1 noćenje
Trajanje
Automobilom
Prevoz
AI, HB
Usluga

Halkidiki – Grčka leto 2018 

Hotel POSSIDI PARADISE 4*  Possidi  www.possidiparadise.gr

Položaj hotela: Nalazi se na zapadnoj strani poluostrva, u malom letovalištu Possidi, na samoj obali.
Sadržaj hotela/sobe: Posidi Paradise je kompletno renoviran 2008. godine i ima recepciju sa lobijem, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno), bazen, sauna (uz doplatu), teretana (besplatno), restoran, bar na šetalištu iznad peščano – šljunkovite plaže. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu (uz kupljeno piće u „pool“ baru), a na plaži se doplaćuju 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran) za rezervacije na bazi polupansiona. Zgrada je u obliku atriuma, sa lepim vrtom, a od mora ga deli mala ulica – šetalište. Sve sobe su sa kupatilom sa fenom, terasom, krevecom (na upit, bez doplate), telefonom, sefom, malim frižiderom, klima uređajem i SAT TV. Promo sobe i promo family room se nalaze u suterenu i nemaju terasu. Standardne sobe su veličine cca 21-25 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj i sofa). Superior sobe su veličine cca 29 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj i sofa). Junior suite se sastoje iz kombinovane dnevno-spavaće sobe i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj i sofa). Porodične sobe (family room) su veličine su cca 50-60 kvm, imaju pogled na baštu, namenjene su za 2-5 osoba i sastoje se iz spavaće sobe („francuski“ ležaj) i dnevnog boravka (sofa na rasklapanje) koji nisu odvojeni vratima. Family suite su veličine su cca 70-75 kvm, imaju pogled na more, namenjene su za 2-5 osoba i sastoje se iz spavaće sobe („francuski“ ležaj ili 2 standardna) i dnevnog boravka (sofa na rasklapanje) koji su odvojeni kliznim odvojeni vratima.
Usluga u hotelu je polupansion plus, pun pansion ili sve uključeno: doručak, ručak i večera – buffet servis (samoposluživanje). Usluga polupansion plus podrazumeva konzumiranje lokalnih bezalkoholnih pića, kafe i vode za vreme večere.

CENOVNIK PDF pdf

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:  Cene smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, administrativnom zabranom preduzeća, plaćanjem Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.

OPŠTE NAPOMENE:

 • Navedeni popusti za treću i četvrtu osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku.
 • Sobe se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.
 • Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljno prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja iligarealizujeusaradnjisadrugomagencijomo čemujedužandaobavestiputnikenajkasnijepet (5) danaprepredviđenogpočetkaputovanja.
 • Maloletna lica ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja naznačenu na punoletno lice sa kojim putuju.
 • Oznakakategorijehotelauprogramuputovanjajezvaničnoutvrđenaivažeća je nadanzaključenjaugovoraizmeđuorganizatoraputovanjaiinopartnera.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe ili apartmana, sedište u avionu ili autobusu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Raspodelusobauhoteluvrširecepcija, podolaskugostiju.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
 • Pravila oblačanja u većini hotela za vreme večere u restoranima je za muškarce, nošenje dugih pantalona, a sve vrste kupaćih kostima su zabranjene.
 • U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
 • Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
 • Broj telefona predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju pre putovanja.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš).
 • Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
 • Agencijanema odgovornostzaeventualnedrugačijeusmeneinformacijeoprogramuputovanja.
 • Molimo putnike da preuzmu i pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
Hotel Possidi Paradise na Halkidikiju Grcka leto 2018
Hotel Possidi Paradise na Halkidikiju Grcka leto 2018
Hotel Possidi Paradise na Halkidikiju Grcka leto 2018
Hotel Possidi Paradise na Halkidikiju Grcka leto 2018
Hotel Possidi Paradise na Halkidikiju Grcka leto 2018
Hotel Possidi Paradise na Halkidikiju Grcka leto 2018
Hotel Possidi Paradise na Halkidikiju Grcka leto 2018
Hotel Possidi Paradise na Halkidikiju Grcka leto 2018
Hotel Possidi Paradise na Halkidikiju Grcka leto 2018
Hotel Possidi Paradise na Halkidikiju Grcka leto 2018
Hotel Possidi Paradise na Halkidikiju Grcka leto 2018
Hotel Possidi Paradise na Halkidikiju Grcka leto 2018
Hotel Possidi Paradise na Halkidikiju Grcka leto 2018