7 dana
Trajanje
Avionom
Prevoz

***Avio prevoz sa svim taksama od 877€

Melia Las Antillas 4*,  https://www.melia.com/

Položaj hotela: U severnom delu poluostrva Varadero na peščanoj plaži. Udaljen oko 7 kilometara od centra Varadera.
Hotelski sadržaji: Karipski dizajniran hotel nudi 350 junior suitova rasporedjenih u glavnu zgradu i dvospratne vile koje su okružene velikim tropskim vrtom. Lobi sa recepcijom i atraktivni bar sa terasom, prodavnica suvenira, kozmetički i frizerski salon. Veliki buffet restoran, italijanski a la carte restoran „Don Peperone“ i internacionalni restoran „Romantico“, snack bar pored bazena, bar na plaži i još 4 bara. Centar lepo uređenog tropskog vrta je veliki bazen sa 2 đakuzija. Suncobrani, ležaljke i peškiri pored bazena i na plaži bez naknade.
Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno  1787 soba. Sobe su prostrane i elegantne.
Junior suite: Atraktivno namešten, vizuelno odvojen stepenicama za dnevni boravak sa malim prostorom za sedenje. Pored toga, kupatilo, fen, kozmetičko ogledalo, klima uređaj, telefon sa direktnim biranjem, satelitska TV, minibar (dnevno punjenje sa vodom, bezalkoholna pića i pivo), aparat za kafu / čaj, pegla / daska za peglanje, sef i balkon ili terasa.
Usluga: AI – All Inclusive (sve uključeno): doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola ili alternativno uveče a la carte (3 puta nedeljno, uz rezervaciju). Neograničeno lokalna alkoholna i bezalkoholna pica na svakih sat vremena. Voda, bezalkoholna pica i pivo u minibaru.

 

kuba-melia-las-antillas-01
kuba-melia-las-antillas-02
kuba-melia-las-antillas-03
kuba-melia-las-antillas-04
kuba-melia-las-antillas-05
kuba-melia-las-antillas-13
kuba-melia-las-antillas-19
kuba-melia-las-antillas-06
kuba-melia-las-antillas-07
kuba-melia-las-antillas-08
kuba-melia-las-antillas-09
kuba-melia-las-antillas-10
kuba-melia-las-antillas-11
kuba-melia-las-antillas-12
kuba-melia-las-antillas-15
kuba-melia-las-antillas-17
kuba-melia-las-antillas-18