5 dana
Trajanje
Autobusom
Prevoz
ND
Usluga
Da
Vodič

Beč je aktuelna prestonica Austrije i nekadašnji glavni grad moćne Austrougarske imperije. Danas je i moderna turistička metropola na obalama lepog plavog Dunava sa vidnom namerom da svakog posetioca šarmira lepotom palata carskog Hofburga i šenbrunskih parkova, bogatim umetničkim kolekcijama i muzičkim nasleđem, ali i izvrsnim šopingom i provodom u mnogobrojnim restoranima uz obilje piva i domaćeg vina. Beč je i grad u kome su živeli i stvarali Gete, Frojd, Betoven, Ajnštajn, Mocart i mnogi drugi, a svaki Austrijanac će s ponosom istaći da je nemački koji oni govore najčistija i najmelodičnija varijanta tog jezika. U Beču je, zapravo, sve posebno, od lepote njegove panorame do ukusa kolača.

TERMIN PUTOVANJA HOTEL USLUGA CENA ARANŽMANA DOPLATA ZA 1/1 SOBU
05.04 - 09.04.2018. Hotel 2* 2ND 99€ 45€
28.04 - 02.05.2018. Hotel 2* 2ND 99€ 45€
CENOVNIK PDF
pdf
U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:
prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji prema programu
smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi ili dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem u hotelu 2* u Beču na bazi 2 noćenja sa doručkom, doručak – kontinentalni (samoposluživanje)
razgledanje gradova i obilaske prema programu
usluge vodiča tokom putovanja, troškove organizacije putovanja.
U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
dinarski deo aranžmana – 1790rsd po rezervaciji
međunarodno zdravstveno osiguranje
individualni troškovi putnika
fakultativni izleti, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije.

 • banja Baden – 15€
 • Dunavski toranj – 10€
 • ulaznica za Šenbrun (prevoz, ulaznica, audio guide) – 25€
 • Prater – 5€.
Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

 • Fakultativni izleti plaćaju se na licu mesta u evrima.
 • Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Austrije.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije Belvi travel.
 • U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza – “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Raspored sedenja u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće. Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Belvi Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2017 od 04.01.2017., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 68,011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055961 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 25.01.2017. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.

Organizator:
BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17. Licenca: OTP – 25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Opisi i fotografije objekata su objavljene na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br 1 / 15.01.2018.

1

1. dan BEOGRAD - NOVI SAD…

Sastanak putnika na parkingu Sava Centra (savska strana) u 21:30h. Polazak autobusa u 22:00h. Noćna vožnja preko Novog Sada, teritorijom Mađarske i Austrije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
2

2. dan …OUTLET PARNDORF - BEČ

Dolazak u autlet centar Parndorf u jutarnjim satima. Slobodno vreme za kupovinu do polaska za Beč. Po dolasku u Beč razgledanje grada: Opera, Folksgarten, Muzej primenjene umetnosti, Prirodnjački muzej, Carska palata, Parlament, Rathaus, Gradska skupština, Burgteatar, Univerzitet, Zavetna crkva, Berza, Muzejska četvrt, zgrada Secesije, Karlova crkva, Muzikferajn… Šetnja starim gradskim jezgrom uz razgledanje znamenitosti: katedrala Sv. Stefana, trgovačke ulice Kertner i Graben, zabavni park Prater… Smeštaj u hotel. Noćenje.
3

3. dan BEČ - BADEN - BEČ - DUNAVSKI TORANJ

Doručak. Slobodan dan za individualan obilazak grada ili fakultativni odlazak do čuvene banje Baden koja se nalazi nedaleko od Beča. Banja je u XIX veku bila letnja rezidencija cara Franca I a koliko je lepa govori i činjenica da je Betoven upravo ovde stvarao svoja najpoznatija dela. Po dolasku šetnja kroz banju koju nazivaju “grad bašti”. Banja je čuvena i po svojim termalnim kupalištima. Slobodno vreme za uživanje. Povratak u Beč u popodnevnim satima. Slobodno vreme ili fakultativna poseta Dunavskom tornju odakle se pruža prelep pogled na Beč. Noćenje.
4

4. dan BEČ - DVORAC ŠENBRUN - PRATER…

Doručak. Napuštanje soba i odjavljivanje iz hotela. Slobodno vreme za individualan obilazak grada ili fakultativna poseta dvorcu Šenbrun – nekadašnjoj letnjoj rezidenciji carske porodice, smatra se jednom od najlepših baroknih palata u Evropi, u kojoj su boravili moćni vladari Austrougarskog carstva. Stanovnici ovog zamka bili su Marija Terezija, Mocart (kao gost), Franc Jozef… Danas je, zbog svog istorijskog značaja, jedinstvene gradnje i veličanstvenog nameštaja, Šenbrun deo UNESCO kulturne baštine. Nakon obilaska dvorca sledi fakultativni odlazak u najpoznatiji austrijski zabavni park – Prater. Slobodno vreme za posetu mnogobrojnim atrakcijama – Rizenardu (simbol Pratera), muzeju Madam Tiso… Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Noćna vožnja teritorijom Austrije, Mađarske i Srbije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
5

5. dan …NOVI SAD - BEOGRAD

Dolazak u Novi Sad i Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj putovanja.

Smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili sličnim:

Hotel Ibis Budget Wien Sankt Marx 2*, http://www.ibis.com/gb/hotel-3706-ibis-budget-wien-sankt-marx/index.shtml

Hotel se nalazi na oko 5 km od centra grada i na oko 450 m od stanice metroa. Hotel poseduje restoran, parking. Svaka soba ima kupatilo, TV, Wi-Fi internet konekciju, klimu. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak buffet – samoposluživanje).

*Napomena: U trokrevetnim sobama moguć je samo boravak 2 odrasle osobe i deteta do 12 godina.
Hotel Ibis Budget Wien Messe 2*, http://www.ibis.com/gb/hotel-7098-ibis-budget-wien-messe/index.shtml
Hotel se nalazi kod zabavnog parka Prater , stanica metroa udaljena je 350m od hotela. Hotel poseduje Restoran, parking. Svaka soba ima kupatilo, TV, Wi-Fi internet konekciju, klimu. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak buffet – samoposluživanje).

bec-1
bec-2
bec-3
bec-4
bec-5
bec-6
bec-7
bec-7a
bec-8
bec-9
bec-10
bec-11
bec-12