7 dana
Trajanje
Avionom
Prevoz

***Avio prevoz sa svim taksama od 450€

CITYMAX BUR DUBAI 3* http://www.citymaxhotels.com
Položaj hotela: Hotel se nalazi u starom delu Dubaija tzv. Bur Dubaji, na oko 20-ak minuta od međunarodnog aerodoroma. U blizini hotela se nalazi bus stanica koja vas povezuje sa Karama šoping distriktom, koji obiluje brojnim restoranima. Takođe se veoma lako I brzo stiže I do najvećeg šoping centra Dubai Mall, kao I do Burj Kalife, Trgovinskog centra I drugih znamenitosti. Hotel je udaljen od Jumeirah gradske plaže oko 5 km I oko 10 km od privatne plaže Jumeirah Beach Park.
Hotelski sadržaj: Hotel ima restorane sa Tajlandskom, Indijskom I Azijskom kuhinjom, Spor Bar & Grill, glavni restoran koji je otvoren tokom celog dana I koji nudi doručak na bazi švedskog stola, kafeteriju, bar na bazenu I 24 h dostupan room servis. Od dodatnih sadržaja ima teretanu I otvoren bazen na krovu hotela. Takođe ima menjačnicu, wi-fi internet (besplatan u javnim delovima hotela).
Sobe: Svih 691 soba su moderno opremljene I dizajnirane I sve imaju kupatilo, LCD Tv, mini bar, sef, kuvalo za vodu, fen, telefon, pristup internetu I centralnu klimatizaciju.
Usluga: noćenje sa doručkom (BB ) – cena: 543€ ili polupansion (HB) – doručak I večera (samoposluživanje – izbor više jela, večera može biti i meni –izbor više jela) – cena: 640€

citymax-bur-dubai
dubai-citymax-hotel-bur
citymax-bur-dubai-6
citymax-bur-dubai-5
citymax-bur-dubai-9
citymax-bur-dubai-8
citymax-bur-dubai-7
citymax-bur-dubai-4
citymax-bur-dubai-3
citymax-bur-dubai-10
citymax-bur-dubai-2
dubai-citymax-hotel-bur10
citymax-bur-dubai-11