7 dana
Trajanje
Avionom
Prevoz

***Avio prevoz sa svim taksama od 450€

SOFITEL DUBAI THE PALM RESORT 5*   http://www.sofitel-dubai-thepalm.com/en
Položaj hotela: Hotel se nalazi na poznatom ostrvu Palm Jumeira. Od aerodroma u Dubaiju je udaljen oko 40 km. Do tržnog centra Dubai mall može se stići za oko 20 minuta vožnje. Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži.
Ovaj luksuzan hotel je idealan za sve one koji preferiraju luksuz, veliki broj sadžaja, blizinu aqua parka za najmlađe kao i ugodan odmor iz snova.
Hotelski sadržaji: Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: recepcija,14 restorana I barova, 6 bazena, lezaljke I suncobrani na bazenu I na plazi, fitnes centar, dečji klub, dečje igralište, spa centar, saune, jacuzzi, masaže, tenis, sportovi na vodi, nocni klub, internet.
Sobe: Hotel raspolaže sa 237 luksuzno opremljenih soba.
Luxury sobe sa pogledom na more (površine oko 44 m²) sadrže: potpuno opremljeno kupatilo, mini bar, telefon, radio, WiFi internet, SAT TV, aparat za spremanje kafe /čaja. Sve sobe su klimatizovane. Sadrže balkone sa pogledom na more.
Luxury sobe sa pogledom na kopno-Palm view (površine oko 44 m² ) sadrže : potpuno opremljeno kupatilo, mini bar, telefon, radio, WiFi internet, SAT TV, aparat za spremanje kafe /čaja. Sve sobe su klimatizovane. Poseduju balkone sa pogledom na ostvo Palm.
Usluga: noćenje sa doručkom (BB ) – cena: 975€  ili polupansion (HB) – doručak I večera (samoposluživanje – izbor više jela, večera može biti i meni –izbor više jela). cena: 1250€

sofitel-the-palm-1
sofitel-the-palm-3
sofitel-the-palm-4
sofitel-the-palm-5
sofitel-the-palm-6
sofitel-the-palm-7
sofitel-the-palm-8
sofitel-the-palm-9
sofitel-the-palm-10
sofitel-the-palm-11
sofitel-the-palm-12
sofitel-the-palm-13
sofitel-the-palm-14
sofitel-the-palm-15
sofitel-the-palm-16
sofitel-the-palm-17
sofitel-the-palm-18
sofitel-the-palm-19
sofitel-the-palm-20
sofitel-the-palm-21
sofitel-the-palm-22