6 dana
Trajanje
Autobusom
Prevoz
ND
Usluga
Da
Vodič

DOČEK NOVE GODINE 2019.

Autobusom – 6 dana/3 noćenja

CENA ARANŽMANA PO OSOBI U EVRIMA

TERMIN PUTOVANJA HOTEL USLUGA CENA ARANŽMANA
28.12.2018.-02.01.2019. IBIS STYLES Milano Est Settala 3 3ND 149€
Za uplatu do 01.12.18: 129€
28.12.2018.-02.01.2019. HOLIDAY INN 4 3ND 159€
Za uplatu do 01.12.18: 139€
28.12.2018.-02.01.2019. H2C MILANOFIORI 4 3ND 175€
Za uplatu do 01.12.18: 159€
CENA PAKETA IZLETA: Paket izleta (izlet za jezero Komo i Lugano, za Đenovu i Seravale, Outlet Vicolungo i Torino): 80€ za uplatu u agenciji; 100€ za uplatu u autobusu.
CENOVNIK PDF
pdf
ARANŽMAN OBUHVATA:
Prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
3 noćenja sa doručkom (kontinentalni/„buffet“) u odabraom hotelu sa 3* ili 4*
smeštaj u 1/2 sobe sa kupatilom i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 + 1 su sa pomoćnim ležajem,isključivo na upit. Nisu moguće u hotelu H2C)
obilaske Milana prema programu uz tumačenja profesionalnog turističkog vodiča
usluge profesionalnog turističkog vodiča
organizacione troškove.
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja
doplatu za jednokrevetnu sobu: u hotelu sa 3* – 80€, u hotelu sa 4* – 90€
doplatu za dodatno sedište u autobusu – 90€
gradsku taksu u Milanu – ukupno za tri noćenja 12€ po osobi u hotelu 3*, a u hotelima sa 4* 15€ ukupno za sva tri noćenja – PLAĆA SE U AGENCIJI PRE PUTOVANJA!
transfer za doček nove godine na relaciji hotel – centar Milana – hotel (10€ – plaćanje na licu mesta ) – nije uključeno u cenu paketa izleta.
individualne troškove, fakultativne izlete, ulaznice za muzeje i druge turističke objekte, ostale nepomenute usluge.

  U slučaju da paket izleta nije rezervisan prilikom prijave i uplaćen u agenciji, cene fakultativnog programa su:

 • Jezero Komo i Lugano – 35€
 • Đenova i Serevale – 35€
 • Vicolungo i Torino – 30€
 • Transfer za doček nove godine na relaciji hotel – centar Milana – hotel – 10€ (plaćanje na licu mesta, nije uključeno u cenu paketa izleta).

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 45 putnika).
 • Aranžman je rađen na bazi od 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre polaska.
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza – “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Raspored sedenja u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.
 • Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.
 • Belvi Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2018 od 10.01.2018., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059716 od 25.01.2018. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 25.01.2018. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.

Organizator: BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17, Licenca: OTP-25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Opisi i fotografije objekata su objavljene na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br. 1 / 06.11.2018.

1

1. dan(28.12.2018.) BEOGRAD - NOVI SAD...

Polazak iz Novog Sada i Beograda u kasnim popodnevnim satima. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanje carinskih formalnosti…
2

2. dan(29.12.2018.) …MILANO

Preko provincije Venecija Frulji Đulija i Veneto odlazak do pokrajine Lombardija do njene prestonice MILANA. Dolazak u pepodnevnim satima. Po dolasku sledi panoramsko razgledanje: stadion „Đuzepe Meaca“ u četvrti San Siro (matični stadion fudbalskih klubova „Milan“ i „Inter“), park Sempione sa Trijumfalnom kapijom,… Dolazak u istorijski centar grada i polazak u pešački obilazak uz razgledanje: zamak Sforca – nekadašnje sedište Milanskog vojvodstva, da Vinčijev most, Opera La Skala – jedna od najčuvenijih operskih kuća na svetu, Galerija Vitorio Emanele – nadkriveni tržni centar, Duomo – čuvena Milanska Katedrala, remek-delo gotske umetnosti… Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru Milana (šetnja prestižnom ulicom Via Montenapoleone…). Slobodno vreme. Smeštaj u hotel posle 17h. Odmor. Noćenje.
3

3. dan(30.12.2018.) MILANO - ĐENOVA - SERAVALE - MILANO

Doručak. Slobodan dan za Individualne aktivnosti ili celodnevni fakultativni izlet (8.30h-20h). Dolazak u ĐENOVU. Razgledanje grada (oko 1,5 sat): Trg Ferari sa bronzanom fontanom, Duždeva palata, Kolumbova kuća, Porta Soprana, Duomo, palata Sv. Đorđa. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak iz Đenove u 17h. Usputna poseta “Outlet” šoping centru SERAVALE. Povratak u Milano u hotel do 20h. Noćenje.
4

4. dan(31.12.2018.) MILANO - VICOLUNGO - TORINO - MILANO

Doručak. Slobodno vreme ili polazak na fakultativni izlet ka pokrajini Pijemont. Poseta Outlet šoping centru VICOLUNGO (www.vicolungo.thestyleoutlets.it). Slobodno vreme za šoping 3 sata. Nastavak putovanja do TORINA, prestonice Pijemonta. Po dolasku u Torino, sledi organizovani obilazak grada uz razgledanje istorijskog centra pešice: trg Karlo Feliće sa lepim vrtom koji predstavlja jednu od najlepših zelenih oaza istorijskog centra grada; trg San Karlo – elegantan i raskošan sa baroknim palatama i crkvama bliznakinjama; Via Roma – trgovačka zona grada; trg Kastelo sa Kraljevskom palatom – nekadašnje sedište moći dinastije Savoja; palata Madama – kraljičina palata sa prelepo dekorisanom čeonom fasadom; Mole Antonelijana – jedan od najupečatljivijih simbola Torina sa veličanstvenom kupolom i slavnim „letom brojeva“ (preporuka je da se popnete na vrh kupole i da uživate u spektakularnom pogledu na grad); trg Solferino sa mističnim legendama o vratima magije… Slobodno vreme. Povratak u hotel oko 20h. U 22h transfer od hotela do centra Milana (fakultativno) na DOČEK NOVE 2019. GODINE. koji se tradicionalno organizuje uz muzički program na Duomu. Povratni transfer za hotel u 01.30h. Noćenje.
5

5. dan(01.01.2019.) MILANO - LUGANO - JEZERO KOMO ...

Doručak. Odjava iz hotela. Vreme za individualne aktivnosti ili u 11.30h polazak na fakultativni izlet ka Švajcarskoj i jezeru Komo. Dolazak u LUGANO. Razgledanje: Trg Reforme, Gradska kuća… Kraće slobodno vreme za razgledanje grada i šetnju do Vile Ćani ili katedrale… Nastavak putovanja ka jezeru Komo. Lepotama ovog jezera su se istim žarom divili i slavni romanopisci Gistav Flober i Ernest Hemingvej, kao i pesnici Vordsvort, Bajron ili Šeli koji ga je nazvao „najlepšim mestom na svetu, nečim što nadmašuje sve njegovo dotadašnje poimanje lepote“. Usputni obilazak grada KOMO uz razgledanje: Trg i katedrala Duomo iz XIV veka, hram Alesandra Volte, najpoznatijeg žitelja Koma… Slobodno za razgledanje grada. Povratak u Milano oko 20 h i nastavak putovanja ka Srbiji. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske.
6

6. dan(02.01.2019.) …NOVI SAD - BEOGRAD

Dolazak u Novi Sad i Beograd u prepodnevnim satima. Kraj putovanja.

HOTEL „IBIS STYLES MILANO EST SETTALA“ 3*, Milano (https://www.accorhotels.com/gb/hotel-9890-ibis-styles-milano-est-settala/index.shtml)
Nalazi se u lepom milanskom predgrađu Setala, okružen parkom u kojem se nalazi veštačko jezero i bazen na otvorenom. Od centra Milana hotel je udaljen oko 25 km. Nedaleko od hotela je autobuska stanica koja vozi do najbliže metro linije, pa presedanjem na metro se stiže na Duomo. Centar opštine Setala se nalazi od hotela oko 1,5 km, te ujedno u toj zoni se može pronaći par barova i malih restorana. Sam hotel poseduje 121 moderno opremljenu sobu, besplatan WiFi, recepciju otvorenu 24 sata, salon za posluženje doručka („buffet“ – kontinentalni; slab i jednoličan kako je to i uobičajeno u Italiji)… Sobe su moderno opremljene, i sve sadrže kupatilo sa tuš-WC i fenom za kosu, klima uređaj, TV Sat, sef. Na raspolaganju su klasične dvokrevetne sobe sa odvojenim ležajevima, dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem i dvokrevetne sobe + pomoćni treći ležaj koji je manjih dimenzija – ne preporučujemo!

HOTEL „HOLIDAY INN MILANO ASSAGO“ 4*, Milano (http://www.ihg.com/holidayinn/hotels/us/en/milan/milas/hoteldetail)
Nalazi se u južnom delu grada, neposredno na zapadnoj obilaznici. Nema mogućnosti za javni prevoz! Poseduje veliki lobi-receptivni deo sa dnevnim boravkom, recepcijom otvorenom 24 sata, sefom na recepciji, aperitiv bar, salon za posluženje doručka („buffet“ servis), liftom, 10 spratova, 203 smeštajne jedinice… WiFi servis (uz doplatu). Gosti će biti smešteni u „standard sobe“ koje su komforne i sve poseduju kupatilo sa tuš-WC i fenom za kosu, TV sa kablovskim programima, telefon, centralni grejno-aklimatizacioni sistem.

HOTEL „H2C MILANOFIORI“ 4*, Milano (www.h2c.it)
Ovaj moderni hotel nalazi se u južnom delu grada, blizu metro linije kojom za svega 10 minuta se stiže do istorijskog centra Milana. Nedaleko od hotela nalazi se i veliki šoping i poslovni centar „Milanofiori“. Poseduje veliki lobi sa recepcionim deskom otvorenim 24 sata, aperitiv bar, salon za posluženje doručka, besplatan WiFi, 7 spratova, 158 smeštajnih jedinica, pušačku zonu, fitnes zonu, bazen i spa zona u obližnjem „Activ centru“ (informacije na recepciji), info desk… Smeštaj je obezbeđen u klasičnim dvokrevetnim sobama. Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš-WC i fenom za kosu, LCD TV, klima uređaj.

Milano se nalazi u Italiji nova godina 2019
Milano se nalazi u Italiji nova godina 2019
Milano se nalazi u Italiji nova godina 2019
Milano se nalazi u Italiji nova godina 2019
Milano se nalazi u Italiji nova godina 2019