5 dana
Trajanje
Avionom
Prevoz

DOČEK NOVE GODINE 2018.

M O S K V A

Kosmopolitska Moskva, grad imperijalne istorije i arhitektonske raskoši na jedinstveni način dočarava spoj bogate kulture i tradicije najvećeg slovenskog naroda. Moskva je 1918. godine postala glavni grad Ruske Federacije.Od 1922. do 1991. bila je glavni grad SSSR. Sada je prestonica Rusije. Politički, kulturni, naučni, privredni, trgovački i turistički centar, grad moderne kulture koji čuva svoje drevno nasleđe u jedinstvenim kupolama brojnih crkava i veličanstvenim zdanjima Kremlja. Crveni trg, Ulica Arbat, Hram Hrista spasitelja, brojni spomenici, muzeji i galerije, Univerzitet Lomonosov, Boljšoj teatar, fascinantni metro. Ovo su samo neki od simbola grada jedinstvene lepote, životne snage i tradicionalnog gostoprimstva u kome se vešto prepliće istorija i tradicija, šarm i folklor, prošlo i ovovremensko. Izuzetan grad koji posetiocu daruje izuzetan doživljaj.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI, NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM, IZRAŽENA U EUR:

TERMIN PUTOVANJA HOTEL USLUGA 1/2 soba Doplata za 1/1 sobu
29.12.2017. - 02.01.2018. Holiday Inn Suschevski 4* ili Best Western Plus Vega Hotel & Convention Center 4* ND 489€ 100€
Napomena: rezervacija dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem i jednokrevetne sobe isključivo na upit!
CENOVNIK PDF
pdf
U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
avio prevoz na relaciji Beograd-Moskva-Beograd
transferi na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom u Moskvim
smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom (samoposluživanje)
panoramsko razgledanje Moskve bez ulazaka u navedene lokalitete
usluge vodiča na srpskom jeziku, troškovi organizovanja putovanja.
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
avio-takse u zemlji i inostranstvu – oko 93€ (od kojih YQ takse od 44€ ne podležu refundaciji i 0.22€ RS, 0.98€ RF, 11.72€ RS , 4.48€ LG, 14.10€ RI, 9.42€ RI, 8.08€ UH podležu refundaciji), plaćaju se u agenciji u dinarima (podležu promenama)
dinarski deo aranžmana – 1790rsd po osobi
međunarodno putno osiguranje
individualni troškovi i fakultativni izleti, posete/ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu, prevoz metroom ili nekim drugim vidom gradskog prevoza.

Usled promena cene goriva na tržištu nafte, moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važi će za sve prijavljene putnike.


Moskva: Kremlj sa ulaskom u Oružanu palatu – 65€ *, Sergijev pasad  (bivši Zagorsk) – 40€, Panorama Borodinske bitke – 25€, Krstarenje rekom Moskvom – 35€, Obilazak Moskovskog metroa – 10€, Tretjakovska galerija – 30€.
* – Prijavljivanje i placanje izleta u Kremlj i Oružanu palatu obavezno je prilikom uplate aranžmana, na licu mesta nije moguće!
Za broj prijavljenih putnika ispod 20, fakultativni programI ce se realizovati javnim prevozom, metroom.

OPIS HOTELA (smeštaj u nekom od navedenih ili sličnim hotelima):
Hotel Holiday Inn Suschevski 4* http://holiday-inn-moscow-suschevsky.moscowotel.ru/
Hotel se nalazi na 45 minuta vožnje od aerodrome Šeremetjevo, dok je od Crvenog trga udaljen 5km ili 4 metro stanice. Na 300 metara od hotela se nalazi metro stanica Rižskaja, koja direktno vodi do Crvenog trga. Moderne i elegantno uređene sobe sadrže kupatilo, mini bar, TV, pribor za pripremu kafe/čaja, sef za lap top, klima uređaj, besplatan Wi Fi. Od dodatnih sadržaja gostima je na raspolaganju restoran, fitnes centar, bar, prodavnica suvenira, menjačnica, bankomat. Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom (samoposluživanje).
Best Western Plus Vega Hotel & Convention Center 4*: www.hotel-vega.ru
Hotel se nalazi u predgrađu Izmailovo i nekada je bio u sastavu kompleksa hotela Izmailovo. Danas se nalazi u sklopu lanca hotela Best Western. Metro stanica je na 70-80m od hotela, a vožnja metroom , do centra (Crvenog trga ), traje 15 minuta ( sa pešačenjem do stanice oko 25 min). U neposrednoj blizini hotela nalazi se veliki broj restorana, tržni centar, kao i velika pijaca suvenira. 2012. godine hotel je potpuno renoviran i ima 990 soba . U okviru hotela nalaze se : 4 restorana, 3 banket sale, 2 bara, kongresne sale, fitnes centar. Standardne sobe imaju : TV, telefon, radni sto, mini frižider, kupatilo sa fenom za kosu. Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom (samoposluživanje).
Organizator putovanja zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan hotela na turi biće poznat 2 dana pre polaska na put.


Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 6 mesečnih rata.

 • VAŽNE NAPOMENE:
  • Prilikom prijave, obavezno se dostavljaju podaci iz pasoša.
  • Za građane Republike Srbije viza nije potrebna, ali je potrebno dati tačne podatke iz pasoša (datum rođenja, kao i broj i važnost pasoša). Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
  • Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska na telefon agencije.
  • Lokalna turistička agencija, organizator panoramskog razgledanja i izleta, zadržava pravo promene redosleda izvođenja razgledanja i izleta (datuma i vremena polaska na izlet) kao i sadržaja izleta koji može biti podložan izmenama ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (praznicima, radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, vremenskim prilikama i slično).
  • Cene fakultativnih izleta važe za određeni broj prijavljenih, u koliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati ili po višoj ceni ili se prevoz može organizovati metroom.
  • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije organizatora.
  • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
  • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu, kao i u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika).
  • Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.
  • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.
  • Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2017 od 04.01.2017., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 68,011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055961 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 25.01.2017. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.

Belvi Travel nastupa u svojstvu posrednika u prodaji aranžmana za Moskvu. Organizator putovanja je turistička agencija BIG BLUE GROUP – Beograd , licenca OTP 255/2010. Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP – Beograd, Kolarčeva3.

Cenovnik br. 1 važi od 13.10.2017.

1

1. dan (29.12.2017.) BEOGRAD - MOSKVA

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu ,,Nikola Tesla” ispred šaltera za čekiranje u 04h. Let Air Serbia za Moskvu u 06.15h (let JU 650). Obrok u avionu. Dolazak na moskovski aerodrom u 11.50h po lokalnom vremenu. Panoramsko razgledanje grada autobusom: Vrapčeva brda, moskovski Univerzitet, Park Pobede, Hram Hrista Spasitelja, Crveni trg, Boljšoj teatar, Tverska ulica, Novodevičji manastir. Transfer do hotela. Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme. Popodne šetnja do centra grada i slobodno vreme za individualni obilazak grada ili fakultativnog obilaska moskovskog metroa posebno nekih od najlepših metro stanica, nalik na muzeje (mozaici, skulpture). (Odlazak i povratak metrooom). Noćenje.
2

2. dan (30.12.2017.) MOSKVA

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme ili fakultativnog obilaska teritorije Kremlja: crkve Sv.Uspenja, Sv.Blagoveštenja i Sv.Arhangela (sa ulaskom u jednu od crkava) – grad u gradu, utvrđenje sa karakterističnim zidovima od crvene opeke, visokim kulama, palatama i starim crkvama koji predstavlja znak velike sile Moskve. Izlet podrazumeva i obilazak Oružane palate, istorijsko – kulturnog muzeja moskovskog Kremlja, Carske riznice sa eksponatima starih ruskih juvelira…Povratak u hotel metroom. Uveče mogućnost fakultativnog izleta večernje krstarenje rekom Moskvom: vožnja ekskluzivnim brodom-restoranom “Radisson”. Noćenje.

3

3. dan (31.12.2017.) MOSKVA

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme ili mogućnost fakultativne posete muzeju Panorama Borodinske bitke, posvećen ratu sa Napoleonom 1812. g. Glavni eksponat muzeja je panorama, ogromno slikano platno dimenzija 115x15m, koje visi u zatvorenom krugu i predstavlja jedan od najtežih momenata bitke na Borodinskom polju. Muzej je, posle renoviranja, nedavno otvoren povodom obeležavanja jubilarne godišnjice, 200 godina od Borodinske bitke. Povratak u hotel. Mogućnost fakultativne posete Tretjakovskoj galeriji – najbogatiji muzej sa radovima ruskih umetnika. Povratak u hotel. Individualni DOČEK NOVE 2018. GODINE. Preporučujemo doček Nove godine u centru Moskve, na nekom od trgova. Doček Nove godine je najveseliji praznik u Rusiji, kada se uz vatromet, nastup umetnika, učeše u nekom od interaktivnih predstava, zabavi na snegu, klizalištu, uz zvuke kremaljskih crkvenih zvona i šapmanjca, čeka da sat otkuca ponoć. Moskovljani organizuju vatromet iznad Kremlja i još nekoliko manjih ili većih trgova, tako da vatromet svečano obasjava nebo iznad Moskve. Noćenje.
4

4. dan (01.01.2018.) MOSKVA

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme ili fakultativni odlazak u organizovani obilazak Sergejevog Posada (bivši Zagorsk), jednog od najstarijih i najpoznatijih ruskih manastira, po mnogima duhovni centar Rusije, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Povratak u hotel. Noćenje.
5

5. dan (02.01.2018.) MOSKVA - BEOGRAD

Doručak. Napuštanje soba do 10h. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Kasni popodnevni transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd u 22.40h (Let JU655). Sletanje u Beograd u 23.40h. Kraj putovanja.

OPIS HOTELA (smeštaj u nekom od navedenih ili sličnim hotelima):
Hotel Holiday Inn Suschevski 4* http://holiday-inn-moscow-suschevsky.moscowotel.ru/
Hotel se nalazi na 45 minuta vožnje od aerodrome Šeremetjevo, dok je od Crvenog trga udaljen 5km ili 4 metro stanice. Na 300 metara od hotela se nalazi metro stanica Rižskaja, koja direktno vodi do Crvenog trga. Moderne i elegantno uređene sobe sadrže kupatilo, mini bar, TV, pribor za pripremu kafe/čaja, sef za lap top, klima uređaj, besplatan Wi Fi. Od dodatnih sadržaja gostima je na raspolaganju restoran, fitnes centar, bar, prodavnica suvenira, menjačnica, bankomat. Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom (samoposluživanje).
Best Western Plus Vega Hotel & Convention Center 4*: www.hotel-vega.ru
Hotel se nalazi u predgrađu Izmailovo i nekada je bio u sastavu kompleksa hotela Izmailovo. Danas se nalazi u sklopu lanca hotela Best Western. Metro stanica je na 70-80m od hotela, a vožnja metroom , do centra (Crvenog trga ), traje 15 minuta ( sa pešačenjem do stanice oko 25 min). U neposrednoj blizini hotela nalazi se veliki broj restorana, tržni centar, kao i velika pijaca suvenira. 2012. godine hotel je potpuno renoviran i ima 990 soba . U okviru hotela nalaze se : 4 restorana, 3 banket sale, 2 bara, kongresne sale, fitnes centar. Standardne sobe imaju : TV, telefon, radni sto, mini frižider, kupatilo sa fenom za kosu. Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom (samoposluživanje).
Organizator putovanja zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan hotela na turi biće poznat 2 dana pre polaska na put.

moskva-ng