4 dana/3noćenja
Trajanje
Avionom
Prevoz
ND
Usluga

Evropski gradovi – Nemačka – Minhen

Avionom 4 dana/3 noćenja

Minhen je glavni grad nemačke pokrajine Bavarska. Po broju stanovnika je posle Berlina i Hamburga treći grad po veličini u Nemačkoj. Nalazi se u južnom delu Bavarske i jedan je od najvećih i najrazvijenijih centara umetnosti i nauke. Grad je sagrađen na reci Isar i obroncima Alpa. Minhen je oduvek bio administrativno i versko središte Bavarske, a niz posebnosti čine ga jednim od najistaknutijih nemačkih istorijskih i kulturnih gradova.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI, NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM, IZRAŽENA U EUR:

TERMIN PUTOVANJA HOTEL USLUGA CENA ARANŽMANA 1/1 SOBA
20.12. - 23.12.2018. Holiday Inn Express Munich City West 3* ND 349€ 498€
CENOVNIK PDF
pdf
U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:
prevoz avionom na relaciji Beograd – Minhen – Beograd
transferi autobusom aerodrom – hotel – aerodrom
smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom
panoramsko razgledanje grada, usluge vodiča na srpskom jeziku i troškovi organizacije putovanja.
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
dinarski deo aranžmana – 1790rsd po osobi
avio takse – oko 89,96€ (koje se sastoje od sledećih nerefundabilnih: YQ/YR 14.00 evra i DCC 16.00 evra i refundabilnih taksi: RS 0.22 evra, RF 0.98 evra, RS 16.72 evra, LG 4.48 evra, OY 7.46 evra, DE 7.34 evra, RA 22.76 evra)
međunarodno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi i fakultativni izleti i posete (obavezno prijavljivanje u agenciji).

Krajnji rok za prijavu je 15. oktobar 2018. ili do popune mesta.


• Za fakultativne izlete, obavezno rezervacija i uplata u agenciji, prilikom plaćanja aranžmana! Izleti se rezervišu i plaćaju u agenciji u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 15 učesnika.
• Putnici su u obavezi da daju tačna imena i prezimena, onako kako je naznačeno u pasošu, prilikom pravljenja rezervacije. U protivnom, svaka kasnija promena podleže dodatnoj naplati od strane avio-kompanija, a troškove snose sami putnici.
• Vremena letova su podložna promenama. Putnici će o tačnom vremenu leta biti obavešteni dva dana pre putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena leta od strane avio-kompanije.

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 6 mesečnih rata.
  • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja
  • Krajnji rok za otkazivanje putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika koji je potreban za realizaciju programa 5 dana pre puta.
  • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individulanog putovanja za navedenu destinaciju uz promenu cene putovanja
  • Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.
  • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
  • Lokalna turistička agencija, organizator izleta, zadržava pravo promene datuma i vremena polaska na izlet. Cene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 15 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj ceni.
  • Grupni autobuski transfer se odnosi na broj putnika veći od 15. Ukoliko je broj putnika manji od tog broja, dodatno se naplaćuje iznos za individualni transfer.
  • Sadržaj fakultativnih izleta podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično).
  • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije  organizatora.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059124, od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Organizator:
Belvi Travel nastupa u svojstvu posrednika u prodaji aranžmana za Minhen – Božićni vašar. Organizator putovanja je turistička agencija
BIG BLUE GROUP D.O.O., licenca OTP 255/2010 od 12.02.2010. Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O. Beograd – Stari grad, Kolarčeva 3.

Cenovnik br.1 važi od 25.07.2018.

1

1.dan (20.12.2018.) BEOGRAD - MINHEN

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla” kod šaltera za čekiranje u 11:15h. Poletanje za Minhen u 13:15h (Let LH1723). Sletanje u Minhen u 14:50h. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Marienplac, žila kucavica Minhena kojim dominira Gradska kuća (Rathaus) sagrađena u neogotskom stilu, stara zgrada opštine pretvorena u Muzej igračaka, Crkva Sv. Petra sa koje se pruža najlepši pogled na grad, Bogorodičina crkva – zaštitni znak grada čije se dve kule izdižu 99 metara u visinu. Crkva je poznata i kao grobno mesto svih Bavarskih vladara. Panorama Pinoteke, jedne od najznačajnijih i najstarijih galerija na svetu. Više od 800 remek dela prikazuju razvoj evropske umetnosti iz doba srednjeg veka pa sve do rokokoa (XVIII vek). Zgrada galerije, sagrađena 1836. godine, divljenja je vredno remek delo arhitekture. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
2

2.dan (21.12.2018.) MINHEN

Doručak. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Noćenje.
3

3.dan (22.12.2018.) MINHEN - DVORAC LINDERHOF - DVORAC NOJŠVANŠTAJN - MINHEN

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni obilazak dvoraca Linderhof i Nojšvanštajn. Odlazak autobusom do dvorca Linderhof. Obilazak najreprezentativnijeg dvorca Ludviga II, okruženog parkom sa terasama i paviljonima, čiji je enterijer ukrašen u rokoko stilu. To je jedini završeni dvorac za života ovog ekscentričnog kralja i pasioniranog graditelja. Odlazak do čuvenog “dvorca iz bajke” Nojšvanštajna, poznatog i kao “ostvareni san u kamenu jednog ekscentričnog vladara”. Po dolasku 20 minutna šetnja uz brdo do ulaska ili mogućnost vožnje kočijom ili autobusom (uz doplatu). Bajkoviti dvorac podignut je prema zamislima i na zahtev Ludviga II, smešten visoko iznad jezera po kome je bavarski kralj plovio uz zvuke Vagnerove muzike. Ovaj prelepi dvorac, koji je ostao potpuno autentičan, poslužio je kao inspiracija Voltu Dizniju u crtanim filmovima. Pogled s poslednjeg sprata na raskošnu alpsku prirodu posetioci zauvek pamte (Cena izleta po osobi: 125€). Povratak u Minhen. Slobodno vreme. Noćenje.
4

4.dan (23.12.2018.) MINHEN - BEOGRAD

Doručak. Transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd u 14:50h (Let LH1728). Sletanje u Beograd u 16:20h. Kraj putovanja.
5

5.dan (14.04.2017.) PARIZ - DIZNILEND - PARIZ

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Diznilend, najpoznatiji zabavni park na svetu. Slobodno vreme za uživanje i provod u bajkovitom parku Volta Diznija. Povratak u Pariz u večernjim satima. U večernjim satima mogućnost nezaboravne plovidbe Senom (fakultativno). Noćenje.

Smeštaj naših gostiju je u navedenom hotelu ili sličnom:

Hotel Holiday Inn Express Munich City West 3* ili sličan

Holiday Inn Express Munich City West nalazi se u Minhenu, na 1,4 km od dvorca Nimfenburg i 3 km od Terezine poljane (Terezienvize), mesta na kome se održava Oktoberfest. Gostima je na raspolaganju bar. Sve sobe su opremljene TV-om sa ravnim ekranom i satelitskim kanalima. Hotel nudi besplatan bežični internet u celom objektu. Recepcija radi non-stop. Karlsplac/Štahus je udaljen 3,5 km, dok je Olimpijski park udaljen 3,6 km od objekta. Najbliži aerodrom je Aerodrom Minhen i udaljen je 30 km od hotela.

Minhen se nalazi u Nemačkoj putovanja 2018
Minhen se nalazi u Nemačkoj putovanja 2018
Minhen se nalazi u Nemačkoj putovanja 2018
Minhen se nalazi u Nemačkoj putovanja 2018
Minhen se nalazi u Nemačkoj putovanja 2018
Minhen se nalazi u Nemačkoj putovanja 2018
nemacka-minhen-praznici-07
Minhen se nalazi u Nemačkoj putovanja 2018
Minhen se nalazi u Nemačkoj putovanja 2018