5 dana
Trajanje
Avionom
Prevoz
ND
Usluga
Da
Transfer
Da
Vodič

CENA ARANŽMANA PO OSOBI, NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM, IZRAŽENA U EUR:

TERMIN PUTOVANJA HOTEL 1/2 SOBA Cena za treću osobu u 1/2+1 sobi DOPLATA ZA 1/1 SOBU
08.11 - 12.11.2017. City House Florida Norte 4*
( naše mišljenje 3*sup)
549€ 549€ 105€
08.11 - 12.11.2017. Rafael Atocha 4 * 590€ 580€ 155€
08.11 - 12.11.2017. Gran Versalles 4 * 619€ 619€ 140€
08.11 - 12.11.2017. Sterling 3 * 649€ 639€ 160€
Napomena: rezervacija dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem i jednokrevetne sobe isključivo na upit!
CENOVNIK PDF
pdf
ARANŽMAN SADRŽI:
avio prevoz čarter letom kompanije Air Serbia na relaciji Beograd – Madrid – Beograd
transfer autobusom u Madridu aerodrom – hotel – aerodrom
smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u izabranom hotelu sa 3* ili 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom, doručak – kontinentalni (samoposluživanje)
panoramsko razgledanje grada prema programu, usluge vodiča, troškovi organizacije i realizacije putovanja.
ARANŽMAN NE SADRŽI:
dinarski deo aranžmana – 1790rsd po osobi
avio taksa – 44,28€ (taksa Beograd 15,3€, Rf taksa 0,98€, taksa Madird 28€)
međunarodno zdravstveno osiguranje
individualni troškovi i fakultativni izleti, posete/ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu, prevoz metroom ili nekim drugim vidom gradskog prevoza.

 • Toledo – 65€, deca 2-12g. 45€
 • Flamenko – 35€
 • Segovija – 55€, deca 2-12g. 40€.
Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 6 mesečnih rata.
 • Fakultativni izleti u Madridu plaćaju se isključivo u evrima, u efektivi. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 35 učesnika. Sadržaj panoramskog razgledanja grada i raspored fakultativnih izleta podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično).
 • Usled promena cene goriva na tržištu nafte, moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važi će za sve prijavljene putnike.
 • Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Španije.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima  koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu, kao i u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 140putnika).
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300054956, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Belvi Travel nastupa u svojstvu posrednika u prodaji aranžmana za Madrid. Organizator putovanja je turistička agencija BIG BLUE GROUP – Beograd , licenca OTP 255/2010. Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP – Beograd, Kolarčeva 3.
Cenovnik br. 1 važi od 09.05.2017.

1

1.dan (08.11.2017.) BEOGRAD - MADRID

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera za čekiranje dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Madrid kompanijom Air Serbia (za tačno vreme polaska pozovite agenciju dva dana pre putovanja). Sletanje na aerodrom u Madridu nakon leta od oko tri sata. Po dolasku odlazak na panoramsko tročasovno razgledanje glavnog grada Španije autobusom: Španski trg na kome se nalazi visoki beli spomenik posvećen Migelu de Servantesu i junacima iz njegovog romana ”Don Kihot’’; Gran Via (Velika ulica) karakteristična po visokim oblim i stepenastim soliterima poređanim sa obe strane ulice koje podsećaju na njujorške solitere iz 20-tih godina XX veka; Kalje Major nekada glavna gradska ulica; Trg Puerta del Sol ili Kapija Sunca, zvanični centar grada i mesto na kome je bila jedna od nekadašnjih pet kapija grada iz XV veka;Trg Cibelije; Kružni skver sa fontanom iz XVIII veka; Kapija Alkala (Trijumfalna kapija) nastala za vreme vladavine Burbona u XVIII veku i posvećena kralju Karlu III. Transfer do hotela. Smeštaj u hotelu. Slobodno popodne za individualni oblilazak ili šetnju. Noćenje.
2

2.dan (09.11.2017.) MADRID - TOLEDO - MADRID

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni poludnevni izlet za Toledo.Vožnja do Toleda, srcem Kastilje, regije poznate po žutim poljima pšenice, usamljenim zamkovima, vinogradima, plantažama šafrana, vetrenjačama i rodnom kraju Don Kihota. Dolazak u Toledo, staru prestonicu Španije i jedan od najlepših gradova ove zemlje. Sagrađen je na brdu u čijem podnožju teče rečica Taho. Panorama sa vidikovca na obali reke Taho, panorama palate – vrđave Alcazar; šetnja starim jezgrom grada karakterističnom po brojnim zgradama koje spadaju u najlepši primer mavarske i srednjovekovne arhitekture Španije, ali i gradu poznatom po proizvodnji marcipana. Razgledanje Gotske katedrale (Catedral de Toledo), građene tokom tri veka, od XIII do XV, sa elementima baroka, neoklasicizma i mudehar stila. Razgledanje oltara i riznice u kojoj se nalaze El Grekova platna ; El Grekovi apostolati i „Skidanje tunike sa Hrista“… Poseta Crkvi Sv. Tome sa El Grekovim remek delom „Sahrana Grofa od Orgaza“. Povratak u Madrid. Noćenje.
3

3.dan (10.11.2017.) MADRID - SEGOVIJA - MADRID

Doručak. Slobodan dan ili fakultativna poludnevna poseta Segoviji. Vožnja prema podnožju planine Sijera de Guadarama i gradu Segoviji. Grad se nalazi na listi svetske kulturne baštine i jedan je od najživopisnijih gradova Španije. Simboli grada su: najbolje očuvan rimski akvadukt, velelepni dvorac Alkazar de Segovia, nastao u XII veku (poslužio kao inspiracija Voltu Dizniju). Dvorac Alkazar je poznat i po tome što je upravo tu španska kraljica Izabela obećala finansijsku pomoć Kolumbu u osvajanju novog kontinenta. Obilazak starog dela grada: Plasa Major, panorama Katedrale, Trg Sv. Martina, plemićka četvrt sa palatama i crkvama . Obilazak dvorca Alkazar i pauza za individualni obilazak i šetnju. U povratku iz Segovije vožnja preko Doline palih i kraće zadržavanje (bez ulaska) ispred katedrale Santa Kruz koja predstavlja veliki memorijalni kompleks posvećen svim žrtvama Španskog građanskog rata. Povratak u Madrid. Uveče predlažemo mogućnost obilaska barova u kojima se služe tapasi (tradicionalno špansko meze: raznovrsni zalogajčići, topli i hladni, sa maslinama, sirom, pršutom, šunkom…) i uživanje u tipičnoj opuštenoj atmosferi tapas barova. Noćenje.
4

4.dan (11.11.2017.) MADRID

Doručak. Slobodan dan za individualni obilazak grada ili fakultativno poseta muzeju Prado i obilazak sala sa remek-delima španskih slikara: El Greko, Surbaran, Velaskez, Goja… Slobodno posle podne. Uveče fakultativna poseta čuvenom spektaklu španskog flamenka. Noćenje.
5

5.dan (12.11.2017.) MADRID - BEOGRAD

Doručak. Slobodno vreme do odlaska na aerodrom (u zavisnosti od vremena čarter leta). Transfer do aerodroma za čarter let. Sletanje na beogradski aerodrom nakon tri sata vožnje. Kraj putovanja.

Smeštaj naših gostiju je u navedenom hotelu ili sličnom:
Hotel Gran Versalles 4 * www.hotelgranversalles.es/en/
Lokacija: Hotel se nalazi u mirnom delu centralnog Madrida, nedaleko od Trga i istoimene metro stanice Alonso Martinez. U blizini se nalaze brojni restorani, kafei i mesta za razonodu i značajni kulturno-istorijskih smomenici. Do centralne ulice Madrida, ulice Gran Via , stiže se za nešto više od 15 minuta hoda. Sadržaj hotela: 143 standardne i superior sobe, restoran za doručak, kongresne sale, kafe bar, internet kutak. Sobe: standardne sobe koje imaju pisaći sto, klima uređaj, wifi internet , TV, sef, minibar, telefon, kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu. Usluga: Doručak – kontinentalni (samoposluživanje).
Hotel Rafael Atocha 4 * www.rafaelhoteles.com
Lokacija: Ovaj hotel je odlično lociran, u širem centru grada nedaleko od parka Retiro, Muzeja moderne umetnosti Reina Sofia i Prado muzeja i železničke stanice Atoča (oko 700 metara od hotela). Sadržaj hotela: recepcija, glavni restoran, a la carte restoran, buffet restoran, teretana, lobby bar, servis za pranje i peglanje veša. Hotel ima ukupno 245 soba. Sve sobe su sa kupatilom u kojem je kada ili tuš kabina, klima uređaj, sefom, minibar, TV, priključak za internet i telefon. Sve sobe imaju jedan francuski ležaj ili dva odvojena kreveta. Usluga: Doručak – kontinentalni (samoposluživanje).
Hotel City House Florida Norte 4 * ( naše mišljenje 3 sup *) http://en.hotelfloridanorte.com
Lokacija: Hotel Florida Norte se nalazi u blizini Kraljevske palate u centru Madrida, preko puta stanice metroa Principe Pío. U blizini hotela nalazi se tržni centar, prodavnice i restorani. Stanica metroa nalazi se prekoputa hotela. Od hotela Florida Norte do Ulice Gran Via i Španskog trga može se stići pešice za samo 10 minuta. Park Kampo del Moro je udaljen 200 metara. Sadržaj hotela: restoran, bar, kongresne sale, recepcija, soba za prtljag, prodavnica suvenira. Sobe su klimatizovane, jednostavno i praktično uređene. Svaka soba sadrži sef, TV, radio, pisaći sto i kupatilo sa fenom za kosu. Usluga: Doručak – kontinentalni (samoposluživanje).
Hotel Sterling 3 * http://www.hotelsterlingmadrid.com/en
Lokacija: Hotel se nalazi u centru Madrida, pored glavne ulice Gran Via i na 4 minuta hoda od Kapije Sunca i Španskog trga. Sadržaj hotela: restoran za doručak, bar. Sobe imaju kupatilo sa fenom za kosu, telefon, klima uređaj, minibar, sef, wifi internet. Usluga: Doručak – kontinentalni (samoposluživanje).

Organizator putovanja zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru aranžmana biće objavljen 7 dana pre polaska na put.

madrid-1
madrid-1
madrid-2
madrid-3
madrid-4
madrid-5
madrid-6
madrid-7
madrid-8
madrid-9
madrid-10
madrid-11
madrid-12