6 dana
Trajanje
Autobusom
Prevoz
ND
Usluga
Da
Vodič

DOČEK NOVE GODINE 2019.

Autobusom – 6 dana/3 noćenja

BERLIN – najveći i glavni grad Nemačke sa oko 3,5 miliona stanovnika. Pre Drugog svetskog rata imao je 4,3 miliona. Berlin je drugi po redu najveći grad Evropske unije posle Londona. Od 1949. do 1990. bio je podeljen na Istočni Berlin i Zapadni Berlin. Berlin je smešten na rekama Špreji i Hafel na severoistoku Nemačke. Jedna je od 16 nemačkih država, i sa svih strana je okružen državom Brandenburg.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI U EVRIMA

TERMIN PUTOVANJA HOTEL USLUGA CENA ARANŽMANA SPECIJALNA PONUDA
28.12.2018.-02.01.2019. HOTEL 3 3ND 179€ /
*SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (PARKING KOD TEMPA) i ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA) – DOPLATA 20€; KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) - DOPLATA 15€. U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD. *Napomena za prevoz iz Novog Sada: Polazak je sa parkinga kod Lokomotive.
CENOVNIK PDF
pdf
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
prevoz turističkim autobusom (klima,TV, video i audio oprema) na navedenoj relaciji
smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi ili dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem u hotelu sa 3* u Berlinu, na bazi 3 noćenja sa doručkom, doručak – buffet servis (samoposluživanje)
razgledanje i obilaske prema programu
vodič tokom putovanja, troškovi organizacije i realizacije putovanja.
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
peronsku kartu za ulazak na BAS stanicu – 50 RSD po osobi (plaća se u agenciji)
međunarodno putno zdravstveno osiguranje
individualne troškove, fakultativne izlete, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu.

 • Potsdam – 30€ odrasli/ 20€ deca
 • Tropical island – 40€ odrasli/ 35€ deca

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika.

 • deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust – 20€
 • putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust – 60€
 • doplata za 1/1 sobu – 80€.
Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

 • Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Nemačke.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije Belvi travel.
 • U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza – “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Raspored sedenja u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.
 • Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Belvi Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2018 od 10.01.2018., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059716 od 25.01.2018. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 25.01.2018. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.

Organizator:
BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17. Licenca: OTP – 25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Opisi i fotografije objekata su objavljene na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br. 2 / 08.11.2018.

1

1. dan(28.12.2018.) BEOGRAD...

Polazak iz Beograda u 17h sa BAS-ove autobuske stanice (za tačno vreme i mesto polaska pozovite agenciju dva dana pre putovanja). Noćna vožnja preko Mađarske, Slovačke i Češke sa usputnim zadržavanjima zbog graničnih formalnosti i pauza.
2

2. dan(29.12.2018.) ...BERLIN

Dolazak u Berlin u prepodnevnim satima. Panoramski obilazak Berlina: East side galerija – BERLINSKI ZID sa umetničkim delima, OstBanhof (železnička stanica nekadašnjeg istočnog Berlina) sedište – naselje nekadašnjeg istočnog Berlina, Aleksandrov Trg sa Televizijskim tornjem, najstariji deo Berlina – četvrt sv.Nikole, Berlinska katedrala, ostrvo muzeja, prelepa ulica UNTER den Linden, Fridrihova ulica sa upoznavanjem nacističke Nemačke, Brandeburška kapija, nemački parlament – REICHSTAG, ulazimo u zapadni Berlin, glavna železnička stanica, zgrade nemačke vlade, Tiergarten,dvorac Šarlotenburg, Postdamer Platz, Kunstforum – Berlinska filharmonija, nacionalna biblioteka, galerije modernih i starih majstora, Kudumm ulica (najlepša i najekskluzivnija u Berlinu), ulica Ambasada, Čekpoint Čarli (nekadašnji najpoznatiji granični prelaz između istočnog i zapadnog Berlina), jevrejski muzej, Leipziger Strasse, Gendarmenmarkt… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
3

3. dan(30.12.2018.) BERLIN - TROPICAL ISLAND - BERLIN

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme ili fakultativni izlet na „Tropical island“ – najveći zatvoreni prostor (66.000 m²) sa tropskom klimom, plažama, veštačkim morem, kafeima. Povratak u Berlin. Noćenje.
4

4. dan(31.12.2018.) BERLIN - POTSDAM - BERLIN

Doručak. . Fakultativni poludnevni izlet u Potsdam, prestonice savezne države Brandenburg. Obilazak uz pratnju vodiča: Crkva Svetog Nikole, holandska četvrt, ruska četvrt Aleksandrovka, palata Sesilenhof, palata Sansusi – letnja rezidencija Frederiha II, most Glienika (mesto razmene špijuna tokom Drugog svetskog rata)… Povratak u Berlin. Slobodno popodne. Individualni odlazak na DOČEK NOVE 2019. GODINE. Noćenje
5

5. dan(01.01.2019.) BERLIN - DREZDEN...

Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela. Putovanje do Drezdena. Po dolasku obilazak grada: Opera Zemper, Palata Cvinger (u kojoj je 5 muzeja), Bogorodičina crkva, Dvorska crkva, Rezidencijalna palata (danas državni muzej u okviru koga je i Zeleni trezor), palata Tasenberg (danas hotel Kempinski), deo nekadašnjih gradskih zidina, Agustov most. Kraće slobodno vreme, a zatim nastavak putovanja ka Srbiji. Noćna vožnja.
6

6. dan(02.01.2019.) ...BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj putovanja.

Smeštaj naših gostiju je u navedenom hotelu ili sličnom:

Adlershof 3* www.airporthotel-berlin-adlershof.de
Hotel se nalazi u becirku Treptow – Kopenick u samom Berlinu. Sa izuzetnim gradskim vezama idealan je kao polazna tačka za istrazivanje Berlina (metro stanica Berlinskog S–bana Adleshof je na 400m od hotela – linije S8, S9…). Svaka soba sadrži SATTV, AC, radio, WI FI (plada se na licu mesta), TWC i fen za kosu. Hotel poseduje lobi, bar i konferencijsku salu za 108 osoba, koja odgovara standardu i uslugama hotela. Usluga: noćenje sa doručkom – buffet servis (samoposluživanje).

berlin-nova-godina-2019-01
berlin-nova-godina-2019-02
berlin-nova-godina-2019-03
berlin-nova-godina-2019-04
berlin-nova-godina-2019-05