5 dana
Trajanje
Autobusom
Prevoz
ND
Usluga
Da
Vodič

DOČEK NOVE GODINE 2018.

M I L A N O

Мilano је drugi po veličini grad u Italiji, glavni grad regije Lombardija u severnoj Italiji. Milano se smatra „privrednim srcem Italije“. Grad je takođe i svetski poznat privredni, modni i medijski centar. Milan je čuven po svojoj gotskoj katedrali, operi „Milanska skala“ i velikom аrhitektonskom i umetničkom nasleđu. U svetu Milano je najpoznatiji kao jedno od središta mode (uz Pariz i Njujork).

CENA ARANŽMANA PO OSOBI U €

TERMIN PUTOVANJA HOTEL USLUGA CENA ARANŽMANA DOPLATA ZA 1/1 SOBU
30.12.2017.-03.01.2018. HOTEL 3* 2ND 125€ 60€
CENOVNIK PDF
pdf
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
prevoz turističkim autobusom (klima,TV,DVD) na navedenoj relaciji
smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u Milanu, doručak – kontinentalni (samoposluživanje)
razgledanje i obilaske prema programu
vodič tokom putovanja, troškovi organizacije i realizacije putovanja.
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
gradsku komunalnu taksu u Milanu (uključujući i okolinu) koja je stupila na snagu 01.09.2014 i to: za hotele sa 3* – 4 € dnevno, a za hotele sa 4* – 5 € dnevno (plaća se na recepciji hotela)
međunarodno putno zdravstveno osiguranje
individualne troškove
fakultativne izlete
ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu.

 • deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust – 20€
 • putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust – 35€.


 • Lugano i jezero Komo – 30€.
 • Vožnja brodom po jezeru Komo – 12€ odrasli / 10€ deca
 • Monca – 15€ odrasli / 10€ deca.

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

 • Doručak u hotelima u Italiji je dosta skroman i obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.
 • Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Italije.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije Belvi travel.
 • U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza – “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Raspored sedenja u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće. Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 65 putnika).
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Belvi Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2017 od 04.01.2017., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 68,011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055961 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 25.01.2017. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.

Organizator:
BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17. Licenca: OTP – 25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Opisi i fotografije objekata su objavljene na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br 2 / 20.10.2017.

1

1. dan(30.12.2017.) BEOGRAD …

Sastanak putnika na parkingu preko puta Otvorenog tržnog centra na Novom Beogradu (buvljak), na uglu ulica Antifaštičke borbe i Juriija Gagarina u 16.30h. Polazak autobusa u 17.00h (za tačno vreme i mesto polaska pozovite agenciju dva dana pre putovanja). Vožnja teritorijom Srbije, Hrvatske, Slovenije i Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.
2

2. dan(31.12.2017.) … MILANO


Dolazak u Milano u prepodnevnim satima. Po dolasku pešako razgledanje grada mode: obilazak veličanstvene katedrale Duomo, Zamak Sforca, Milanska Skala… Smeštaj u hotelu. Individualni DOČEK NOVE 2018. GODINE. Noćenje.
3

3. dan(01.01.2018.) MILANO - JEZERO LUGANO - JEZERO KOMO - MILANO

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme ili fakultativni obilazak švajcarsakog jezera Lugano i italijanskog jezera Komo. Dolazak u Lugano. Obilazak grada, a nakon obilaska slobodno vreme. U povratku ka Milanu obilazak jezera Komo. Mogućnost fakultativne vožnje brodom po jezeru ili slobodno vreme. Povratak u Milano. Noćenje.
4

4. dan(02.01.2018.) MILANO - MONCA - MILANO…

Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela, slobodno vreme ili fakultativni odlazak Moncu. Panoramski obilazak grada u kome se održava trka formule 1, šetnja centrom grada (Duomo, trg San Paulo, trg Trenta i Trsta, trg Karduci, gradska katedrala…). Povratak u Milano. Polazak ka Srbiji u popodnevnim satima. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju sa usputnim pauzama za odmor.
5

5. dan(03.01.2018.) … BEOGRAD

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima. Kraj putovanja.

Smeštaj naših gostiju je u navedenom hotelu ili sličnom iste kategorije:

B&B Hotel Milano Sesto 3* http://www.hotel-bb.com/en/hotels/milano-sesto.htm#vue-densemble

Lokacija: Hotel se nalazi na 200 m od metro stanice Sesto Marelli kojom je povezan sa samim centrom Milana (Milanska
katedrala, Trg Duomo). Sadržaj: Hotel raspolaže restoranom, kafeterijom, besplatnim wifi internetom, parkingom, liftom. Smeštaj: Sobe su standardne dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene kupatilom, klimom, telefonom, TV-om. Usluga: noćenje sa doručkom – kontinentalni (samoposluživanje).

CBX9RJ The Dome of Milano. Italy
milano-ng6
milano-ng-4
milano-ng-5
milano-ng2
milano-ng7
milano-ng-1