5 dana
Trajanje
Autobusom
Prevoz
ND
Usluga
Da
Vodič

DOČEK NOVE GODINE 2019.

Autobusom – 5 dana/4 noćenja

CENA ARANŽMANA PO OSOBI U EVRIMA

TERMIN PUTOVANJA HOTEL USLUGA CENA ARANŽMANA DOPLATA ZA 1/1 SOBU
29.12.2018.-02.01.2019. HOTEL 3 4 ND 249€ 110€
CENOVNIK PDF
pdf
U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:
prevoz turističkim autobusom (klima,TV,DVD) na navedenoj relaciji
smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelima kategorije 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom, doručak – kontinentalni (samoposluživanje)
razgledanje gradova prema programu
usluge vodiča
troškovi organizovanja putovanja.
U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
dinarski deo aranžmana – 1790rsd po rezervaciji
gradsku komunalnu taksu u Milanu – 4€ po osobi po noći; na Bledu – 2.5€ po osobi po noći (plaća se na recepciji hotela)
međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi, fakultativni izleti, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu.
  • Lugano i jezero Komo – 30€.

Za realizaciju je neophodno minimum 30 plativih putnika


Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 6 mesečnih rata.

  • Doručak u hotelima u Italiji je dosta skroman i obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.
  • Fakultativni izleti plaćaju se na licu mesta u evrima.
  • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
  • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
  • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
  • Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
  • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije organizatora putovanja.
  • Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2018 od 10.01.2018., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059716 od 25.01.2018. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 25.01.2018. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.

Organizator:
BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17. Licenca: OTP – 25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Opisi i fotografije objekata su objavljene na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br. 1 / 01.10.2018.

1

1. dan(29.12.2018.) BEOGRAD - MILANO

Sastanak putnika na parkingu Turistički terminal (SP Lasta A.D. autoput Beograd-Niš br 4) u 06:30h. Polazak autobusa u 07:00h. Vožnja teritorijom Hrvatske, Slovenije i Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Milano u večernjim satima. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
2

2. dan(30.12.2018.) MILANO

Doručak. Nakon doručka odlazak na razgledanje grada: obilazak veličanstvene katedrale Duomo sagrađene u gotskom stilu a koja se nalazi na istoimenom trgu – katedrala je bila najveće hrišćansko svetilište sve do izgradnje crkve Sv. Petra u Rimu, zauzima površinu od 12000m² i krasi je čak 3400 statua, trg Merkanti, panorama Kraljevske palate koja datira iz XII veka i napravljena je isprva kao Gradska većnica. Nakon kratke pauze u galeriji Vitorio Emanuele, zasvođenog prolaza sa elegantnim prodavnicama i lokalima, a koji spaja Trg Duomo sa Trgom Skala, nastavak obilaska ka čuvenom teatru Milanska Skala, zatim panorama bazilike Sant Ambrođo koja potiče iz IV veka. Obilazak se završava posetom utvrđenju porodice Sforca, rezidencije tadašnjeg vojvode Frančeska Sforca, a sad muzeja u kojoj se, pored ostalog nalazi i poslednje Mikelanđelovo delo – Pijeta Rondanini. Slobodno vreme. Noćenje.
3

3. dan(31.12.2018.) MILANO - LUGANO - JEZERO KOMO - MILANO

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni polazak za Lugano, grad koga nazivaju „švajcarski Monte Karlo“. Razgledanje grada: crkva Sv. Lovre od anđela sa poznatom freskom „Hristove muke“, vila Viani, trg Briforma, gradska kuća i znamenite velike šahovske ploče, Via Nasa, Vila Favorita… Slobodno vreme na jezeru. Nastavak putovanja do jezera Komo, najdubljem u Evropi, oaze mira i tišine koji pruža očaravajući pogled na planine San Salvadore i Bre. Obilazak slikovitog grada Komo, poznatog po šetalištu, mnogobrojnim kafićima, kao i slikovitoj srednjovekovnoj četvrti, oko trga Kavur i impozantne katedrale od belog mermera iz XIV veka… Slobodno vreme. Povratak u Milano. Individualni doček Nove godine. Noćenje.
4

4. dan(01.01.2019.) MILANO - BERGAMO - BLED

Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Bergamo. Po dolasku šetnja centrom grada: glavna ulica Via Colleoni, Basilice Santa Maria Maggiore, katedrala, Piazza Vecchia, Piazza del Duomo… Slobodno vreme. U dogovoreno vreme polazak za Bled. Po dolasku smeštaj u hotelu. Noćenje.
5

5. dan(02.01.2019.) BLED - BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela i slobodno vreme za šetnju Bledom, poznatim kao posebno privlačan gradić na bajkovitoj lokaciji. Slobodno vreme za uživanje, fakultativnu vožnju brodićem po jezeru ili opuštanje uz bledsku krempitu koja više od pola veka predstavlja simbol bledske kuhinje. Polazak za Beograd. Vožnja teritorijom Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd u večernjim satima. (Kraj usluga).

Smeštaj naših gostiju je u navedenom hotelu ili sličnom:

Milano *: hotel Ibis Ca Granda 3* www.accorhotels.com,
Viva hotel Milano 3* www.vivahotelmilano.com ili slični
Bled: hotel Astoria 3* www.hotelastoria-bled.com
Jadran 3* www.sava-hotels-resort.com ili slični

Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Svaka soba ima kupatilo. Svaki hotel ima recepciju, bar i restoran. Doručak – kontinentalni (samoposluživanje).
Doručak u hotelima u Italiji je dosta skroman i u većini hotela obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.
* postoji mogućnost naplate depozita od strane hotela u Italiji, u slučaju oštećenja koji se kasnije vraća putnicima.
Organizator zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru programa biće poznat 7 dana pre polaska na put.

nova-godina-milano-bled-2019-01
nova-godina-milano-bled-2019-02
nova-godina-milano-bled-2019-03
nova-godina-milano-bled-2019-04
nova-godina-milano-bled-2019-05
nova-godina-milano-bled-2019-06
nova-godina-milano-bled-2019-07
nova-godina-milano-bled-2019-08
nova-godina-milano-bled-2019-09