4 dana
Trajanje
Autobusom
Prevoz
ND
Usluga
Da
Vodič

DOČEK NOVE GODINE 2019.

Autobusom – 4 dana/3 noćenja

Beč je aktuelna prestonica Austrije i nekadašnji glavni grad moćne Austrougarske imperije. Danas je i moderna turistička metropola na obalama lepog plavog Dunava sa vidnom namerom da svakog posetioca šarmira lepotom palata carskog Hofburga i šenbrunskih parkova, bogatim umetničkim kolekcijama i muzičkim nasleđem, al ii izvrsnim šopingom i provodom u mnogobrojnim restoranima uz obilje piva i domaćeg vina. Beč je i grad u kome su živeli i stvarali Gete, Frojd, Betoven, Ajnštajn, Mocart i mnogi drugi, a svaki Austrijanac će s ponosom istaći da je nemački koji oni govore najčistija i najmelodičnija varijanta tog jezika. U Beču je, zapravo, sve posebno, od lepote njegove panorama do ukusa kolača.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI U EVRIMA:

TERMIN PUTOVANJA HOTEL USLUGA CENA ARANŽMANA DOPLATA ZA 1/1 SOBU
30.12.2018.-02.01.2019. HOTEL 2 3ND 189€ 90€
Moguća je rezervacija isključivo 1/1 ili 1/2 soba.
CENOVNIK PDF
pdf
U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:
prevoz turističkim autobusom (klima,TV,DVD) na navedenoj relaciji
smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu 2* na bazi 3 noćenja sa doručkom u Beču, doručak – buffet servis (samoposluživanje)
razgledanje prema programu
usluge vodiča
troškovi organizacije putovanja.
U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
dinarski deo aranžmana – 1790rsd po rezervaciji
individualni troškovi, međunarodno putno osiguranje, fakultativni izleti.
  • Dvorac Šenbrun – 25€ (ulaznica, vodič i slušalice)
  • Banja Baden – 15€.
Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.
  • Fakultativni izleti plaćaju se na licu mesta u evrima. Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 20 putnika.
  • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
  • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
  • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
  • Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
  • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije organizatora putovanja.
  • Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2018 od 10.01.2018., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059716 od 25.01.2018. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 25.01.2018. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.

Organizator:
BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17. Licenca: OTP – 25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Opisi i fotografije objekata su objavljene na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br. 1 / 01.10.2018.

1

1. dan(30.12.2018.) BEOGRAD - NOVI SAD - BEČ

Sastanak putnika na parkingu Turistički terminal (SP Lasta A.D. autoput Beograd-Niš br 4) u 06:00 sati. Polazak autobusa u 06:30 sati. Vožnja preko Novog Sada, Horgoša, teritorijom Mađarske i Austrije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beč. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
2

2. dan(31.12.2018.) BEČ - BADEN - BEČ

Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Opera, Folksgarten, Muzej primenjene umetnosti, Prirodnjački muzej, Carska palata, Parlament, Rathaus, Gradska skupština, Burgteatar, Univerzitet, Zavetna crkva, Berza, Muzejska četvrt, zgrada Secesije, Karlova crkva, Muzikferajn… Šetnja starim gradskim jezgrom uz razgledanje znamenitosti: Katedrala Sv. Stefana, Mocartova rodna kuća, trgovačke ulice Kertner i Graben… Slobodno popodne za uživanje ili fakultativna poseta banji Baden koja je poznata još od početka XIX veka jer se tu nalazila letnja rezidencija Cara Franca I. Banja obiluje raskošom, prelepim pejzažima pa je bila inspiracija za čuvenog Betovena koji je ovde stvarao svoja poznata dela. U banji se nalazi i kuća u kojoj je Betoven živeo. Banju Baden mnogi nazivaju i „grad bašti“ a u njoj se nalaze i poznata termalna kupališta. Slobodno vreme. Povratak za Beč. Individualni doček Nove godine. Noćenje.
3

3. dan(01.01.2019.) BEČ

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna poseta Šenbrunu. Šenbrun, nekadašnja letnja rezidencija carske porodice, smatra se jednom od najlepših baroknih palata u Evropi, u kojoj su boravili moćni vladari Austrougarskog carstva. Stanovnici ovog zamka bili su Marija Terezija, Mocart (kao gost), Franc Jozef… Danas je, zbog svog istorijskog značaja, jedinstvene gradnje i veličanstvenog nameštaja, Šenbrun deo UNESCO kulturne baštine. Slobodno vreme. Noćenje.
4

4. dan(02.01.2019.) BEČ - AUTLET PARNDORF - NOVI SAD - BEOGRAD

Doručak. Slobodno vreme do 13:00 sati. Polazak za Beograd. Usputna pauza u autletu Parndorf. Slobodno vreme. Nastavak vožnje teritorijom Austrije i Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd u večernjim satima. (Kraj usluga).

Smeštaj naših gostiju je u navedenom hotelu ili sličnom iste kategorije:

Ibis Budget Wien Sankt Marx 2* http://www.accorhotels.com/de/hotel-3706-ibis-budget-wien-sankt-marx/index.shtml
Moderan hotel nalazi se na 4km udaljenosti od centra grada. U neposrednoj blizini hotela nalazi se metro stanica koja vodi do centra grada. Hotel poseduje restoran, internet u lobiju i sobama, garažu (uz doplatu). Sobe su moderno opremljene i poseduju SAT TV, WiFi, kupatilo. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom – buffet servis (samoposluživanje).

bec-nova-godina-01
nova-godina-bec-02
nova-godina-bec-03
nova-godina-bec-04
nova-godina-bec-05