7 dana
Trajanje
Avionom
Prevoz

***Avio prevoz sa svim taksama od 450€

CITYMAX AL BARSHA 3*   http://www.citymaxhotels.com
Položaj hotela: Hotel se nalazi na oko 25 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma I preko puta tržnog centra Mall of Emirates. Ovo je komercijalni deo Dubaija, dobro povezan sa ostalim delovima (metro stanica oko 8oo m od hotela) I ovo je deo grada za goste koji vole dobar šoping. Udaljen je oko 6 km od čuvenog hotela Burj Al Arab I Jumeirah gradske plaže.
Hotelski sadržaj: Hotel ima restorane (Indijska, Kineska, internacionalna kuhinja), Grill bar, Salonski bar (sa živom muzikom), Kafe, poslovni centar, fitnes centar, otvoreni bazen na krovu hotela, pristup internetu u celom hotelu (wi-fi I kablovski u sobama I wi-fi u lobiju-besplatan). Takođe hotel organizuje za goste besplatan shutle bus do plaže nekoliko puta u toku dana.
Sobe: Svih 376 soba su zanimljivo I moderno nameštene I sve sadrže kupatilo, fen, klimu, telefon, LCD Tv, radni sto, sef, mini bar, kuvalo, (na zahtev – pegla I daska za peglanje). Hotel ima na raspolaganju I sobe za osobe sa invaliditetom.
Usluga: noćenje sa doručkom (BB ) – cena: 540€ ili polupansion (HB) – doručak I večera (samoposluživanje – izbor više jela, večera može biti i meni –izbor više jela) – cena: 640€

citymax-al-barsha1
citymax-al-barsha3
citymax-al-barsha4
citymax-al-barsha6
citymax-al-barsha7