5 dana
Trajanje
Autobusom
Prevoz
ND
Usluga
Da
Vodič

Evropski gradovi – Italija – Milano

Autobusom – 5 dana/2 noćenja

JEZERO LUGANO – JEZERO KOMO – MONCA

Glavni grad regije Lombardija, nekadašnje carstvo Sforca familije je uređen grad, na ravnom, ulice nisu minijaturne što je uobičajno za italijanske gradove, snalaženje je lako, sve što hoćete i treba da vidite vam je na jednom mestu, u samom centru, levo, desno i pravo od katedrale Duomo. Nemojte preskočiti da posetite muzej velikog Leonarda ili privatni muzej Poldi Pezzolli kao i Parco Sempione, milansku Skalu, zamak Sforca kao i prelepu crkvu Santa Maria delle Grazie gde se nalazi Leonardova čuvena „Tajna večera“. Milano je grad sa bogatim arhitektonskim nasleđem, ali je poznat i kao jedna od svetskih prestonica mode, zato je šetnja ulicom Montenapoleone, pravi doživljaj.

TERMIN PUTOVANJA HOTEL USLUGA CENA ARANŽMANA *SPECIJALNA PONUDA
JESEN 06.12 - 10.12.2018. Hotel 3 2ND 89€ 79€
*Specijalna ponuda je ograničena na maksimalno 20 putnika po polasku.
SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (PARKING KOD TEMPA) I ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA) - DOPLATA 20€ PO OSOBI, KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) - DOPLATA 15€ I NOVOG SADA (LOKOMOTIVA) - DOPLATA 10€ PO OSOBI. U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.
CENOVNIK PDF
pdf
U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:
prevoz turističkim autobusom (klima, TV, video i audio oprema) prema programu
smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi ili dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem u hotelu 3* u Milanu na bazi 2 noćenja sa doručkom, doručak – kontinentalni (samoposluživanje)
razgledanje gradova i obilaske prema programu, usluge vodiča tokom putovanja, troškove organizacije putovanja.
U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
peronsku kartu za ulazak na BAS stanicu – 50 RSD po osobi (plaća se u agenciji)
gradsku komunalnu taksu u Milanu (uključujući i okolinu): za hotele sa 3* – 4 € dnevno, a za hotele sa 4* – 5 € dnevno (plaća se na recepciji hotela)
međunarodno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi putnika, fakultativni izleti.

FAKULTATIVNI IZLETI (deca 2 – 12 godina ostvaruju popust):
 • Lugano i Komo – 25€ odrasli / 15€ deca
 • Vožnja brodom po jezeru Komo – 12€ odrasli / 10€ deca
 • Monca – 15€ odrasli / 10€ deca.
 • deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust – 10€
 • putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust – 35€
 • doplata za 1/1 sobu – 50€.
Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.
 • Doručak u hotelima u Italiji je dosta skroman i obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.
 • Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Italije.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije Belvi travel.
 • U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima  koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza –  “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Raspored sedenja u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće. Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 65 putnika).
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Belvi Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2018 od 10.01.2018., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059716 od 25.01.2018. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 25.01.2018. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.

Organizator:
BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17. Licenca: OTP – 25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Opisi i fotografije objekata su objavljene na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br. 9 / 16.10.2018.

1

1. dan BEOGRAD …

Polazak iz Beograda u 18h sa BAS-ove autobuske stanice (za tačno vreme polaska pozovite agenciju dva dana pre putovanja). Vožnja teritorijom Srbije, Hrvatske, Slovenije i Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.
2

2. dan … MILANO

Duomo, Zamak Sforca, Milanska Skala… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
3

3. dan MILANO - JEZERO LUGANO - JEZERO KOMO - MILANO

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme ili fakultativni obilazak švajcarsakog jezera Lugano i italijanskog jezera Komo. Dolazak u Lugano. Obilazak grada, a nakon obilaska slobodno vreme. U povratku ka Milanu obilazak jezera Komo. Mogućnost fakultativne vožnje brodom po jezeru ili slobodno vreme. Povratak u Milano. Noćenje.
4

4. dan MILANO - MONCA - MILANO…

Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela, slobodno vreme ili fakultativni odlazak u Moncu. Odlazak do autodroma u Monca parku (najbržeg trkališta na svetu gde se vozi jedna od trka Formule 1 /*u slučaju održavanja trka na dan obilaska, ne postoji mogudnost obilaska autodroma u Monca parku), šetnja centrom grada (Trg Roma, Arengario – vednica iz XIII veka, Trg Duomo – katedrala, Most četiri lava…). Povratak u Milano. Polazak ka Srbiji u popodnevnim satima. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju sa usputnim pauzama za odmor.
5

5. dan … BEOGRAD

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima. Kraj putovanja.

Smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili sličnim:

B&B Hotel Milano Sesto 3*   http://www.hotel-bb.com/en/hotels/milano-sesto.htm#vue-densemble

Lokacija: Hotel se nalazi na 200 m od metro stanice Sesto Marelli kojom je povezan sa samim centrom Milana (Milanska katedrala, Trg Duomo).

Sadržaj: Hotel raspolaže restoranom, kafeterijom, besplatnim wifi internetom, parkingom, liftom. Smeštaj: Sobe su standardne dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene kupatilom, klimom, telefonom, TV-om.

Usluga: noćenje sa doručkom (doručak kontinentalni – samoposluživanje).

Milano Re Hotel 4*        www.milanorehotel.it

Lokacija: Nalazi se na 2 km od stanice metroa Sesto Rondo sa koje saobraćaju direktne linije do centra Milana.

Sadržaj: Hotel raspolaže restoranom, kafeterijom, wifi internetom, parkingom, liftom.

Smeštaj: Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene kupatilom, telefonom, TV-om, wifi internet.

Usluga: noćenje sa doručkom (doručak kontinentalni – samoposluživanje).

milano-italija
Milano se nalazi u Italiji putovanja 2018
Milano se nalazi u Italiji putovanja 2018
Milano se nalazi u Italiji putovanja 2018
Milano se nalazi u Italiji putovanja 2018
Milano se nalazi u Italiji putovanja 2018
Milano se nalazi u Italiji putovanja 2018
Milano se nalazi u Italiji putovanja 2018
Milano se nalazi u Italiji putovanja 2018