6 dana
Trajanje
Avionom
Prevoz
ND
Usluga
Da
Vodič

DOČEK NOVE GODINE 2019.

Avionom – 6 dana / 5 noćenja

Sa uključenim panoramskim obilaskom grada

TERMIN PUTOVANJA : 28.12.2018. – 02.01.2019.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI, NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM, IZRAŽENA U EVRIMA:

HOTEL USLUGA 1/2
HOTEL MARTINENZ 3 - Laleli ND 405€
HOTEL IKBAL 4*- Laleli ND 420€
HOTEL GRAND ASIYAN 4 - Laleli ND 449€
HOTEL THE CENTRAL PALACE 4+ - Taksim ND 589€
HOTEL DIVAN ISTANBUL 5 - Taksim ND 699€
CENOVNIK PDF
pdf
U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
Prevoz redovnom linijom Atlas Global-a na relaciji Beograd-Istanbul–Beograd
grupni autobuski transfer aerodrom-hotel-aerodrom
smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama u hotelu na bazi noćenja sa doručkom
panoramski obilazak grada
usluge lokalnog vodiča na destinaciji na srpskom jeziku i troškovi organizacije putovanja.
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
Avio-takse u iznosu od 42,4 evra (4.48LG XT EUR 16.72RS EUR 0.22RS EUR 20TR EUR 0.98RF)
dinarski deo aranžmana 1790 dinara po rezervaciji
međunarodno putno osiguranje
ekstra troškovi, individualni troškovi, fakultativni izleti i posete/ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu, prevoz metroom ili nekim drugim vidom gradskog prevoza.

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 6 mesečnih rata.

  • Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije organizatora putovanja je 5 dana pre početka putovanja.
  • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
  • Plaćanje fakultativnih izleta u Istanbulu je isključivo u evrima. Lokalna turistička agencija, organizator izleta, zadržava pravo promene datuma i vremena polaska na izlet. Sadržaji izleta mogu biti podložni izmenama ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično). Cene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 15 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj ceni.
  • Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 15 učesnika. *Grupni autobuski transfer se odnosi na broj putnika veći od 14. Ukoliko je broj putnika manji od tog broja, dodatno se naplaćuje iznos za individualni transfer.
  • Putna isprava (pasos) mora biti važeća minimum 6 meseci po povratku sa putovanja!
  • Napojnica: Uobičajeno je davanje napojnica, a običaj je da se i šoferima u Vašem autobusu prilikom transfera ili izleta da bakšiš.
  • Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.
  • Organizatora putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
  • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059724 od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sad.

Belvi Travel nastupa u svojstvu posrednika u prodaji aranžmana za Istanbul. Organizator putovanja je turistička agencija BIG BLUE GROUP – Beograd , licenca OTP 255/2010. Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP – Beograd, Kolarčeva 3.
Cenovnik br. 2 važi od 05.10.2018.

1

1. dan (28.12.2018.) BEOGRAD - ISTANBUL

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu ,,Nikola Tesla” ispred šaltera za čekiranje dva sata pre poletanja aviona (10:15h). Poletanje za Istanbul (12:15h, KK2628). Posle nepunog dvočasovnog leta sletanje na aerodrom u Istanbulu (16:00h) po lokalnom vremenu. Transfer do izabranog hotela. Slobodno vreme. Noćenje.
2

2. dan (29.12.2018.) ISTANBUL

Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom–staro gradsko jezgro: Ataturk bulevar, Valensov akvadukt, Džamija Mehmed Paše Sokolovića, Pera Palace Hotel – u kome su odseli gosti Orijent Ekspresa, Tarlabaši, Trg Taksim, Palata Dolmabahce, prolaz kroz Bešiktaš, prelazak preko mosta Bosfor i odlazak na vidikovac Čamlidža sa koga se pruža najlepši pogled na grad. Razgled se završava ispred Kapali čaršije. Nakon razgledanja mogućnost fakultativnog obilaska Sultanahmeta. Poseta Plavoj džamiji, drevnom Hipodromu, muzeju Aja Sofija i Topkapi palati. Cena po osobi 40 evra – (cena obuhvata ulaznice i lokalnog vodiča). Slobodno vreme. Noćenje.
3

3. dan (30.12.2018.) ISTANBUL

Doručak. Slobodan dan za individualni obilazak grada, kupovinu ili fakultativna poseta Patrijaršiji i dnevno krstarenje Bosforom. Odlazak u kvart grada Fener i poseta Vaseljenskoj patrijaršiji. Odlazak na krstarenje u trajanju od sat i po: Zlatni rog, najlepši deo Istanbula, Galata most i Galata kula, džamija Sulejmanije, Dolmabahče palata, Bešiktaš, Ortakoj džamija, Bosfor most, Rumenli hisar, Devojacka kula, duz Bosfora Evropska i Azijska obala, povratak. Cena po osobi: 30 evra. Mogućnost fakultativne posete Dolmabahče palati poslednje rezidencije otomanskih sultana, jedne od najlepših evropskih palata. Cena po osobi: 28 evra. Povratak u hotel. Noćenje.
4

4. dan (31.12.2018.) ISTANBUL

Doručak. Slobodan dan za individuali obilazak grada. Individualni DOČEK NOVE GODINE 2019.Noćenje.
5

5. dan (01.01.2019.) ISTANBUL

Doručak. Slobodan dan za individuali obilazak grada ili fakultativnu posetu dzamije zakonodavca Sulejmana Velicanstvenog. Poseta crkvi Hrista Spasitelja u Polju – danas muzej Karije – Vizantiska crkva sa najlepšim mozaicima na svetu zatim poseta bregu Pierre Loti (ime je dobio po francuskom književniku koji je na tom mestu pisao knjigu o Istanbulu) vidikovac starog dela grada sa izvanrednim pogledom na panoramu Zlatni Rog. U istoimenoj kafani mozete popiti najbolju kafu i turski caj. Poseta muzeju na otvorenom, parku minijaturk u kome možete videti najznajčajnije istorijske građevine u minijaturi. Cena po osobi: 48 evra. Povratak u hotel. Noćenje.
6

6. dan (02.01.2019.) ISTANBUL - BEOGRAD

Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Poletanje aviona za Beograd u (17:00h po lokalnom vremenu KK2627). Sletanje u Beograd u (16:50h po lokalnom vremenu). Kraj putovanja.

Smeštaj u nekom od navedenih ili sličnim hotelima:

Hotel Martinenz 3* http://martinenz-hotel.hotel-istanbul.net/en/
Hotel se nalazi u oblasti Laleli i odlično je povezan linijama gradskog prevoza. Nudi fantastičan pogled na Istambul i Mramorno more sa terase na krovu i ima udoban smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom, na samo par minuta od istorijskih znamenitosti grada. Sve sobe poseduju SAT TV, klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, mini-bar, fen za kosu, sef, Wi Fi internet. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom–švetski sto. Istorijska pijaca Grand Bazar se nalazi nedaleko od hotela.

Hotel Ikbal 4* http://ikbal-de-luxe-hotel.hotel-istanbul.net/en/
Hotel je smešten u starom delu Istanbula, blizu Topkapi Palate, Aja Sofije, Kapali čaršije i drugih turističkih atrakcija. Udaljen je 4km od Taksima. Standardne sobe imaju jedan veliki ili dva odvojena kreveta, klimu, sat tv, direktnu telefonsku liniju, internet, mini bar, sef, i fen za kosu. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom–švetski sto. Od aerodroma Ataturk udaljen je 12 km.

Hotel Grand Asiyan 4* www.hotelgrandasiyan.com
Nalazi se u srcu starog Istanbula na Laleliju. Na pešačkoj udaljenosti od Kapali čaršije (500 m), Aja Sofije, Plave džamije (oko 1.5 km) i drugih znamenitosti ove prestonice. Sve sobe poseduju SAT TV, klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, mini-bar, fen za kosu, sef, Wi Fi internet. U sklopu hotela je restoran na 8. spratu sa koga se pruža pogled na Mramorno more, bar, spa centar (tursko kupailo, sauna, zatvoreni bazen–uz doplatu). Usluga je na bazi noćenja sa doručkom–švetski sto.

Hotel The Central Palace 4+* http://www.thecentralpalace.com/taksim/en/main/
Hotel se nalazi na manje od 100 metara od Trga Taksim, samog srca Istanbula, i nedaleko od trgovačke ulice Istiklal. Nudi luksuzne sobe i kompletan izbor velness sadržaja. Čuveni trgovački kvart Nišantaši udaljen je 1,8 km od hotela. Sve sobe su klimatizovane i odlikuje ih spoj otomanskog dekora i modernih aparata. Uključuju veći prostor za sedenje i deluks kupatila sa hidromasažnom kadom. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom–švetski sto. Hotelski spa centar sadrži saunu, hidromasažnu kadu i hamam ukrašen tradicionalnim turskim motivima. Hotel Central Palace nudi besplatan bežični internet i besplatan parking.

Hotel Divan Istanbul 5* http://www.divan.com.tr/divan-istanbul/en
Ovaj hotel koji je izgradjen u modernom stilu nalazi se na jednoj od najboljih lokacija u Istanbulu, na tgu Taksim. U ponudi ima spa centar, koji se prostire na površini od 1800 m² sa zatvorenim poluolimpijskim bazenom I turskim kupatilom. Prostrane sobe imaju savremen enterijer sa tradicionalnim turskim detaljima. Svaka soba sadrži LCD TV, baznu stanicu za iPod i mini-bar. U pabu Divan pripremaju se raznovrsna turska i internacionalna jela. Bar u lobiju nudi izvrsne koktele, dok se ukusni kolači i čokolade služe u poslastičarnici Divan. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom–švetski sto.

istanbul-nova-godina-01
istanbul-nova-godina-02
istanbul-nova-godina-03
istanbul-nova-godina-04
istanbul-nova-godina-05