteranska klima sa dugim, žarkim i sunčanim letima i vlažnim i blagim zimama.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI, NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM, IZRAŽENA U EUR:

Termin: 06.12. – 09.12.2018.

HOTEL USLUGA Cena po osobi u dvokrevetnoj sobi Cena po osobi u trokrevetnoj sobi Cena po osobi u četvorokrevetnoj sobi Doplata za 1/1 sobu
Eurohotel Gran Via Fira 4 (promo sobe) ND 399€ / / /
Eurohotel Gran Via Fira 4 (standard sobe) ND 449€ 439€ / 110€
Viladomat 3 ND 499€ 489€ / 120€
Aparthotel Mariano Cubi 4 ND 529€ 515€ 505€ /
BCN Design 5 ND 659€ / / /
NAPOMENA: Rezervacija trokrevetne i jednokrevetne sobe isključivo na upit! Trokrevetne i četvorokrevetne sobe su dvokrevetne sa jednim ili dva pomoćna ležaja!
CENOVNIK PDF
pdf
U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
prevoz čarter letom Air Serbia na relaciji Beograd – Barselona – Beograd
transferi autobusom aerodrom – hotel – aerodrom
smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3*, 4* ili 5* na bazi 3 noćenja sa doručkom
troškovi organizovanja putovanja, usluge vodiča kao i usluge lokalnog vodiča na srpskom jeziku.
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
dinarski deo aranžmana – 1790rsd po osobi
avio takse – oko 44,48€ (avio taksa u Beogradu 20,50 eura i rf taksa 0,98 eura i avio taksa u Barseloni 23 evra) plaća se u agenciji u dinarima (podležu promenama ))
fakultativni izleti i posete, prevoz metroom ili nekim drugim vidom gradskog prevoza, ndividualni troškovi putnika
boravišna taksa u hotelima u Barseloni koja se primenjuje od 01.11.2014. i plaća se direktno na recepciji hotela i to 0.75 evra po noći po osobi u hotelima sa 2* i 3*; 1.25 evra po noći po osobi u hotelima sa 4*; 2.50 evra po noći po osobi u hotelima sa 5*
međunarodno putno osiguranje
Usled promena cene goriva na tržištu nafte, moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važiće za sve prijavljene putnike.
 • Fakultativni izleti u Barseloni plaćaju se isključivo u evrima, u efektivi. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 30 učesnika. Sadržaj panoramskog razgledanja grada i raspored fakultativnih izleta podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično).
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 140).
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Organizator putovanja zadržava pravo zamene navedenog hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru aranžmana biće objavljen na site-u agencije organizator putovanja 7 dana pre polaska na put.
 • Putnici su u obavezi da daju tačna imena i prezimena, onako kako je naznačeno u pasošu, prilikom pravljenja rezervacije. U protivnom, svaka kasnija promena podleže dodatnoj naplati od strane avio-kompanija, a troškove snose sami putnici.
 • Vremena letova su podložna promenama. Putnici će o tačnom vremenu leta biti obavešteni dva dana pre putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena leta od strane avio-kompanije.

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika koji je potreban za realizaciju programa 5 dana pre puta.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individulanog putovanja za navedenu destinaciju uz promenu cene putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije organizatora.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059124, od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Belvi Travel nastupa u svojstvu posrednika u prodaji aranžmana za Uskrs u Barseloni. Organizator putovanja je turistička agencija BIG BLUE GROUP – Beograd , licenca OTP 255/2010. Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP – Beograd, Kolarčeva 3.
Cenovnik br.1 važi od 27.06.2018.

1

1. dan (6.12.2018.) BEOGRAD - BARSELONA

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera za čekiraje dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Barselonu kompanijom Air Serbia u ranim prepodnevnim časovima. Sletanje na aerodrom u Barseloni nakon dva i po sata leta. Po sletanju na aerodrom u Barseloni transfer do hotela. Smeštaj. Fakultativno panoramsko razgledanje grada autobusom. Panoramski obilazak: Olimpijska luka, Kula Agbar, katedrala Sveta porodica, nedovršena građevina genijalnog arhitekte Antonia Gaudija. Kratka foto pauza. Nastavak vožnje do druge dve Gaudijeve građevine; kuće Mila i Batljo, Avenija Diagonal, Španski trg, brdo Monžuik gdje je smešten Olimpijski sportski kompleks. Kratka foto pauza. Nastavak vožnje do Kalatravinog toranja, Kolumbovog spomenika, Katalonskog trga gde se obilazak završava. (Cena izleta: 20€). Slobodno popodne ili fakultativni obilazak jednog od najvećih akvarijuma u Europi. Akvarijum Barselone je najznačajniji zabavni i edukativni centar posvećen podvodnom svetu Mediterana. (Cena izleta: 20€). Noćenje.
2

2. dan (7.12.2018.) BARSELONA

Doručak. Fakultativni izlet Tri brda (obilazak brda Tibidabo, poseta parka Guelj i etno sela Pueblo Espanjol). Odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža prelep pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila Sagrat Kor. Odlazak do jednog od najlepših parkova Barselone i obilazak jednog od najznačajnijih dela Antonija Gaudija, parka Guelj, koji je svojom jedinsvenošću i lepotom zaslužio da postane deo svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a. Park je nastao kao ideja grofa Eusebija de Guelja. Grof je prvobitno sa porodicom živeo u jednoj kući, dok je drugu kasnije prodao Gaudiju. Imanja je postalo javni park 1922. godine, kada su čuveni mozaici i tipične Gaudijeve kolonade postale dostupne svima. Odlazak do etno-sela ,,Pueblo espanjol’’ i poseta muzeju na otvorenom. Selo je nastalalo 30-ih godina XX veka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture sela u Španiji. (Cena izleta: oko 50€). Povratak u hotel. Uveče fakultativna poseta čuvenom spektaklu španskog flamenka. (Cena izleta: oko 35 €). Noćenje.
3

3. dan (8.12.2018.) BARSELONA

Doručak. Fakultativni izlet Đirona i Figeras. Vožnja do Đirone, grada koji se nalazi na severoistoku zemlje, u blizini granice sa Francuskom. Poseban šarm ovom gradu daju zidine, nastale kao deo sistema odbrane, a koje datiraju još iz rimskog perioda. Sa kula koje su pretvorene u vidikovac, pruža se predivan pogled na grad i okolinu. Obilazak grada: šetnja starim jezgrom grada, obilazak stare jevrejske četvri (najočuvanije jevrejske četvrti u Evropi), gotske katedrale… Slobodno vreme. Poseta Figerasu (oko150 km severno od Barselone) i ekscentričnom Teatru- muzeju Salvadora Dalija i njegove žene Gale, koji je smešten je u njegovoj porodičnoj palati. Izložbu koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. (Cena izleta: od 65€). Povratak u Barselonu. Noćenje.
4

4. dan (9.12.2018.) BARSELONA - BEOGRAD

Doručak. Slobodno vreme do odlaska na aerodrom. Slobodno vreme do odlaska na aerodrom.Transfer do aerodroma za let u večernjim časova. Sletanje u Beograd nakon dva i po sata leta. Kraj putovanja.

Hotel: Viladomat 3 * www.aa-hoteles.com/hotel-barcelona-viladomat.html

Položaj:Hotel se nalazi na 10 minuta hoda od Trga Katalonija i Ramble a 500 m od železničke stanice Sants. U neposrednoj blizini hotela nalaze se brojne prodavnice i restorani. Sadržaj: restoran i bar. Smeštaj: Sve sobe imaju klima uređaj, plazma TV, WI FI, minibar, sef i kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu. Usluga :Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Euro hotel Gran Via Fira 4* www.eurohotelgranviafira.com

Položaj: Hotel se nalazi u predgrađu Hospitalitet de Llobregat, udaljen 10 km od aerodroma i 6 km od centra. Europa Fira
železnička stanica i Fira Barselona sajam udaljeni su 5 minuta hoda, a do centra Barselone stiže se za 20-tak minuta vožnje gradskim prevozom (autobuska linija N17). Smeštaj: hotel ima 116 soba i sve sobe imaju kupatilo sa tušem ili kadom, fen za kosu, telefon, besplatan Wi Fi, TV, minibar, klima uređaj, grejanje. Sadržžaj: recepcija 24h, lobi, internet kutak , Wi Fi, bar, snek bar, restoran, teretana, bazen, sala za kongrese. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

EAparthotel Mariano Cubi 4 * www.aparthotelmarianocubi.com

Nedavno kompletno renoviran Aparthotel Mariano Cubi nalazi se nedaleko od Avenide Diagonal i na 2 km od šetališta Ramblas. Najbliža stanica metroa (Gracia) nalazi se na dva minuta hoda. Karakteristika hotela je da su sobe jako prostrane (oko 30 km2), imaju kompletno opremljeno kupatilo, klima uređaje, minibar, SAT TV, telefon, priključak za internet…Hotel je pogodan za smeštaj tri ili četiri osobe. U okviru hotela nalaze se: restoran, bar, sef na recepciji. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

BCN Design hotel 5 * www.eurostarshotels.com/eurostars-bcn-design.html

Butik hotel smešten u elegantnoj zgradi iz druge polovine XIX veka nalazi se na Paseo de Gracia i na 5 minuta hoda od trga Katalonija. Hotel modernog dizajna od sadržaja ima: restoran za doručak, bar, fitnes centar, kongresni centar, bar-bistro (nedaleko od hotela). Smeštaj : hotel ima 65 soba (sve sobe su različitog dizajna) i imaju kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, (u nekim sobama kada se nalazi u okviru sobe, a u nekim sobama soba i kupatilo čine jedan prostor) besplatan WI FI, TV, sef, klima uređaj, radni sto, telefon, minibar. Doručak se služi po principu samoposluživanja.
Ulazak u sobe je prvog dana od 15h a napuštanje soba poslednjeg dana boravka do 11h.

evropski-gradovi-barselona-01
evropski-gradovi-barselona-02
evropski-gradovi-barselona-03
evropski-gradovi-barselona-04
evropski-gradovi-barselona-05