5 dana
Trajanje
Avionom
Prevoz
ND
Usluga
Da
Transfer

DOČEK NOVE GODINE 2019.

Avionom – direktan let 5 dana / 4 noćenja

MALTA – poznata kao biserno ostrvo i večiti grad. Njeno istorijsko nasleđe svedoči o 7000 godina dugoj civilizaciji. Zbog svog položaja, tokom istorije Malta je imala veliki strateški značaj kao pomorska baza. Osvajali su je mnogi i ostavljali svoje tragove. Ono po čemu je Malta najpoznatija jesu čuveni vitezovi reda svetog Jovana.
Republika Malta je ostrvska država u Sredozemnom moru površine 316km2. Malteški arhipelag čine 3 naseljena ostrva Malta, Gozo I Komino. Glavni grad je Valletta. Službeni jezici su malteški i engleski. Malta je stekla nezavisnost od Velike Britanije 1964. godine i postala Republika 1974.godine. Sa jako povoljnom klimom, velikim brojem sunčanih sati i bogatom istorijom Malta predstavlja pravi raj za sve one koji žele da priušte sebi sasvim novo iskustvo. Prosečna temperature 10-18˚C zimi i 22-33˚C leti. Krasi je mnoštvo stenovitih ali uređenih plaža kao i manji broj peščanih plaža. Ovo jedinstveno ostrvo pruža Vam bezbroj mogućnosti – potpuno se opustite na jednim od najlepših plaža u Sredozemlju, sunčajte se i istražite kulturna, umetnička i prirodna bogatstva, posetite neki od restorana i okusite malteške specijalitete ili se prepustite čarima noćnog provoda – izbor je Vaš i skoro neograničen!

TERMIN PUTOVANJA: 29.12.2018. – 02.01.2019.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI, NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM, IZRAŽENA U EVRIMA:

HOTEL USLUGA Smeštaj u 1/2 standard sobi, cena po osobi
SLIEMA CHALET 3* ND 429€
PLAZA REGENCY 3* ND 429€
1926 (ex Plevna) 4* ND 449€
CAVALIERI 4* ND 459€
DIPLOMAT 4* ND 429€
PRELUNA 4* ND 539€
RADISSON BLU RESORT 4* ND 649€
GRAND EXCELSIOR 5* ND 619€
INTERCONTINENTAL 5* ND 649€
HILTON 5* ND 749€
Napomena: Jednokrevetne i trokrevetne sobe isključivo na upit!
Napomena: Putnici će o tačnom vremenu leta biti obavešteni dva dana pre putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena leta od strane avio-kompanije.
CENOVNIK PDF
pdf
U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:
prevoz avionom na relaciji Beograd – Malta – Beograd
transferi autobusom na Malti aerodrom – hotel – aerodrom
smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u izabranom hotelu sa 3*, 4* ili 5* na bazi usluge iz cenovnika, doručak – kontinentalni (samoposluživanje)
troškovi organizacije i vodjenja putovanja.
U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
dinarski deo aranžmana – 1990rsd po osobi
avio takse – 41,57€ (taksa Apt Beograd 16.50 evra , 0,98 RF , Apt Malta 18.75 evra). Konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja. Usled promena cene goriva na tržištu nafte, moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važi će za sve prijavljene putnike
ekološka taksa koja iznosi 0,5€ po osobi po noći
međunarodno zdravstveno osiguranje
individualni troškovi putnika, fakultativni izleti i posete, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu, prevoz metroom ili nekim drugim vidom gradskog prevoza.

Malteška Tura – Prvo se obilazi primorsko selo Blue Grotto, gde se po želji može otići čamcem do čuvenih Plavih pećina. Put se nastavlja do Tarxien-a, megalitskog hrama koji je stariji čak i od piramida u Egipu. Potom se ide u grad Mdina, poznat kao „grad tišine“ koji je bio prestonica u Srednjem veku. Grad je okružen zidinama, gde u vilama još uvek žive aristokratske porodice koje su potomci srednjovekovnih malteških vitezova. Vreme za ručak je predviđeno u gradu Rabat, drevnom predgrađu Mdine. Posle ručka, put se nastavlja do zanatskog sela, gde se može videti kako se duva staklo,izrađuje nakit od srebra i zlata, i keramika;poželji se može kupiti neki suvenir.Dalje nas put vodi do Mosta-grada u kom s nalazi crkva sa kupolom koja je treća po veličini u Evropi.(Cena izleta: oko 65eur).
Ostrvo Gozo – Gozo je znatno manje i mnogo zelenije ostrvo od Malte i na njemu je nimfa Kalipso, prema legendi, držala zatočenog Odiseja sedam godina. Do njega se odlazi trajektom i prvo se stiže do tačke Belvedere, odakle se pruža pogled na ostrvo Komino. Zatim se ide do peščane plaže Ramla bay, koja je poznata po narandžasto-crvenoj boji peska koji se može naći samo na tom mestu. Dalje put vodi do glavnog grada Viktorija, gde će se prošetati po utvrđenju The Citadella (drevnim zidinama grada) i uživati u panoramskom pogledu na celo ostrvo. Ovde je predviđeno vreme za ručak i kupovinu na pijaci. Nastavlja se do zaliva Dvejra (Dwejra bay), gde se nalaze tri prirodne atrakcije: unutrašnje more, azurni prozori „pečurka-stena“. Na kraju se obilazi zaliv Šlendi (Xlendi), kao i lokacija na kojoj je snimana scena vencanja Denarys Targerian i Drogo-a u seriji „Igra prestola“.(Cena izleta: oko 62eur).
VALLETTA – Poludnevni izlet do Vallette, glavnog grada Malte koji je okružen brojnim masivnim zidinama i tvrđavama. Ovo su izgradili vitezovi ST John-a u 16veku. Maltežani su jako ponosni sa svoju prestonicu koja predstavlja deo svetske baštine. Tura započinje sa Multivision Malta Expirience, koja nas uvodi u veoma zanimljiv pregled istorije ostrva kroz vekove. Nakon toga nastavlja se do Barraca Gardens odakle se pruža prelep pogledna Grand Harbour. Uverite se svojim očima zašto je toliko filmova snimano na Malti. Nakon ture, predviđeno je slobodno vreme(oko 1h) da se prošeta, popije kafa ili proba neki od fantastičnih malteških slatkiša.(Cena izleta: oko 47eur).
Krstarenje (HARBOUR CRUISE) – Polazi se brodom iz grada Slima, prolazi se pored manjih obalskih gradova, Manoel ostrva (gde su snimane neke scene serije Game of Thrones), brodogradilište koje postoji još od Srednjeg veka, glavnog grada Valete i starih gradića, poznatih kao „tri grada“ (Three Cities). Sa morske strane će se videti moćne zidine, koji okružuju Valetu i ova „tri grada“ (Vittoriosa, Cospicua, Senglea), koji su takođe sagrađeni u srednjovekovnom dobu. Izlet traje oko 1,5 sati. Transfer od/do hotela nije uračunat. (Cena izleta: oko 20eur).
Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 6 mesečnih rata.
 • Fakultativni izleti na Malti plaćaju se isključivo u evrima, u efektivi. Lokalna turistička agencija, organizator panoramskog razgledanja i izleta, zadržava pravo promene redosleda izvođenja razgledanja i izleta (datuma i vremena polaska na izlet) kao i sadržaja izleta koji može biti podložan izmenama ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (peomenom radnog vremena za praznike, radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, vremenskim prilikama i slično).
 • Usled promena cene goriva na tržištu nafte, moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važi će za sve prijavljene putnike.
 • Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Malte.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima  koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu, kao i u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 140 putnika).
 • Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.
 • Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059724 od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sad..

Belvi Travel nastupa u svojstvu posrednika u prodaji aranžmana za Maltu. Organizator putovanja je turistička agencija BIG BLUE GROUP – Beograd , licenca OTP 255/2010. Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP – Beograd, Kolarčeva 3.

Cenovnik br. 1 važi od 23.08.2018.

1

1. dan (29.12.2018.) BEOGRAD - MALTA

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera za čekiranje dva sata pre poletanja. Direktan let za Maltu. Transfer do hotela prema programu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
2

2. dan (30.12.2018.) MALTA

Doručak. Slobodno vreme, mogućnost odlaska na fakultativne izlete. Noćenje.
3

3. dan (31.12.2018.) MALTA

Doručak. Slobodno vreme. Uveče individualni DOČEK NOVE 2019. GODINE. Noćenje.
4

4. dan (01.01.2019.) MALTA

Doručak. Slobodno vreme, mogućnost odlaska na fakultativne izlete. Noćenje.
5

5. dan (02.01.2019.) MALTA - BEOGRAD

Doručak. Odjavljivanje iz hotela, slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd, sletanje nakon dva sata. Kraj putovanja.

Smeštaj naših gostiju je u navedenom hotelu ili sličnom:

Hotel SLIEMA CHALET 3* www.sliemachalethotel.com

Sliema Chalet je mali moderni hotel koji se nalazi na popularnoj promenadi u Sliemi. Pozicija mu je odlicna jer se u njegovoj neposrednoj blizini nalaze brojni kafici, restorani u kojima se servira lokalna i internacionalna kuhinja, prodavnice, najveći zatvoreni tržni centar na Malti “The Point”. Hotel nudi različite sadržaje koji arantuju gostima udoban i nezaboravan boravak. Raspolaže sa 7 spratova na kojima se nalaze standardne i sobe sa pogledom na more. Sobe su moderno opremljene i imaju privatno kupatilo, klimu, grejanje, satelitski TV, fen za kosu.

Hotel PLAZA REGENCY 3*          www.plazahotelsmalta.com

Nalazi se na promenadi u Slimi na samoj obali, u delu koji se graniči sa Sent Džuliansom pa nudi predivan pogled na Sent Džulians i zaliv Baluta. Prodavnice, restorani i noćni klubovi su lako dostupni, a na stotinak metara je stanica gradskog prevoza. Preko puta hotela su jedna od najboljih gradskih stenovitih plaža sa veoma malim peščanim delom i gradski park. Hotel se sastoji od dve zgrade koje na šestom i sedmom spratu povezuje most. U restoranu iz kog se pruža pogled na zaliv služe se doručak i večera na bazi švedskog stola. Na krovu je otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, snek-bar i dečiji bazen, što ga čini pogodnim mestom i za porodice. Ostale sadržaje čine zatvoreni bazen sa prirodnom svetlošću, đakuzi, bar i kafeterija koji nude lagane obroke i internet kafe. Vaučeri za bežični internet koji je dostupan u celom hotelu mogu se kupiti na recepciji. Sobe su uređene u različitim stilovima, klimatizovane su, imaju kupatilo, TV, telefon, fen i sef koji se plaća. Sobe sa delimičnim pogledom na more i pogledom na more imaju i balkon, dok superior sobe sa pogledom na more pored balkona imaju i ketler sa izborom čaja i kafe i frižider/minibar.

HOTEL1926 (EX PLEVNA) 4* 6 Thornton, SLM 3143 Slijema, Malta Tel: +356 2134 129 http://plevnahotel.com/

Hotel 1926 (ex Plevna hotel) nalazi se na idealnom mestu u mirnom i rezidencijalnom delu Slieme, 200 metara je udaljen od obale, a 300 metara od centra Slieme. Sve sobe i junior suite-ovi su dizajnirani tako da predstavljaju kombinaciju komfora i moderne tehnologije i od sadrzaja nude: klima uređaj, TV sa ravnim ekranom, tablet, aparat za čaj i kafu, mini-bar/frižider, fen za kosu. Hotelski sadržaj uključuje klub na plaži (koji je udaljen 200m od hotela) sa bazenom za odrasle i za decu (otvoren je od maja do sredine oktobra, ako to vreme dozvoljava), sadržaj uključuje i ležaljke, terasu za sunčanje na krovu, kafe/vinski bar i restoran. Internet je besplatan u lobiju hotela. Do Valette se stiže za 10-tak minuta vožnje autobusom ili trajektom. Hotel se trenutno renovira i svoja vrata za goste ponovo otvara u novembru 2018.god

Hotel CAVALIERI 4* www.cavalierihotelmalta.com

Nalazi se na samoj obali mora sa pogledom na Balluta bay, na ulazu u Portomaso Marinu, u blizini promenade Sent Džulijans-a, centra noćnog života i glavnih gradskih autobuskih linija. Hotel ima 258 soba, sve imaju klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini bar i internet, kupatilo, fen. Doručak je na bazi švedskog stola. Hotel ima restoran sa pogledom na zaliv, internet, menjačnicu, rent a car, prodavnica suvenira, zatvoreni bazen sa solarijumom . Od ostalih sadržaja dostupna je sauna, đakuzi i fitness centar. Doručak se služi po principu samoposluživanja..

Hotel DIPLOMAT 4* www.diplomat.com.mt

Hotel u centru Slime, direktno na obali, pored glavne gradske promenade i blizu mnogobrojnih restorana, barova, prodavnica, kazina i bioskopa. Hotel takođe raspolaže otvorenim bazenom (sa džakuzijem) koji se nalazi na krovu, kao i saunom. Sadržaji u sobama: besplatan bežični internet, TV sa satelitskim kanalima, klima-uređaj, aparat za čaj i kafu, mini-bar, sef. Sobe imaju frontalni ili bočni pogled na more ili gledaju na grad. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Hotel PRELUNA 4* www.preluna.com

Hotel se nalazi na samoj obali Slime iz čijih se prostranih soba pruža pogled na grad i Mediteran. Sve sobe u hotelu su klimatizovane i sadrže aparat za pripremu čaja/kafe, TV sa satelitskim kanalima i kupatilo sa kadom i tušem. Besplatan bežični internet dostupan je u celom hotelu. Spa centar nudi zatvoreni bazen sa 2 velike hidromasažne kade i široki spektar sadržaja za fitnes i opuštanje (zatvoreni bazen koji se greje, sauna I dva džakuzija). Hidromasažne kade dostupne su i na predivnoj krovnoj terasi hotela, gde je i teren za mini-golf! U jednom restoranu obroci se služe na bazi švedskog stola, a druga dva restorana specijalizovani su za jela italijanske i japanske kuhinje. Doručak se služi na bazi švedskog stola. Svake nedelje besplatno se organizuje plesno veče “The taste of Malta”, što je idealna prilika da gosti probaju maltešku hranu, vina i likere, ali i da saznaju više o lokalnoj baštini i tradiciji.

Hotel RADISSON BLU RESORT 5* www.radissonblu.com/stjuliansresort-malta

Hotel se nalazi u mirnom delu zaliva Sent Džordž sa divnim panoramskim pogledom na ovaj zaliv i more, a od Sent Džuliansa udaljen je 15 minuta šetnje. Gostima su na raspolaganju brojni sadržaji: zatvoreni bazen, đakuzi, teretana, svlačionice, sauna, dva teniska terena, koja su takođe besplatna, zatim ronilački centar, salon za lepotu. Nudi besplatan šatl-bus do Sent Džuliansa. U sklopu hotela su 3 restorana (od kojih jedan sezonski) i 2 bara, a doručak i večera se služe na bazi švedskog stola u glavnom restoranu „Kon Tiki“. Sve sobe su klimatizovane, prostrane, imaju kupatilo sa kadom ili tušem, fen, TV sa satelitskim kanalima, balkon, telefon, mini-bar, sef, ketler sa izborom čaja i kafe, presu za peglanje pantalona, besplatan bežični internet.

Hotel GRAND HOTEL EXCELSIOR 5* www.excelsior.com.mt

Smešten na samoj obali u Floriani, ovaj grandiozni hotel nalazi se na samo 3 minuta od glavnog grada Valete, a okružuju ga utvrđenja iz XVI veka, sa izvrsnim pogledom na luku i ostrvo Manoel. Hotel 2 puta dnevno obezbeđuje besplatan prevoz do Valete. Na nekoliko minuta od hotela nalazi se glavni autobuski terminal u Valeti tako da je odlično povezan sa svim turističkim lokalitetima na Malti, a u blizini je i pristanište trajekata koji voze do Slime. Hotel ima privatnu marinu za jahte, zatvoreni bazen, đakuzi, saunu, parno kupatilo, spa i fitnes centar, centar za lepotu, 3 restorana, 5 barova. U glavnom restoranu se doručak i večera služe na bazi švedskog stola, a pogled koji se pruža naročito prilikom izlaska i zalaska sunca je fantastičan. Besplatan bežični internet je dostupan u lobiju i zajedničkim prostorijama. Standardne sobe su elegantne, prostrane, klimatizovane, imaju veliko kupatilo sa kadom, tuš-kabinom i telefonom, tolaetni pribor, LCD TV sa satelitskim kanalima, telefon, radio, radni deo, priključak za internet, sofu, sef, mini-bar, ketler sa izborom kafe i čaja, bademantil, papuče, dok deluxe sobe pored sadržaja standardnih soba imaju i prostrani balkon. Zanimljivo je dodati da su u ovom hotelu odsedale mnoge poznate ličnosti: kralj Španije Juan Carlos, Rod Stewart, Tom Jones, David Guetta, Lady Gaga, Enrique Iglesias, Black Eyed Pees, Snoop Dogg, LMFAO i drugi

Hotel INTERCONTINENTAL  5*   www.ichotelsgroup.com/intercontinental/hotels/gb/en/st.-julians/malha/hoteldetail

Smešten u srcu Sent Džuliansa, ovaj hotelski kompleks nalazi se na samo 200 metara od peščane plaže u zalivu Sent Džordž na kojoj jedan deo isključivo pripada hotelu i ima ležaljke i suncobrane. Veliki uređeni vrt je na sedmom spratu hotela, dok je na desetom spratu otvoreni bazen sa panoramskim pogledom na ceo grad i zaliv. Sportski sadržaji obuhvataju 2 terena za skvoš i fitnes centar koji je najveći na ostrvu, aerobik, zatvoreni bazen, a spa-centar ima saunu, parnu sobu, tursko kupatilo, centar za lepotu i masaže. Hotel nudi izbor od 8 restorana i 3 bara, u kojima se služe veoma raznovrsna jela, od mediteranskih do azijskih, a doručak i večera se u glavnom restoranu služe na bazi švedskog stola. Sve sobe su klimatizovane i elegantno uređene, imaju kupatilo sa kadom ili tušem, toaletni pribor, bademantil, papuče, balkon, TV sa satelitskim kanalima, radni deo, telefon, radio, minibar, fen, peglu i dasku za peglanje, sef, ketler sa izborom čaja i kafe, besplatni bežični i kablovski internet.

Hotel HILTON 5*       www.hiltonmaltahotel.com

Ovaj elegantni hotel nalazi se u centru Sent Džuliansa na obali stenovite plaže u marini Portomaso. Zbog ovakve fantastične lokacije na  par minuta hoda je od brojnih barova, restorana, prodavnica, a Valeta je udaljena samo petnestak minuta vožnje. Od sadržaja hotel nudi 5 restorana različitih internacionalnih kuhinja, 3 bara, 4 otvorena bazena (jedan sa morskom vodom), od kojih je jedan namenjen isključivo porodicama sa decom, a jedan je samo za odrasle, 2 dečija bazena, đakuzi, klub na plaži, besplatne ležaljke i suncobrane, jedan veliki zatvoreni bazen, spa-centar, saunu, parno kupatilo, teretanu, 2 terena za skvoš i 1 za tenis, centar za sportove na vodi i ronilački centar, kazino. Doručak i večera služe se na bazi švedskog stola. Deluxe sobe su opremljene u klasičnom stilu, dok su executive sobe moderne. Sve sobe su veoma velike, klimatizovane (sa individualnim regulisanjem temperature), imaju kupatilo sa tušem ili kadom, bademantil, papuče, balkon, LCD TV sa satelitskim kanalima, ketler sa izborom čaja i kafe, sef, minibar, telefon, radio, fen, peglu i dasku za peglanje i bežični internet (uz doplatu), dok je u lobiju internet besplatan.

malta-docek-nove-godine-2019-00
malta-docek-nove-godine-2019
malta-docek-nove-godine-2019-05
malta-docek-nove-godine-2019-04
malta-docek-nove-godine-2019-03