6 dana
Trajanje
Autobusom
Prevoz
ND
Usluga
Da
Vodič

DOČEK NOVE GODINE 2018.

DVORCI BAVARSKE

MINHEN – BAVARSKA „METROPOLA SA DUŠOM“, jedan od najlepših gradova Nemačke, kulturni i boemski centar, grad brojnih istorijskih spomenika koji pričaju o vekovnim vladarima Bavarske iz dinastije Vitelsbah, ali i remek dela moderne tehnologije i arhitekture, poput čuvene Alians arene. Svetski centar sajamskih priredbi, grad pivnica i Oktobarfesta, obavezuje posetioce da osete tipičnu bavarsku atmosferu uz sveže točeno pivo i kolenice.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI U €

TERMIN PUTOVANJA HOTEL USLUGA CENA ARANŽMANA DOPLATA ZA 1/1 SOBU
30.12.2017.-04.01.2018. Hotel 3* 3 ND 179€ 105€
SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (PARKING KOD TEMPA) i ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA) - DOPLATA 20€; KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) - DOPLATA 15€. U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.
CENOVNIK PDF
pdf
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
prevoz turističkim autobusom (klima,TV,DVD) na navedenoj relaciji
smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom u Minhenu, doručak – buffet servis (samoposluživanje)
razgledanje i obilaske prema programu
vodič tokom putovanja, troškovi organizacije i realizacije putovanja.
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
međunarodno putno zdravstveno osiguranje
individualne troškove
fakultativne izlete, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu.

 • Herenkimze sa brodskom kartom, Linderhof, Noešvanštajn (obavezne ulaznice i rezervacije za dvorce) – 45€ odrasli, mladji od 18 godina – 30€ (pladanje na licu mesta)
 • deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust – 20€
 • putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust – 50€.

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.
 • Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Nemačke.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije Belvi travel.
 • U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima  koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza –  “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Raspored sedenja u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.
 • Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Belvi Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2017 od 04.01.2017., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 68,011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055961 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 25.01.2017. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.

Organizator:
BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17. Licenca: OTP – 25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Opisi i fotografije objekata su objavljene na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br 1 / 03.10.2017.

1

1. dan(30.12.2017.) BEOGRAD...

Sastanak putnika na parkingu preko puta Otvorenog tržnog centra na Novom Beogradu (buvljak), na uglu ulica Antifaštičke borbe i Juriija Gagarina u 19.30h (za tačno vreme i mesto polaska pozovite agenciju dva dana pre putovanja). Polazak autobusa u 20h. Noćna vožnja teritorijom Hrvatske, Slovenije, Nemačke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.
2

2. dan(31.12.2017.) ... KIMZE - MINHEN


U ranim jutarnjim satima dolazak na najveće bavarsko jezero Kimze. Vožnja brodom do ostrva Herenkimze, gde se nalazi istoimeni dvorac podignut u rokoko stilu, po uzoru na Versaj. Obilazak palate i muzeja Ludviga II. Posle obilaska, smeštaj u hotelu. Slobodno vreme. Individualni DOČEK NOVE 2018. GODINE. Noćenje.
.
3

3. dan(01.01.2018.) MINHEN

Doručak. Nakon doručka obilazak grada: Dvorac Nimfenburg – letnja rezidencija bavarskih vladara, rezidencija Maksimilijanum, opera, pozorište, centar grada sa Marienplacom, Bavarski parlament… Slobodno popodne. Noćenje.
4

4. dan(02.01.2018.) MINHEN - LINDERHOF - NOEŠVANŠTAJN - MINHEN

Doručak. Odlazak do najreprezentativnijeg dvorca – palate Ludviga II, Linderhof. Nakon obilaska odlazak u dvorac Noešvanštajn. Poseta najlepšem dvorcu Bavarske i jednom od najlepših u Evropi. Podignut na litici u stilu staronemačkih viteških zamkova, inspirisao je Volta Diznija na izradu prepoznatljive “špice” za brojne crtane filmove. Povratak u Minhen u večernjim satima. Noćenje.
5

5. dan(03.01.2018.) MINHEN - SALZBURG...

Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela. Slobodno prepodne u gradu za šoping i individualne aktivnosti. U ranim popodnevnim satima nastavak putovanja do Salzburga. Po dolasku panoramski obilazak grada: Salzburška tvrđava, glavna katedrala, Mocartova kuda, Dvorac Mirabel… Slobodno vreme. Nastavak putovanja ka Srbiji. Noćna vožnja.
6

6. dan(04.01.2018.) ...BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj putovanja.

Smeštaj naših gostiju je u navedenom hotelu ili sličnom iste kategorije:

Hotel Accom Haar 3* www.acomhotels.de/en/muenchen-haar/acomhotel-muenchen-haar.html

Hotel se nalazi se nalazi u istočnom delu Minhena. Ispred hotela staje autobus kojim gosti mogu stidi do centra
Minhena za 25 minuta. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon i klima uređaj. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar, besplatan wifi internet (dostupan u javnim delovima hotela). Usluga: noćenje sa doručkom – buffet servis (samoposluživanje).

Hotel Leonardo Hotel & Residenz München 4* http://www.leonardo-hotels.com/germany-hotels/munich-hotels/hotel-residence-munich

Hotel se nalazi nalazi u jugoistočnom delu Minhena. Metro stanica se nalazi na 250 m od hotela. Od centra grada je udaljen oko 4 km. Sobe poseduju kupatilo sa fenom za kosu, TV, sef, wifi internet. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar, besplatan wifi internet. Usluga: noćenje sa doručkom – buffet servis (samoposluživanje).

dvorci-bavarske-novagodina2018
dvorci-bavarske-2-minhen
dvorci-bavarske-3
dvorci-bavarske-4
dvorci-bavarske-5
dvorci-bavarske-6
dvorci-bavarske-7
dvorci-bavarske-8
dvorci-bavarske-9
dvorci-bavarske-10
dvorci-bavarske-11
dvorci-bavarske-12
dvorci-bavarske-13