9 noćenja
Trajanje
Autobusom
Prevoz
HB
Usluga

GUITART CENTRAL PARK RESORT & SPA  3* – Lloret de Mar  www.hotelguitartcentralpark.com
Položaj hotela: hotel je iz poznatog lanca ekonomičnih i sadržajnih Guitart hotela, obogaćen SPA sadržajima. Okružen je mirnim ulicama u središnjem delu Ljoret De Mara, udaljen je oko 300m od dela grada poznatog po četvrtima sa atraktivnim večernjim i noćnim provodom, diskotekama, raznovrsnima restoranima, muzičkim kafeima, barovima i drugim mestima za celodnevnu zabavu. Okružen je brojnim prodavnicama, šoping centrima i restoranima. Od gradske plaže je udaljen oko 400m, a od posebno uređene i poznate Fenals plaže oko 250m do koje se stiže najkraćim putem, stepenicama koje prolaze kroz kompekls Guitart hotela. Gosti hotela imaju specijalan pristup kazinu Gran Casino Costa Brava koji je u vlasništvu ovog poznatog hotelskog lanca.
Hotelski sadržaji: Ovaj veliki resort ima četiri zgrade okruženih terasama i vrtovima. Hotel poseduje recepciju, hotelski lobi sa barom i TV salonom. Hotel Central Park ima razne barove  Habarenas, Salsa Cafe bar, Salsa Pool bar, Yatch club i sezonske restorane u kojima se služe jela mediteranske, lokalne i internacionalne kuhinje i pansionski obroci  Mediterano, Havana, Costa Brava i Petit Gril. Tri otvorena bazena na sunčanoj terasi sa ležaljkama i suncobranima i pool barom, dečji bazen, zatvoreni bazen, igraonica za decu, dečji mini klub, dadilja (uz doplatu), ambulanta. Spa centar sa tretmanima i masažom (uz doplatu). U okviru Spa centra nalazi se i zatvoreni bazen sa toplom vodom (uz doplatu).Teniski teren i teretanu na otvorenom. Sef boksove na recepciji. Lift. U večernjim časovima za goste se organizuje zabavni i animatorski program. Wi-fi internet u zajedničkim prostorijama je besplatan.
Sobe: Economic soba 3*– zgrada hotela ima pet spratova i 250 standardnih ekonomičnih soba. Sobe poseduju: centarlizovani klima uređaj, TV sa satelitskim programom, wi-fi internet (uz doplatu), kupatilo, balkon.
Usluga: polupansion – doručak, večera – buffet servis (samoposluživanje).

CENA PO OSOBI
DINARSKI DEO: 3.990 rsd (dete 0-12g. – 2.990 rsd) + CENA PREVOZA AUTOBUSOM U TABELI U EUR + CENA SMEŠTAJA U TABELI U EUR

 

PREVOZ – AUTOBUSOM: xx eur / dete 2-12g – xx eur
HOTELSKI SMEŠTAJ – ITALIJA: xx eur (2 noć/dor u Italiji / Đenova)

HOTELSKE SKRAĆENICE I NAZNAKE U TABELI: 1/2 standardna soba – dva standardna ležaja + pomočni ležaj; superior soba – soba veće površine i bolje opremljenosti od standardne. HB – halfboard (polupansion: doručak, večera – buffet servis – samoposluživanje); FB – fullboard (punpansion: doručak, ručak, večera – buffet servis – samoposluživanje); AI – all inclusive (sve uključeno: doručak, ručak, večera + dodatna usluga: slatka i slana užina, bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskom planu – detalji na sajtu); SV – sea view (pogled na more);

CENOVNIK PDF pdf

DINARSKI DEO ARANŽMANA: plaćaju svi putnici bez obzira na izabranu vrstu usluge i prevoza do letovališta, iznos je naznačen u tabeli.
CENA SMEŠTAJNIH USLUGA: cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), pojedinačno za svaki termin, objekat i uslugu.
CENA BUS PREVOZA: cena je po osobi. Naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje). Deca do 2 god. ne plaćaju prevoz i nemaju sedište.


BUS PREVOZ – AUTOBUSOM TURISTIČKE KLASE (klima-video-audio) BEOGRAD • COSTA BRAVA • BEOGRAD
Program putovanja:
1 dan: (dan naznačen u tabeli): Polazak iz Beograda u 19:00h sa parkinga preko puta Eurosalona / Home Centra kod glavnog ulaza za vozila na Beogradski sajam iz bulevara Vojvode Mišića. Dodatni polasci (uz doplatu) iz Subotice u 16:30h, iz Novog Sada u 17:30h, iz Zrenjanina u 17.30h, iz Niša u 16:00. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.
2 dan: VERONA – ĐENOVA … prepodnevni dolazak u Veronu. Po dolasku obilazak grada: Amfiteatar “Arena”, Trg Bra, Julijina kuća, palata Barbieri, Via Mazzoni, Trg Bilja (Erbe), palata Mafei, Domus Mercatorum, toranj Lamberti, “Berlina”, Trg Sinjorija sa spomenikom Dante Aligijeriju, slobodno vreme nakon obilaska. Nastavak putovanja prema Đenovi. Dolazak u Đenovu u večernjim časovima. Smeštaj u hotelu u Đenovi. Noćenje.
3 dan: ĐENOVAMONAKOMONTEKARLO …doručak. Napuštanje hotela i obilazak Đenove: opera, Trg Ferari, Katedrala Sv. Lorenca, Duždevapalata, starisvetionik – LaLanterna, kućaKristoferaKolumba… Slobodnovreme. UkasnimpopodnevnimsatimapolazakzaMonakoiMonteKarlo. Podolaskuobilazak starog Monaka – Knežev dvor, katedrale sa grobom Grejs Keli, šetnja mondenskim Monte Karlom, kockarnice, kafei, jahting luka… slobodno vreme, kasno uveče nastavka putovanja za Španiju, noćna vožnja kroz Francusku…
4 dan: …dolazak u Španska / Katalonska letovališta u regijama Kosta Brave/Kosta Marezme u prepodnevnim satima, smeštaj u izabrane hotele do 14:00h, večera, noćenje…
5-10 dan: …boravak u izabranom hotelu (7 noćenja) na bazi izabranih usluga…
11 dan: …nakon doručka napuštanje hotela, slobodan dan, u večernjim satima polazak iz hotela prema određenom rasporedu, napuštanje Kosta Brave / Kosta Maresme i noćna vožnja kroz Francusku…
12 dan: KAN – NICA – ĐENOVA …jutarnji dolazak u Kan na Azurnoj obali, kraći odmor uz slobodno vreme i obilazak ovog mondenskog letovališta… zatim nastavak putovanja za obližnju Nicu, odmah po dolasku predviđeno je panoramsko razgledanje grada: Englesko šetalište, Trg Masena… Nakon obilaska slobodno vreme. U popodnevnim satima polazak za Đenovu. Dolazak u Đenovu u večernjim časovima. Smeštaj u hotelu. Noćenje…
13 dan: ĐENOVA – JEZERO GARDA (SIRMIONE)  …doručak. Napuštanje hotela. Polazak u prepodnevnim časovima ka gradiću Sirmione koje se nalazi na obalama najvećeg italijanskog jezera, Garda. Na južnim obalama jezera, na čudesnom rtu koje zalazi u jezero, nalazi se pravi dragulj, gradić Sirmione sa ostacim utvrđenog antičkog grada sa Katulovim pećinama koje datiraju još iz doba Rimljana, a gradić je prepoznatljiv i po zamku Skaliger iz XIII veka, retkim primerom srednjovekovne odbrambene luke. Ceo zamak dominira pejzažom grada i otvoren je za posetioce. Mogu se obići sobe, bedemi, kule, pokretni mostovi. Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju malim, ali izuzetno lepim i atraktivnim gradićem sa crkvama Pietro in Mavino i Santa Maria Mađore, termalnim izvorima… U popodnevnim satima je polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku…
14 dan: …dolazak u Beograd u jutarnjim satima na mesto polaska. (kraj usluga)

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • autobuski prevoz, autobusom visoke turističke klase (klima, video, audio) na relaciji  Beograd – Kosta Brava – Beograd sa pratiocem grupe
 • smeštaj u hotelu sa uslugom 7 noćenja sa izabranom uslugom u izabranom objektu iz tabele na Kosta Bravi
 • smeštaj u hotelima sa 2*ili 3* u Đenovi – gradska lokacija (u odlasku – 1 noć/dor i u povratku – 1 noć/dor) u 1/2, 1/2+1 sobama sa uslugom – noćenje/doručak – kontinentalni
 • razgledanje Verone, Đenove, Monaka, Monte Karla, Kana, Nice u pratnji stručnog vodiča na srpskom jeziku (ulaznice za muzeje nisu uključene).
 • servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa i lokalnog partnera u Španiji.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.
 • obaveznuturističku taksu za boravak u regiji Katalonija, plaća se po osobi i po noćenju u iznosu od: 1€ za hotele sa 4* i  0,5€ za hotele 3*, ne plaćaju osobe od 0-16g. Plaćanje na recepciji.
 • fakultativne izlete i programa koji se realizuju tokom boravka u Španiji.

Doplata za bus polaske iz drugih mesta, za odlazak i povratak, po osobi:
Novi Sad i Zrenjanin – 2.500 rsd. Subotica – 3.500 rsd. Niš – 2.500 rsd.
Popust za decu od 2-12g. – 50%. Vreme i mesto polaska je određeno za svaki grad i započinje 2-3 sata pre polaska autobusa iz Beograda.

Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate.
Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2017., administrativnom zabranom preduzeća, plaćanjem Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.

 • Navedeni popusti za treću i četvrtu osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku.
 • Sobe se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.
 • Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljno prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
 • Maloletna lica ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja naznačenu na punoletno lice sa kojim putuju.
 • Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe ili apartmana, sedište u avionu ili autobusu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
 • Pravila oblačanja u većini hotela za vreme večere u restoranima je za muškarce, nošenje dugih pantalona, a sve vrste kupaćih kostima su zabranjene.
 • U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
 • Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
 • Broj telefona predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju pre putovanja.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš).
 • Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
 • Minimum za realizaciju putovanja je 35 putnika (autobuski prevoz).
 • Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Molimo putnike da preuzmu i pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2017 od 04.01.2017., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055961 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 25.01.2017. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.

LJORET DE MAR (LLORET DE MAR)

Ljoret de Mar – “Cvet na moru“ je letovalište u centralnom delu španske turističke regije Kosta Brava (Divlja obala), koja se prostire dužinom od oko 200 km, severno od Barselone prema francuskoj obali. Njena priroda, klima i istorijsko nasleđe, uz prelepu obalu koju zapljuskuje Sredozemno more, čine je jednom od najatraktivnijih letovališta u Evropi .

LJORET DE MAR (LLORET DEL MAR) je udaljen oko 70 km od Barselone sa kojom je spojen redovnim autobuskim i železničkim linijama. Predstavlja jedno od najvećih i najlepših španskih letovališta na Sredozemnom moru. Poseduje nekoliko dugačkih peščanih plaža i preko sto hiljada ležajeva u hotelskim i apartmanskim objektima, mnoštvo restorana, barova, šoping centara, zabavnih parkova. Desetine hiljade turista iz celog sveta, već decenijama, traže u ovoj izuzetnoj atmosferi zabavu i kupanje, a letovalište nudi toplo i podnošljivo sunce, peskovite, čiste i uredne plaže od kojih je najveća gradska plaža Santa Maria, takođe i vrelinu noćne zabave uz sangriju, flamenko (flamenko klub La Siesta) i mnoge druge moderne ritmove (poznata je diskoteka Hollywood). Dnevna letnja temperatura je 30-35 C, noći su oko 20 C. Kategorije španskih hotela nije uporediva sa objektima unutar centralne Evrope. Španci više ulažu u prateće sadržaje za provod gostiju, nego u smeštaj. Plaže su javne, zakup ležaljki i suncobrana nije obavezan i dodatno se naplaćuje.

KALELJA (CALELLA)

Ime Kalelja se pojavljuje u starim dokumentima iz XII veka, kada na obali počinju da niču prva ribarska naselja. Još 1338g. Kalelja postaje naselje. U 16 veku se odredjuje centralni trg, zatim ulice koje su i danas poznate pod istim imenom: Iglesia, Jovara de Mar, Batlle i la Clota…, zatim crkve, kapele Sant Quirze i Santa Julita iz XVI veka, parohijska crkva Santa Maria i Sant Nicolau (San Nicolás) koja je u baroknom stilu i datira iz XVIII veka sa očuvanom delovima prethodne crkve iz XVI veka. Kalelja ima Arhivski Muzej koji se nalazi u gradjevini iz XVII veka i čuva dosta tradicionalnih dela raznih lokalnih umetnika. U 18 veku razvijaju se ribarstvo, kao i izgradnja brodova i radionica za mreže. Tadašnjih 1500 stanovnika se bavi ribarstvom i proizvodnjom mreža i posedovali su flotu od oko 65 velikih ribarskih brodova. 20 vek donosi razvoj turizma, pogotovu šezdesetih godina. Razvoj turizma i snažna imigracija su radikalno promenili tradicionalni izgled grada i okoline, sa pojavom mnogobrojnih hotela i apartmana. Pored spektakularnih promena koje su nastale od šezdesetih godina prošlog veka, Kalelja je uspela da sačuva dobrim delom svoju originalnu gradsku strukturu i četvrtast obilk kvartova sa ravnim, širokim, čistim ulicama I uređenim građevinama. Danas je Kalelja interesantna za porodična letovanja, jer i ako ima nekoliko poznatih diskoteka, ipak obezbeđuje miran porodičan odmor sa svojim šetalistima, trgovačkim zonama, kafeima i restoranima.

SANTA SUZANA (SANTA SUSANNA)

Južno od Kosta Brave na obali Santa Suzane (Kosta Marezme), vije se dvokilometarska promenda sa brojnim hotelima sa jedne strane i peščanom plažom i kristalno čistim morem sa druge strane. Popularno letovalište postaje početkom sedamdesetih godina prošlog veka, zbog zabavnih programa tokom letnjih meseci, veličanstvene plaže, sportova na vodi kao i brojnih atrakcija u blizini. Stari grad, ranije selo Santa Suzana, zadire u brda i udaljen je 4km od samog šetališta. Odiše šarmom starih vremena sa svojim uskim, popločanim ulicama, starim zdanjima i spomenicima. Santa Suzana se nalazi između obale i planine Montnegre, prelepog nacionalnog parka koji privlači ljubitelje prirode, planinare, bicikliste. Dugačka široka peščana plaža, veliki broj prodavnica, restorana i barova, novosagradjeni luksuzni hoteli, dobra mikroklima je idealno mesto za miran odmor.

Zbog svoje lokacije, Kosta Brava predstavlja idealno mesto za obilaske brojnih turističkih atrakcija: Braselona – arhitektonska umeća Antonia Gaude – katedrala Sagrada Familija, Park Guelj, kuća Mila, kuća Batljo, iz srednjevekovnog perioda katedrala Santa Eulalija, bazilika Santa Marija del Mar, brdo Monjuik,avenija Dijagonal, ulica Las Ramblas, stadion Camp Nou… Andora – mala pirinejska država, turistička atrakcija, a poznata i kao bescarinska zona Manastir Santa Maria de Montserrat – benediktanski manastir, najznačjniji manastir Katalonije Port Aventura – najveći španski zabavni park.

guitart-01
guitart-02
guitart-03
guitart-04
guitart-05
guitart-06
guitart-07
guitart-08
guitart-09
guitart-10
guitart-11
guitart-12
guitart-13
guitart-14
guitart-15
guitart-16
guitart-17
guitart-18
guitart-19
guitart-20
guitart-21
guitart-22
guitart-23
guitart-24
guitart-25a
guitart-26
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
guitart-28
guitart-29