5 dana
Trajanje
Autobusom
Prevoz
ND
Usluga
Da
Vodič

Beč je aktuelna prestonica Austrije i nekadašnji glavni grad moćne Austrougarske imperije. Danas je i moderna turistička metropola na obalama lepog plavog Dunava sa vidnom namerom da svakog posetioca šarmira lepotom palata carskog Hofburga i šenbrunskih parkova, bogatim umetničkim kolekcijama i muzičkim nasleđem, ali i izvrsnim šopingom i provodom u mnogobrojnim restoranima uz obilje piva i domaćeg vina. Beč je i grad u kome su živeli i stvarali Gete, Frojd, Betoven, Ajnštajn, Mocart i mnogi drugi, a svaki Austrijanac će s ponosom istaći da je nemački koji oni govore najčistija i najmelodičnija varijanta tog jezika. U Beču je, zapravo, sve posebno, od lepote njegove panorame do ukusa kolača.

TERMIN PUTOVANJA HOTEL USLUGA CENA ARANŽMANA
23.11 - 27.11.2017.
Siguran polazak!
Europahaus Rosen Hotel 3* 2ND 109€
30.11 - 04.12.2017. Hotel 3 2ND 119€
07.12 - 11.12.2017. Hotel 3 2ND 129€
14.12 - 18.12.2017. Hotel 3 2ND 129€
21.12 - 25.12.2017. Hotel 3 2ND 129€
26.12 - 30.12.2017. Hotel 3 2ND 109€
01.01 - 05.01.2018. Eventhotel Pyramide 4** 2ND 99€
SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (PARKING KOD TEMPA) I ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA) - DOPLATA 20€ PO OSOBI, KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) - DOPLATA 15€ PO OSOBI. U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.
CENOVNIK PDF
pdf
U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:
smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u Beču, doručak – buffet (samoposluživanje)
razgledanja i obilaske prema programu
usluge pratioca grupe tokom putovanja, troškovi organizacije putovanja.
U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
međunarodno zdravstveno osiguranje
individualni troškovi putnika
fakultativni izleti
ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu.
 • deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust – 20€
 • putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust – 20€
 • doplata za 1/1 sobu – 60€.

FAKULTATIVNI IZLETI (deca 2-12 godina ostvaruju popust):

 • Šenbrun (Grand tura) – 25€ odrasli / 20€ deca.
 • Zoološki vrt – 20€ odrasli / 12€ deca.
 • Dunavski toranj – 10€ odrasli / 5€ deca.
 • Večera u nacionalnom restoranu – 25€ odrasli / 15€ deca.
Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.
 • Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Austrije.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije Belvi travel.
 • U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza – “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Raspored sedenja u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće. Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Belvi Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2017 od 04.01.2017., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 68,011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055961 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 25.01.2017. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.

Organizator:
BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17. Licenca: OTP – 25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Opisi i fotografije objekata su objavljene na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br 3 / 27.10.2017.

1

1.dan BEOGRAD…

Sastanak putnika na parkingu preko puta Otvorenog tržnog centra na Novom Beogradu (buvljak), na uglu ulica Antifaštičke borbe i Juriija Gagarina u 21.30h. Polazak autobusa u 22.00h (za tačno vreme polaska pozovite agenciju dva dana pre putovanja). Noćna vožnja teritorijom Srbije, Mađarske i Austrije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.
2

2.dan …PARNDORF/NEŽIDERSKO JEZERO - BEČ

Dolazak u Parndorf outlet centar u jutarnjim satima. Slobodno vreme za šoping. Putnici koji ne žele posetu tržnom centru nastavljaju putovanje do Nežiderskog jezera koje se nalazi na listi svetske baštine UNESCO-a. Jezero je poznato po zaštićenim vrstama ptica močvarnica kao i trske za uzgajanje. Danas, takođe predstavlja i mesto vikend odmora Bečlija. Slobodno vreme na jezeru. Povratak po putnike do Parndorfa. Nastavak putovanja za Beč. Po dolasku panoramski obilazak Beča: obilazak zgrade državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, zgrade dvorca Hofburg, Belvedere, zatim centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom. Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme. Noćenje.
3

3.dan BEČ

Doručak. Nakon doručka slobodno prepodne za individualno razgledanje. U popodnevnim satima fakultativni obilazak Dunavskog tornja odakle se pruža predivan pogled na Beč i Dunav park. U večernjim satima fakultativni odlazak u boemsku četvrt Grincig, u nacionalni restoran na večeru. Povratak u hotel. Noćenje.
4

4.dan BEČ…

Doručak. Nakon doručka fakultativni obilazak letnje rezidencije Marije Terezije (Šenbrun palata). U podnevnim satima fakultativni odlazak do Zoološkog vrta, jednog od najlepših i najstariji u svetu, datira još od 1752. godine. Slobodno popodne. U večernjim satima polazak za Srbiju. Noćna vožnja.
5

5. dan … BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim satima. Kraj putovanja.

OPIS HOTELA (smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili sličnom):

Eventhotel Pyramide 4* www.austria-trend.at/eventhotel-pyramide

Hotel se nalazi u južnom delu Beča, preko puta tržnog centra “SCS”. Dobro je povezan sa gradom lokalnim vozom Badner Bahn-om kojim se do centra grada stiže za 25 minuta. Hotel ima restoran, bar, besplatan internet, wellness i fintess zonu, parking. Svaka soba ima TV, sef, kupatilo i klima uređaj. Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak buffet – samoposluživanje).

Hotel Fabrik 3* www.fabrik-hotel.at

Novi hotel, koji se nalazi u južnom delu Beča i na 1 km udaljenosti od tržnog centra “SCS”. Dobro je povezan sa gradom lokalnim vozom Badner Bahn-om kojim se do centra grada stiže za 25 minuta. Svaka soba ima kupatilo, TV i internet pristup. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak buffet – samoposluživanje).

 Hotel HB1 Seehotel Boeck Brunn www.hb1.at

Hotel se nalazi u južnom delu Beča, u neposrednoj blizini tržnog centra “SCS”. Dobro je povezan sa gradom lokalnim vozom Badner Bahn-om kojim se do centra grada stiže za 25 minuta. Svaka soba ima TV, sef, minibar, telefon, kupatilo, fen, radio, wifi internet. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak buffet – samoposluživanje).

Hotel je smešten u drugom okrugu Beča, na 400 m od stanice metroa na liniji U1 metroa kojim se stiže do centra grada. Hotel ima restoran, bar,  besplatan internet, parking. U blizini hotela se nalazi i zabavni park Prater. Sobe imaju TV, minibar, TWC, fen. Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak buffet – samoposluživanje).

Hotel Lenas Donau 3* www.lenas-hotel.at

Hotel je smešten na tihoj lokaciji pored same obale Starog Dunava, na samo 5 minuta hoda od stanice metroa Alte Donau. Besplatan wifi internet dostupan je u celom objektu, a recepcija radi non-stop. Hotel poseduje restoran koji služi internacionalnu kuhinju i terasu koja gleda na Stari Dunav. Svetle i moderne sobe imaju zvučno izolovane prozore, TV i kupatilo sa fenom za kosu. Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak buffet – samoposluživanje).

bec-1
bec-2
bec-3
bec-4
bec-5
bec-6
bec-7
bec-7a
bec-8
bec-9
bec-10
bec-11
bec-12