5 dana
Trajanje
Avionom
Prevoz
ND
Usluga
Da
Transfer

DOČEK NOVE GODINE 2018.

M A L T A

MALTA – poznata kao biserno ostrvo i večiti grad. Njeno istorijsko nasleđe svedoči o 7000 godina dugoj civilizaciji. Zbog svog položaja, tokom istorije Malta je imala veliki strateški značaj kao pomorska baza. Osvajali su je mnogi i ostavljali svoje tragove. Ono po čemu je Malta najpoznatija jesu čuveni vitezovi reda svetog Jovana.

Republika Malta je ostrvska država u Sredozemnom moru površine 316km2. Malteški arhipelag čine 3 naseljena ostrva Malta, Gozo I Komino. Glavni grad je Valletta. Službeni jezici su malteški i engleski. Malta je stekla nezavisnost od Velike Britanije 1964. godine i postala Republika 1974.godine. Sa jako povoljnom klimom, velikim brojem sunčanih sati i bogatom istorijom Malta predstavlja pravi raj za sve one koji žele da priušte sebi sasvim novo iskustvo. Prosečna temperature 10-18˚C zimi i 22-33˚C leti. Krasi je mnoštvo stenovitih ali uređenih plaža kao i manji broj peščanih plaža. Ovo jedinstveno ostrvo pruža Vam bezbroj mogućnosti – potpuno se opustite na jednim od najlepših plaža u Sredozemlju, sunčajte se i istražite kulturna, umetnička i prirodna bogatstva, posetite neki od restorana i okusite malteške specijalitete ili se prepustite čarima noćnog provoda – izbor je Vaš i skoro neograničen!

Avionom – čarter let 5 dana / 4 noćenja
Termin: 30.12.2017.-03.01.2018.
CENA ARANŽMANA PO OSOBI, NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM, IZRAŽENA U EUR:

HOTEL USLUGA 1/2 SOBA
SLIEMA CHALET 3* ND 539€
CARLTON 3* ND 549€
PLAZA REGENCY 3* ND 549€
CAVALIERI 4* ND 579€
DIPLOMAT 4* ND 599€
PRELUNA 4* ND 619€
RADISSON BLU RESORT 4* ND 729€
GRAND EXCELSIOR 5* ND 749€
INTERCONTINENTAL 5* ND 759€
HILTON 5* ND 839€

Napomena: Jednokrevetne i trokrevetne sobe isključivo na upit!
Napomena: Na čarter letu putnici će o tačnom vremenu leta biti obavešteni dva dana pre putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena leta od strane avio-kompanije.

CENOVNIK PDF
pdf
U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:
avio prevoz čarter letom na relaciji Beograd – Malta – Beograd
transferi autobusom na Malti aerodrom – hotel – aerodrom
smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u izabranom hotelu sa 3*, 4* ili 5* na bazi usluge iz cenovnika, doručak – kontinentalni (samoposluživanje)
troškovi organizacije i realizacije putovanja.
U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
dinarski deo aranžmana – 1990rsd po osobii
avio takse – 35,45€ (taksa Apt Beograd 16.50€, 0,98€ RF, Apt Malta 18.75€). Konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja. Usled promena cene goriva na tržištu nafte, moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važi će za sve prijavljene putnike
ekološka taksa koja iznosi 0,5€ po osobi po noći
međunarodno zdravstveno osiguranje
individualni troškovi putnika, fakultativni izleti i posete, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu, prevoz metroom ili nekim drugim vidom gradskog prevoza.
Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 6 mesečnih rata.
 • Fakultativni izleti na Malti plaćaju se isključivo u evrima, u efektivi. Lokalna turistička agencija, organizator panoramskog razgledanja i izleta, zadržava pravo promene redosleda izvođenja razgledanja i izleta (datuma i vremena polaska na izlet) kao i sadržaja izleta koji može biti podložan izmenama ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (peomenom radnog vremena za praznike, radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, vremenskim prilikama i slično).
 • Usled promena cene goriva na tržištu nafte, moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važi će za sve prijavljene putnike.
 • Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Malte.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima  koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu, kao i u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 140 putnika).
 • Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.
 • Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2017 od 04.01.2017., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 68,011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055961 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 25.01.2017. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.

Belvi Travel nastupa u svojstvu posrednika u prodaji aranžmana za Maltu. Organizator putovanja je turistička agencija BIG BLUE GROUP – Beograd , licenca OTP 255/2010. Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP – Beograd, Kolarčeva3.

Cenovnik br. 1 važi od 18.10.2017.

1

1. dan (30.12.2017.) BEOGRAD - MALTA

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera za čekiranje dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Maltu. Transfer do hotela prema programu. Smeštaj u hotelu. Slobodno popodne. Noćenje.
2

2. dan (31.12.2017.) MALTA

Doručak. Slobodno vreme za šetnju i šoping. Uveče individualni DOČEK NOVE 2018. GODINE. Noćenje.
3

3. dan (01-02.01.2018.) MALTA

Doručak. Slobodni dani za odmor. Noćenja.  
4

4. dan (01-02.01.2018.) MALTA

Doručak. Slobodno vreme. Noćenje.
5

5. dan(03.01.2018.) MALTA - BEOGRAD

Doručak. Odjavljivanje iz hotela, slobodno vreme (u zavisnosti od vremena čarter leta). Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd, sletanje nakon dva sata. Kraj putovanja.

Smeštaj naših gostiju je u navedenom hotelu ili sličnom:

Hotel SLIEMA CHALET 3* www.sliemachalethotel.com

Sliema Chalet je mali moderni hotel koji se nalazi na popularnoj promenadi u Sliemi. Pozicija mu je odlicna jer se u njegovoj neposrednoj blizini nalaze brojni kafici, restorani u kojima se servira lokalna i internacionalna kuhinja, prodavnice, najveći zatvoreni tržni centar na Malti “The Point”. Hotel nudi različite sadržaje koji arantuju gostima udoban i nezaboravan boravak. Raspolaže sa 7 spratova na kojima se nalaze standardne i sobe sa pogledom na more. Sobe su moderno opremljene i imaju privatno kupatilo, klimu, grejanje, satelitski TV, fen za kosu.

Hotel CARLTON 3* www.carltonhotelmalta.com

Nalazi se na glavnom šetalištu u Slimi, pored obale mora u blizini Sent Džulijansa. Sobe hotela su moderno dizajnirane i u svom sadržaju imaju klima uređaj, LCD TV sa satelitskim kanalima, sef, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom. Sobe u hotelu ima besplatan bežični internet. Većina soba imaju pogled na more. Doručak se služi na bazi švedskog stola. Na krovu hotela se nalazi bazen i terasa za sunčanje. Automati za prodaju pića i grickalica su gostima na raspolaganju tokom celog dana. U neposrednoj okolini se nalazi veliki broj kafića, restorana i barova, takođe i jedina mala peščana plaža. Direktno ispred hotela se nalazi autobuska stanica

Hotel PLAZA REGENCY 3*      www.plazahotelsmalta.com

Nalazi se na promenadi u Slimi na samoj obali, u delu koji se graniči sa Sent Džuliansom pa nudi predivan pogled na Sent Džulians i zaliv Baluta. Prodavnice, restorani i noćni klubovi su lako dostupni, a na stotinak metara je stanica gradskog prevoza. Preko puta hotela su jedna od najboljih gradskih stenovitih plaža sa veoma malim peščanim delom i gradski park. Hotel se sastoji od dve zgrade koje na šestom i sedmom spratu povezuje most. U restoranu iz kog se pruža pogled na zaliv služe se doručak i večera na bazi švedskog stola. Na krovu je otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, snek-bar i dečiji bazen, što ga čini pogodnim mestom i za porodice. Ostale sadržaje čine zatvoreni bazen sa prirodnom svetlošću, đakuzi, bar i kafeterija koji nude lagane obroke i internet kafe. Vaučeri za bežični internet koji je dostupan u celom hotelu mogu se kupiti na recepciji. Sobe su uređene u različitim stilovima, klimatizovane su, imaju kupatilo, TV, telefon, fen i sef koji se plaća. Sobe sa delimičnim pogledom na more i pogledom na more imaju i balkon, dok superior sobe sa pogledom na more pored balkona imaju i ketler sa izborom čaja i kafe i frižider/minibar.

Hotel CAVALIERI 4* www.cavalierihotelmalta.com

Nalazi se na samoj obali mora sa pogledom na Balluta bay, na ulazu u Portomaso Marinu, u blizini promenade Sent Džulijans-a, centra noćnog života i glavnih gradskih autobuskih linija. Hotel ima 258 soba, sve imaju klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini bar i internet, kupatilo, fen. Doručak je na bazi švedskog stola. Hotel ima restoran sa pogledom na zaliv, internet, menjačnicu, rent a car, prodavnica suvenira, zatvoreni bazen sa solarijumom . Od ostalih sadržaja dostupna je sauna, đakuzi i fitness centar. Doručak se služi po principu samoposluživanja..

Hotel DIPLOMAT 4* www.diplomat.com.mt

Hotel u centru Slime, direktno na obali, pored glavne gradske promenade i blizu mnogobrojnih restorana, barova, prodavnica, kazina i bioskopa. Hotel takođe raspolaže otvorenim bazenom (sa džakuzijem) koji se nalazi na krovu, kao i saunom. Sadržaji u sobama: besplatan bežični internet, TV sa satelitskim kanalima, klima-uređaj, aparat za čaj i kafu, mini-bar, sef. Sobe imaju frontalni ili bočni pogled na more ili gledaju na grad. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Hotel PRELUNA 4* www.preluna.com

Hotel se nalazi na samoj obali Slime iz čijih se prostranih soba pruža pogled na grad i Mediteran. Sve sobe u hotelu su klimatizovane i sadrže aparat za pripremu čaja/kafe, TV sa satelitskim kanalima i kupatilo sa kadom i tušem. Besplatan bežični internet dostupan je u celom hotelu. Spa centar nudi zatvoreni bazen sa 2 velike hidromasažne kade i široki spektar sadržaja za fitnes i opuštanje (zatvoreni bazen koji se greje, sauna I dva džakuzija). Hidromasažne kade dostupne su i na predivnoj krovnoj terasi hotela, gde je i teren za mini-golf! U jednom restoranu obroci se služe na bazi švedskog stola, a druga dva restorana specijalizovani su za jela italijanske i japanske kuhinje. Doručak se služi na bazi švedskog stola. Svake nedelje besplatno se organizuje plesno veče “The taste of Malta”, što je idealna prilika da gosti probaju maltešku hranu, vina i likere, ali i da saznaju više o lokalnoj baštini i tradiciji.

Hotel RADISSON BLU RESORT 5* www.radissonblu.com/stjuliansresort-malta

Hotel se nalazi u mirnom delu zaliva Sent Džordž sa divnim panoramskim pogledom na ovaj zaliv i more, a od Sent Džuliansa udaljen je 15 minuta šetnje. Gostima su na raspolaganju brojni sadržaji: zatvoreni bazen, đakuzi, teretana, svlačionice, sauna, dva teniska terena, koja su takođe besplatna, zatim ronilački centar, salon za lepotu. Nudi besplatan šatl-bus do Sent Džuliansa. U sklopu hotela su 3 restorana (od kojih jedan sezonski) i 2 bara, a doručak i večera se služe na bazi švedskog stola u glavnom restoranu „Kon Tiki“. Sve sobe su klimatizovane, prostrane, imaju kupatilo sa kadom ili tušem, fen, TV sa satelitskim kanalima, balkon, telefon, mini-bar, sef, ketler sa izborom čaja i kafe, presu za peglanje pantalona, besplatan bežični internet.

Hotel GRAND HOTEL EXCELSIOR 5* www.excelsior.com.mt

Smešten na samoj obali u Floriani, ovaj grandiozni hotel nalazi se na samo 3 minuta od glavnog grada Valete, a okružuju ga utvrđenja iz XVI veka, sa izvrsnim pogledom na luku i ostrvo Manoel. Hotel 2 puta dnevno obezbeđuje besplatan prevoz do Valete. Na nekoliko minuta od hotela nalazi se glavni autobuski terminal u Valeti tako da je odlično povezan sa svim turističkim lokalitetima na Malti, a u blizini je i pristanište trajekata koji voze do Slime. Hotel ima privatnu marinu za jahte, zatvoreni bazen, đakuzi, saunu, parno kupatilo, spa i fitnes centar, centar za lepotu, 3 restorana, 5 barova. U glavnom restoranu se doručak i večera služe na bazi švedskog stola, a pogled koji se pruža naročito prilikom izlaska i zalaska sunca je fantastičan. Besplatan bežični internet je dostupan u lobiju i zajedničkim prostorijama. Standardne sobe su elegantne, prostrane, klimatizovane, imaju veliko kupatilo sa kadom, tuš-kabinom i telefonom, tolaetni pribor, LCD TV sa satelitskim kanalima, telefon, radio, radni deo, priključak za internet, sofu, sef, mini-bar, ketler sa izborom kafe i čaja, bademantil, papuče, dok deluxe sobe pored sadržaja standardnih soba imaju i prostrani balkon. Zanimljivo je dodati da su u ovom hotelu odsedale mnoge poznate ličnosti: kralj Španije Juan Carlos, Rod Stewart, Tom Jones, David Guetta, Lady Gaga, Enrique Iglesias, Black Eyed Pees, Snoop Dogg, LMFAO i drugi.

Hotel INTERCONTINENTAL  5*              www.ichotelsgroup.com/intercontinental/hotels/gb/en/st.-julians/malha/hoteldetail

Smešten u srcu Sent Džuliansa, ovaj hotelski kompleks nalazi se na samo 200 metara od peščane plaže u zalivu Sent Džordž na kojoj jedan deo isključivo pripada hotelu i ima ležaljke i suncobrane. Veliki uređeni vrt je na sedmom spratu hotela, dok je na desetom spratu otvoreni bazen sa panoramskim pogledom na ceo grad i zaliv. Sportski sadržaji obuhvataju 2 terena za skvoš i fitnes centar koji je najveći na ostrvu, aerobik, zatvoreni bazen, a spa-centar ima saunu, parnu sobu, tursko kupatilo, centar za lepotu i masaže. Hotel nudi izbor od 8 restorana i 3 bara, u kojima se služe veoma raznovrsna jela, od mediteranskih do azijskih, a doručak i večera se u glavnom restoranu služe na bazi švedskog stola. Sve sobe su klimatizovane i elegantno uređene, imaju kupatilo sa kadom ili tušem, toaletni pribor, bademantil, papuče, balkon, TV sa satelitskim kanalima, radni deo, telefon, radio, minibar, fen, peglu i dasku za peglanje, sef, ketler sa izborom čaja i kafe, besplatni bežični i kablovski internet.

Hotel HILTON 5*    www.hiltonmaltahotel.com

Ovaj elegantni hotel nalazi se u centru Sent Džuliansa na obali stenovite plaže u marini Portomaso. Zbog ovakve fantastične lokacije na  par minuta hoda je od brojnih barova, restorana, prodavnica, a Valeta je udaljena samo petnestak minuta vožnje. Od sadržaja hotel nudi 5 restorana različitih internacionalnih kuhinja, 3 bara, 4 otvorena bazena (jedan sa morskom vodom), od kojih je jedan namenjen isključivo porodicama sa decom, a jedan je samo za odrasle, 2 dečija bazena, đakuzi, klub na plaži, besplatne ležaljke i suncobrane, jedan veliki zatvoreni bazen, spa-centar, saunu, parno kupatilo, teretanu, 2 terena za skvoš i 1 za tenis, centar za sportove na vodi i ronilački centar, kazino. Doručak i večera služe se na bazi švedskog stola. Deluxe sobe su opremljene u klasičnom stilu, dok su executive sobe moderne. Sve sobe su veoma velike, klimatizovane (sa individualnim regulisanjem temperature), imaju kupatilo sa tušem ili kadom, bademantil, papuče, balkon, LCD TV sa satelitskim kanalima, ketler sa izborom čaja i kafe, sef, minibar, telefon, radio, fen, peglu i dasku za peglanje i bežični internet (uz doplatu), dok je u lobiju internet besplatan.

Sliema, Malte