6 dana
Trajanje
Autobusom
Prevoz
ND
Usluga
Da
Vodič

Evropski gradovi – Nemačka – Minhen

Autobusom – 6 dana/3 noćenja

MINHEN – BAVARSKA „METROPOLA SA DUŠOM“, jedan od najlepših gradova Nemačke, kulturni i boemski centar, grad brojnih istorijskih spomenika koji pričaju o vekovnim vladarima Bavarske iz dinastije Vitelsbah, ali i remek dela moderne tehnologije i arhitekture, poput čuvene Alians arene. Svetski centar sajamskih priredbi, grad pivnica i Oktobarfesta, obavezuje posetioce da osete tipičnu bavarsku atmosferu uz sveže točeno pivo i kolenice.

TERMIN PUTOVANJA HOTEL USLUGA CENA ARANŽMANA
PRVI MAJ 27.04 - 02.05.2018.
SIGURAN POLAZAK
Leonardo Hotel Munich Arabellapark 4 3ND 185€
SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (PARKING KOD TEMPA) I ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA) - DOPLATA 20€ PO OSOBI, KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) - DOPLATA 15€ I NOVOG SADA (LOKOMOTIVA) - DOPLATA 10€ PO OSOBI. U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.
CENOVNIK PDF
pdf
U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:
prevoz turističkim autobusom (klima, TV, video i audio oprema) prema programu
smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi ili dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem u hotelu 3* u Minhenu na bazi 3 noćenja sa doručkom, doručak – buffet (samoposluživanje)
razgledanje gradova i obilaske prema programu
usluge pratioca grupe tokom putovanja, troškove organizacije putovanja.
U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
međunarodno zdravstveno osiguranje
individualni troškovi putnika
fakultativni izleti.
 • Herenkimze sa brodskom kartom, Linderhof, Nojšvanštajn – 45 € odrasli / osobe mlađe od 18 godina – 30€ (obavezne ulaznice i rezervacije za dvorce), plaćanje na licu mesta
 • treća odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem ima popust – 5%
 • deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust – 20€
 • putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust – 50€
 • doplata za 1/1 sobu – 105€.
Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 6 mesečnih rata.

 • Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Nemačke.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije Belvi travel.
 • U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima  koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza –  “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Raspored sedenja u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće. Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Belvi Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2018 od 10.01.2018., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059716 od 25.01.2018. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 25.01.2018. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.

Organizator:
BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17. Licenca: OTP – 25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Opisi i fotografije objekata su objavljene na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br 3 / 21.03.2018.

1

1. dan BEOGRAD…

Polazak iz Beograda u 20h sa parkinga kod Sava Centra – savska strana (za tačno vreme polaska pozovite agenciju dva dana pre putovanja). Vožnja teritorijom Srbije, Hrvatske, Slovenije, Austrije i Nemačke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.
2

2.dan …KIMZE - MINHEN

U ranim jutarnjim satima dolazak na najveće bavarsko jezero Kimze. Vožnja brodom do ostrva Herenkimze, gde se nalazi istoimeni dvorac podignut u rokoko stilu, po uzoru na Versaj. Obilazak palate i muzeja Ludviga II. Nastavak putovanja ka Minhenu. Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme. Noćenje.
3

3. dan MINHEN

Doručak. Nakon doručka obilazak grada: Dvorac Nimfenburg – letnja rezidencija bavarskih vladara, rezidencija Maksimilijanum, opera, pozorište, centar grada sa Marienplacom, Bavarski parlament… Slobodno popodne. Noćenje.
4

4. dan MINHEN - LINDERHOF - NOJŠVANŠTAJN - MINHEN

Doručak. Nakon doručka odlazak do najreprezentativnijeg dvorca – palate Ludviga II, Linderhof. Nakon obilaska odlazak u dvorac Nojšvanštajn. Poseta najlepšem dvorcu Bavarske i jednom od najlepših u Evropi. Podignut na litici u stilu staronemačkih viteških zamkova, inspirisao je Volta Diznija na izradu prepoznatljive “špice” za brojne crtane filmove. Povratak u Minhen u večernjim satima. Noćenje.
5

5. dan MINHEN - SALZBURG…

Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela. Slobodno prepodne u gradu za šoping i individualne aktivnosti. U ranim popodnevnim satima nastavak putovanja do Salzburga. Po dolasku panoramski obilazak grada: Salzburška tvrđava, glavna katedrala, Mocartova kuća, Dvorac Mirabel… Slobodno vreme. U večernjim satima polazak ka Srbiji. Putovanje preko Austrije, Slovenije i Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora. Noćna vožnja.
6

6. dan …BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj putovanja.

OPIS HOTELA (smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili sličnom):

Park Inn By Radisson Munchen Ost 3* http://www.parkinn.de/hotel-muenchenost
Hotel se nalazi između centra i aerodroma. Nedaleko od hotela, nalazi se tramvajska stanica koja vodi do centra grada. Hotel ima restoran, bar, fitness centar, parking. Sobe su standardne dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene kupatilom sa fenom za kosu, klimom, telefonom, TV-om.
Usluga: noćenje sa doručkom (doručak buffet – samoposluživanje).

Leonardo Hotel Munich South 4* www.leonardo-hotels.com
Novoizgradjeni hotel udaljen od centra grada oko 6.5 km. Bus stanica je na 50m od hotela. Sobe poseduju TWC, fen, TV, AC, sef, Wi-Fi internet..
Usluga: noćenje sa doručkom (doručak buffet – samoposluživanje).

Leonardo Hotel Munich Arabellapark 4* www.leonardo-hotels.com
Hotel se nalazi na 6km od centra Minhena. Hotel ima restoran, bar, recepciju, wifi internet. Svaka soba sadrži AC, kupatilo sa fenom za kosu, TV, wifi internet.

Minhen se nalazi u Nemačkoj putovanja 2018
Minhen se nalazi u Nemačkoj putovanja 2018
Minhen se nalazi u Nemačkoj putovanja 2018
Minhen se nalazi u Nemačkoj putovanja 2018
Minhen se nalazi u Nemačkoj putovanja 2018
Minhen se nalazi u Nemačkoj putovanja 2018
Minhen se nalazi u Nemačkoj putovanja 2018
Minhen se nalazi u Nemačkoj putovanja 2018
Minhen se nalazi u Nemačkoj putovanja 2018
Minhen se nalazi u Nemačkoj putovanja 2018
Minhen se nalazi u Nemačkoj putovanja 2018
Minhen se nalazi u Nemačkoj putovanja 2018
Minhen se nalazi u Nemačkoj putovanja 2018