1 noćenje
Trajanje
Automobilom
Prevoz
AI
Usluga

Halkidiki  Grčka leto 2018

Hotel IKOS OCEANIA 5* Nea Moudania www.ikosresorts.com

Položaj hotela: Ovaj fantastičan hotel izgradjen 2005. godine u obliku atriuma, nalazi se iznad 350 metara duge peščane plaže, dva kilometra pre Nea Mudanje i početka poluostrva Kasandra na Halkidikiju. Od 2016. godine, kada je potpuno renoviran, pripada novom luksuznom lancu hotela Ikos Resort, koji je deo kompanije kojoj pripada i čuveni Sani Resort. Ikos Oceania predstavlja potpuno nov koncept luksuznih all inslusive hotela, koji promovišu stečeno iskustvo u besprekornoj organizaciji odmora sa akcentom u svakom trenutku na vrhunski kvalitet i eleganciju, a sa posebnom pažnjiom prema porodicama sa decom.
Sadržaj hotela/sobe: Pored glavnog restorana u kome se služe obroci, hotel ima 4 a la carte restorana, 6 barova, otvoreni bazen za odrasele, bazen i mini klub za decu i bazen za bebe – laguna bazen, mini market, dečje igralište, parking, SPA sa zatvorenim bazenom, hidromasažnim delom, saunom, hamamom, uslugom masaže, pedikira, kozmetičara…, sportske terene (skvoš, teretana, boćanje, tenis, stoni tenis, odbojka, košarka, mali fudbal, uslovi za sportove na vodi…), aerobik, fitnes, besplatan pristup Internetu u javnim delovima hotela, odlično organizovanu animaciju za odrasle i decu, čuvanje dece sa organizovanom zabavom i edukativninim aktivnostima… Suncobrani i ležaljke na plaži i oko bazena su uključeni u cenu. Peškiri za plažu se iznajmljuju uz depozit. Sve sobe (osim promo soba) u Ikos Oceania hotelu su sa pogledom na more (direktnim ili bočnim) i imaju TWC sa fenom, veliku lepu terasu, A/C, SAT TV, telefon, krevetac (na upit, bez doplate), wi-fi Internet (bez doplate), mini bar, aparat za kafu sa šoljama. Superior sobe u veličine cca 30 kvm i namenjene su za 2 osobe (dva standardna ili „francuski“ ležaj). Porodične (family) sobe se sastoje iz 2 superior sobe povezane vratima („interconnected“). Pored superior soba, hotel ima junior suite (kombinovana dnevno-spavaća soba, cca 35 kvm, namenjeni su za 2-3 osobe (dva standardna ili „francuski“ ležaj i sofa), svi imaju pogled na more) i family suite (namenjeni su za 2-4 osobe, cca 48 kvm, sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj) i dnevnog boravka (sofa)) i svi imaju pogled na more. Pored standardnih suite u hotelu postoje i deluxe junior suite (kombinovana dnevno-spavaća soba, cca 35-40 kvm, namenjeni su za 2-4 osobe (dva standardna ili „francuski“ ležaj i sofa), deluxe family suite (namenjeni su za 2-4 osobe, cca 55 kvm, sastoje se od 1 ili 2 spavaće sobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj) i dnevnog boravka (sofa)). Ikos koncept je u ovim delux suite uveo i posebne privilegije i usluge, kao i dodatni kvalitet i komfor u sobama.
Usluga: u hotelu Ikos Oceania je sve uključeno – “buffet servis” (samoposluživanje).

Sadržaj usluge sve uključeno (all inclusive) možete preuzeti ovde.

CENOVNIK PDF pdf

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:  Cene smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, administrativnom zabranom preduzeća, plaćanjem Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.

OPŠTE NAPOMENE:

 • Navedeni popusti za treću i četvrtu osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku.
 • Sobe se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.
 • Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljno prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja iligarealizujeusaradnjisadrugomagencijomo čemujedužandaobavestiputnikenajkasnijepet (5) danaprepredviđenogpočetkaputovanja.
 • Maloletna lica ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja naznačenu na punoletno lice sa kojim putuju.
 • Oznakakategorijehotelauprogramuputovanjajezvaničnoutvrđenaivažeća je nadanzaključenjaugovoraizmeđuorganizatoraputovanjaiinopartnera.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe ili apartmana, sedište u avionu ili autobusu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Raspodelusobauhoteluvrširecepcija, podolaskugostiju.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
 • Pravila oblačanja u većini hotela za vreme večere u restoranima je za muškarce, nošenje dugih pantalona, a sve vrste kupaćih kostima su zabranjene.
 • U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
 • Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
 • Broj telefona predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju pre putovanja.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš).
 • Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
 • Agencijanema odgovornostzaeventualnedrugačijeusmeneinformacijeoprogramuputovanja.
 • Molimo putnike da preuzmu i pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
Oceania_Club_General_07
Hotel Ikos Oceania na Halkidikiju Grcka leto 2018
Hotel Ikos Oceania na Halkidikiju Grčka leto 2018
Hotel Ikos Oceania na Halkidikiju Grcka leto 2018
Hotel Ikos Oceania na Halkidikiju Grcka leto 2018
Hotel Ikos Oceania na Halkidikiju Grcka leto 2018
Hotel Ikos Oceania na Halkidikiju Grcka leto 2018
Hotel Ikos Oceania na Halkidikiju Grcka leto 2018
Hotel Ikos Oceania na Halkidikiju Grcka leto 2018
Hotel Ikos Oceania na Halkidikiju Grčka leto 2018
Hotel Ikos Oceania na Halkidikiju Grcka leto 2018
Hotel Ikos Oceania na Halkidikiju Grcka leto 2018
Hotel Ikos Oceania na Halkidikiju Grčka leto 2018