5 dana
Trajanje
Autobusom
Prevoz
Da
Vodič

DOČEK NOVE GODINE 2019.

Autobusom – 5 dana/3 noćenja

Budim i Pešta. Spojeni Dunavom su samo jedna reč i jedan grad – Budimpešta. Grad parkova i zelenila, prelepih mostova, jedinstvene arhitekture, brojnih spomenika…Brdo Gelert i Citadela, Budimska tvrđava i Kraljeva palata, Parlament i Opera Oktagon, Trg heroja sa spomenikom Milenijumu, Andraši bulevar i Vaci ulica… Čarde i zanosna muzika, vrhunska vina i nadaleko čuveni gastronomski specijaliteti. Budimpešta, uvek i u svako doba kraljica Dunava.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI U EVRIMA

TERMIN PUTOVANJA HOTEL USLUGA CENA ARANŽMANA
29.12.2018.-02.01.2019. Hotel Atlas 3 3ND 175€
SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (PARKING KOD TEMPA) i ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA) - DOPLATA 20€; KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) - DOPLATA 15€; VELIKA PLANA (RESTORAN EVROPA - AUTO PUT) - DOPLATA 10€. U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD. *NAPOMENA ZA PREVOZ IZ NOVOG SADA: Polazak je sa parkinga kod Lokomotive.
CENOVNIK PDF
pdf
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
prevoz turističkim autobusom (klima,TV,DVD) na navedenoj relaciji
smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi ili dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem u hotelu sa 3* u Budimpešti, na bazi 3 noćenja sa doručkom, doručak – buffet servis (samoposluživanje)
razgledanja i obilaske prema programu
vodič tokom putovanja, troškovi organizacije i realizacije putovanja.
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
peronsku kartu za ulazak na BAS stanicu – 50 RSD po osobi (plaća se u agenciji)
međunarodno putno zdravstveno osiguranje
individualne troškove putnika, fakultativne izlete, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu.

 • vožnja brodom – 15€ odrasli, 10€ deca
 • izlet u Sentandreju – 10€ odrasli, 5€ deca
 • tržni centar Campona sa ulaznicom za Tropikarijum – 15€ odrasli, 10€ deca
 • repriza dočeka (večera u Čardi uz muzički program) – 30€ (prijavljivanje prilikom rezervacije, plaćanje na licu mesta).

 • deca do 10 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust – 10€
 • popust za putnike na sopstvenom prevoz – 15€
 • dolata za 1/1 sobu – 90€.

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Mađarske.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 45 putnika).
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza – “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Raspored sedenja u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.
 • Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.
 • Belvi Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2018 od 10.01.2018., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059716 od 25.01.2018. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 25.01.2018. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.

Organizator:
BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17. Licenca: OTP – 25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Opisi i fotografije objekata su objavljene na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br. 1 / 20.10.2018.

1

1. dan(29.12.2018.) BEOGRAD...

Polazak iz Beograda u 22h sa BAS-ove autobuske stanice (za tačno vreme polaska pozovite agenciju dva dana pre putovanja). Vožnja kroz Srbiju i Mađarsku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
2

2. dan(30.12.2018.) ...BUDIMPEŠTA

Dolazak u Budimpeštu u ranim prepodnevnim satima. Razgledanje grada sa stručnim vodičem (Trg Heroja, Andraši bulevar, Opera, Baletski institut, Ruzveltov trg, lančani most Sečenji, Ribarski bastioni, crkva Sv. Mateje, Citadela, kraljevski dvorac, most Eržebet, ulica Vaci). Smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.
3

3. dan(31.12.2018.) BUDIMPEŠTA - SENT ANDREJA - BUDIMPEŠTA

Doručak. Slobodno prepodne za individualno razgledanje grada ili fakultativni polazak za Sent Andreju: Obilazak Trga Vuka Karadžića, Požarevačka i Beogradska crkva, kuća Jakova Ignjatovića, krst Cara Lazara, muzej Srpske Pravoslavne crkve, Trgovački trg. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Individualni DOČEK NOVE 2019. GODINE. Noćenje.
4

4. dan(01.01.2019.) BUDIMPEŠTA

Doručak. Slobodno vreme. U kasnim popodnevnim satima fakultativna vožnja brodom po Dunavu uz vodiča na srpskom jeziku. Nakon krstarenja fakultativni odlazak na reprizu nove godine u Čardu (večera i muzički program). Noćenje.
5

5. dan(02.01.2019.) BUDIMPEŠTA

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni odlazak do tržnog centra Campona uz posetu Tropikarijumu. Polazak za Srbiju u popodnevnim satima. Dolazak u Beograd u večernjim satima. Kraj putovanja.

Smeštaj naših gostiju je u navedenom hotelu ili sličnom:

Hotel Atlas 3* www.atlashotelbudapest.com
Hotel se nalazi u centru grada u blizini stanice Köztársaság. Svaka soba ima kupatilo, telefon, TV, mini bar i klima uređaj. Doručak – buffet servis (samoposluživanje).

Hotel Zuglo 3* www.zuglohotel.hu
Hotel ima dobar položaj u blizini autoputa M3 i sajma Hungexpo u Budimpešti. Udaljen je 500 metara od trga Heroja i dobro je povezan gradskim prevozom sa centrom. Sadržaj hotela: zatvoreni bazen, đakuzi, sauna, restoran, parking… Svaka soba ima klima uređaj, SATTV, kupatilo, minibar i internet pristup. Doručak – buffet servis (samoposluživanje).

budimpesta-nova-godina-01
nova-godina-budimpesta-2019-02
budimpesta-nova-godina-03
nova-godina-budimpesta-2019-04
nova-godina-budimpesta-2019-05