7 dana
Trajanje
Avionom
Prevoz

DOČEK NOVE GODINE 2019.

Avionom – 7 dana / 6 noćenja

CENA ARANŽMANA PO OSOBI, NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM, IZRAŽENA U EVRIMA:

TERMIN PUTOVANJA HOTEL USLUGA 1/2 Doplata za 1/1
30.12.2018. - 05.01.2019. Moskva: Holiday Inn Suschevsky 4
Sankt Peterburg: Park Inn Pulkovskaya 4 (ili slično)
ND 669€ 155€
NAPOMENA: Potrebno je prilikom uplate dostaviti kopiju pasoša.
CENOVNIK PDF
pdf
U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
Avio prevoz na svim relacijama letovima Air Serbia: Beograd – Moskva, Sankt Peterburg – Beograd
6 noćenja sa doručkom u hotelima sa 4*, u dvokrevetnim sobama
vožnja vozom Sapsan na relaciji Moskva – Sankt Peterburg
transfere prema programu
turistički program: panoramsko razgledanje Moskve i St.Peterburga
usluge pratioca grupe i stručnih lokalnih vodiča, troškove organizacije aranžmana.
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
Avio-takse u zemlji i inostranstvu oko 125 evra (od kojih YQ takse od EUR 68 ne podležu refundaciji i evra 0.98RF ,16.72RS , 0.22RS , 8.48LG, 13.10RI , 9.42RI, 8.08UH podležu refundaciji), koje se plaćaju u agencij i podležu promeni
međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi, fakultativni izleti i posete/ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu, prevoz metroom ili nekim drugim vidom gradskog prevoza.


Fakultativni program: Moskva & Sankt Peterburg

Fakultativni program: *) Prijavljivanje i placanje izleta Puškin (Carsko selo) , Ermitaž i Kremlj i Oružanu palatu obavezno je prilikom uplate aranžmana, na licu mesta nije moguće!

Moskva: Kremlj (teritorija i 2 Saborne crkve), Oružana palata 60 evra *
Sergijev pasad (bivši Zagorsk) 40 evra; Borodinska bitka 30 evra; Krstarenje rekom Moskvom 40 evra.
St.Peterburg: : Ermitaž 40 evra; Puškin (Carsko selo) 55 evra *.
U sve cene uračunato je: vodič, autobus, ulaznice
Za broj prijavljenih putnika ispod 15, fakultativni programi ce se realizovati javnim prevozom, metroom.


Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 6 mesečnih rata.

  • Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije organizatora putovanja je 5 dana pre početka putovanja.
  • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
  • Lokalna turistička agencija, organizator izleta, zadržava pravo promene datuma i vremena polaska na izlet. Sadržaji izleta mogu biti podložni izmenama ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično). Cene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 15 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj ceni.
  • Putna isprava (pasos) mora biti važeća minimum 6 meseci po povratku sa putovanja!
  • Za realizaciju programa je potrebno minimum 15 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.
  • Organizatora putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
  • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059724 od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sad.

Belvi Travel nastupa u svojstvu posrednika u prodaji aranžmana za Moskva i St.Peterburg. Organizator putovanja je turistička agencija BIG BLUE GROUP – Beograd , licenca OTP 255/2010. Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP – Beograd, Kolarčeva 3.
Cenovnik br. 2 važi od 11.10.2018.

1

1. dan (30.12.2018.) BEOGRAD - MOSKVA

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu ,,Nikola Tesla” ispred šaltera za čekiranje u 04:00 časova. Poletanje aviona za Moskvu u 06:15 časova (Let JU650). Sletanje u Moskvu u 11:05 časova po lokalnom vremenu. Panoramsko razgledanje grada autobusom; Vrapčeva brda, Moskovski Univerzitet, Park Pobede, Hram Hrista Spasitelja, Crveni trg, Novodevičji manastir, Tverska ulica, Boljšoj Teatar… Transfer do hotela. Smeštaj. Popodne šetnja do centra grada i kraći obilazak moskovskog metroa, posebno nekih od najlepših metro stanica, nalik na muzeje (mozaici, skulpture). (Odlazak i povratak metrooom). Slobodno vreme za individualni obilazak grada. Noćenje.
2

2. dan (31.12.2018.) MOSKVA

Doručak. Slobodan dan ili mogućnost fakultativne posete muzeju Panorama Borodinske bitke, posvećen ratu sa Napoleonom 1812. g. Glavni eksponat muzeja je panorama, ogromno slikano platno dimenzija 115x15m, koje visi u zatvorenom krugu i predstavlja jedan od najtežih momenata bitke na Borodinskom polju. Muzej je, posle renoviranja, nedavno otvoren povodom obeležavanja jubilarne godišnjice, 200 godina od Borodinske bitke. Povratak u hotel. Individualni DOČEK NOVE GODINE 2019. Preporučujemo doček Nove godine u centru Moskve, na nekom od trgova. Doček Nove godine je najveseliji praznik u Rusiji, kada se uz vatromet, nastup umetnika, učeše u nekom od interaktivnih predstava, zabavi na snegu, klizalištu, uz zvuke kremaljskih crkvenih zvona i šapmanjca, čeka da sat otkuca ponoć. Moskovljani organizuju vatromet iznad Kremlja i još nekoliko manjih ili većih trgova, tako da vatromet svečano obasjava nebo iznad Moskve. Noćenje.
3

3. dan (01.01.2019.) MOSKVA

Doručak. Slobodan dan ili mogućnost fakultativnog obilaska Sergejevog Posada (bivši Zagorsk), jednog od najstarijih i najpoznatijih ruskih manastira, po mnogima duhovni centar Rusije, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Povratak u hotel. Noćenje.
4

4. dan (02.01.2019.) MOSKVA - SANKT PETERBURG

Doručak. Slobodno pre podne ili mogućnost fakultativnog obilaska teritorije Kremlja: crkve Sv.Uspenja, Sv.Blagoveštenja i Sv.Arhangela (sa ulaskom u jednu od crkava) – grad u gradu, utvrđenje sa karakterističnim zidovima od crvene opeke, visokim kulama, palatama i starim crkvama koji predstavlja znak velike sile Moskve. Izlet podrazumeva i obilazak Oružane palate, istorijsko-kulturnog muzeja moskovskog Kremlja, Carske riznice sa eksponatima starih ruskih juvelira… U popodnevnim časovima transfer do železničke stanice. Putovanje za Sankt
Petersburg savremenim vozom Sapsan. Dolazak u Sankt Peterburg u večernjim časovima. Po dolasku u Sankt Peterburg transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
5

5. dan (03.01.2019.) SANKT PETERBURG

Doručak. Odlazak u panoramsko razgledanje grada autobusom: Nevski prospekt, Dvorski trg sa Zimskim dvorcem, Kazanjska Saborna crkva, Isakijevska crkva, zgrada Admiraliteta, fascinantni mostovi na Nevi, kao i mnogi spomenici koje su projektovali najpoznatije arhitekte tog vremena. U produžetku razgledanja gratis izlet- poseta Petropavlovskoj tvrđavi gde se nalaze grobovi ruskih careva počev od Petra I. Tvrđava je jedna od najatraktivnijih znamenitosti Sankt Peterburga. Predstavlja bedeme jednog od najranijih utvrđenja, izgrađenog u cilju zaštite i ojačavanja novoosnovanog grada 1703.godine. Petropavlovska katedrala bila je gradska crkva, a do1917. grobnica ruskih careva. Katedrala ima vrlo složen dekor i izuzetne lustere. Tvrđava je nekada služila i kao baza za gradski garnizon i kao zatvor za političke neprijatelje ili zatvorenike visokog ranga. Povratak u hotel. Slobodno popodne za individualni obilazak grada ili kupovinu. Noćenje.
6

6. dan (04.01.2019.) SANKT PETERBURG

Doručak. Slobodno vreme uz mogućnost organizovanja fakultativne posete Carskom selu. Carsko selo je bilo letnja rezidencija Katarine Velike, nalazi se u gradiću Puškin, nazvanom po čuvenom ruskom pesniku i važi za jedno od najšarmantnijih predgrađa Sankt Peterburga. Ako je potreban bilo kakav dokaz za ekstravaganciju ruskih careva, onda se on svakako može naći u činjenici da su za manje od dva veka osnovali ne jedano, već dva imanja – Carsko selo i Peterhof koji po mnogima veličinom i lepotom nadmašuju i Versaj. U 18. veku Petar Veliki je ovaj posed, prvobitno vlasništvo Švedskog plemstva, poklonio svojoj ženi Katarini i od tada počinje izgradnja dve velike i zaista izuzatne palate sa fascinatnom arhitekturom kao i okruženja sa velikim vrtovima i uređenim parkovima. Enterijer dvorca fascinira sjajem umetničkih predmeta od poludragog kamena, zlata, portretima dinastije Romanovih. Povodom 300 – godišnjice osnivanja Sankt Peterburga završena je obnova čuvene Ćilibarske dvorane, koja je Katarininom dvorcu vratila stari sjaj. Povratak u hotel. Slobodno vreme za individualni obilazak grada ili kupovinu suvenira. Noćenje.
7

7. dan (05.01.2019.) SANKT PETERBURG - BEOGRAD

Doručak. Odjavljivanje iz hotela do 11 časova. Ostavljanje prtljaga u za to namenjenu prostoriju u hotelu. Slobodno vreme uz mogućnost organizovanja fakultativne posete muzeju Ermitaž-Zimskom dvorcu. Zimski dvorac je bio dom ruskih careva od 1760. godine a izgrađen je na obalama reke Neve i oslikava klasičan stil barokne arhitekture. Takođe je popularan i kao glavna zgrada muzeja Ermitaž. Danas je riznica sa više od tri miliona eksponata predstavljenih u 320 sala koje otkrivaju tajnu italijanske renesanse, kao i remek dela Leonarda Da Vinčija, Ticijana, Rembranta… Gotovo da nema muzeja na svetu koji bi mogao da se takmiči sa veličinom i bogatstvom eksponata Ermitaža čuvenom kako po postavci tako i po svojoj unutrašnjoj dekoraciji i arhitektonskim detaljima. Slobodno vreme za individualni obilazak grada i kupovinu. Transfer na aerodrom. Poletanje aviona za Beograd u 22:30 časova (Let JU675). Sletanje u Beograd u 23:20 časova. Kraj putovanja.

Holiday Inn Suschevsky 4* / Moskva www.holidayinn.com/Moscow-Suschevsky
Hotel se nalazi na 45 minuta vožnje od aerodrome Šeremetjevo, dok je od Crvenog trga udaljen 5km ili 4 metro stanice. Na 300 metara od hotela se nalazi metro stanica Rižskaja, koja direktno vodi do Crvenog trga. Moderne i elegantno uređene sobe sadrže kupatilo, mini bar, TV, pribor za pripremu kafe/čaja, sef za lap top, klima uređaj, besplatan Wi Fi. Od dodatnih sadržaja gostima je na raspolaganju restoran, fitness centar, bar, prodavnica suvenira, menjačnica, bankomat. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Park Inn Pulkovskaya” / St. Peterburg / 4* : www.parkinn.com/hotelpulkovskaya-stpetersburg
Nalazi se u široj centralnoj zoni ( 11 km od centra grada) u blizini trga “Pobeda” i odlično je povezan sa svim delovima grada, što glavne gradske znamenitosti čini lako dostupnim jer se stanica metroa (Moskovskaya) nalazi u neposrednoj blizini, na oko 10 minuta hoda od hotela. Od aerodroma je udaljen 5 kilometara. Hotel poseduje nekoliko rastorana u kojima se služi tradicionalna ruska, internacionlna i japanska kuhinja. U sklopu hotela se nalazi dobro opremljena teretana i sauna. Sve sobe su klimatizovane, sa frižiderom, TV, kupatilom i fenom za kosu. Wi Fi je dostupan u hotelu uz doplatu. Doručak se služi po principu samoposluživanja.
ili
Park Inn Pribaltiyskaya” / St. Peterburg / 4* : www.parkinn.ru/hotelpribaltiyskaya-stpetersburg
Nalazi se na obali Finskog zaliva, na Vasiljevskom ostrvu, na 15 minuta voznje od centra grada, 25 km od Aerodroma Pulkovo. Hotel ima 1193 sobe, modernog dizajna, sa prekrasnim pogledom na zaliv i grad, koje su prostrane, klimatizovane, opremljene TV-om (satelitski programi), telefonom, frižiderom, Wi Fi internetom. U sadrzaju hotela je restoran RBG Bar & Grill, Lounge Bar koji radi 24 sata. Opremljeni fitness centar, sa bazenom, saunama i masažnim tretmanima. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

nova-godina-moskva-st-peterburg-01
nova-godina-moskva-st-peterburg-02
nova-godina-moskva-st-peterburg-03
nova-godina-moskva-st-peterburg-04
nova-godina-moskva-st-peterburg-05
nova-godina-moskva-st-peterburg-06
nova-godina-moskva-st-peterburg-07
nova-godina-moskva-st-peterburg-08
nova-godina-moskva-st-peterburg-09