5 dana
Trajanje
Avionom
Prevoz

DOČEK NOVE GODINE 2018.

NAPULJ

NAPULJ – sunčan, živopisan, dojmljiv i nezaboravan. Napulj je muzika, pozorište, Vezuv, kafa, pica, more … boje, zvuci i mirisi koji osvajaju, zavode . Ovaj grad nije meta velikog broja turista iako je jedan od najlepši u Evropi. Napulj se nalazi na jugozapadu Italije, na obali Tirenskog mora, u regiji Kampanija, i predstavlja njen glavni grad sa oko 1.000.000 stanovnika. Nalazi se na severu napuljskog zaliva i vulkana Vezuva. Ovo je grad bogate istorije i umetnosti. Zbog brojnih kulturno-istorijskih spomenika i istorije upisan je na UNESCO listu kulturne baštine. U prelepom napuljskom zalivu nalaze se ostrva Procida, Iskia i Kapri a u njihovoj neposrednoj blizini su velika arheološka nalazišta Pompeja i Herkulanum, gradovi koji su stradali prilikom erupcije vulkana Vezuv 79. godine. p.n.e.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI, NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM, IZRAŽENA U EUR:

TERMIN PUTOVANJA HOTEL 1/2 soba Doplata za 1/1 sobu
29.12.2017.-02.01.2018. Hotel Vergilius Billia 4 * 749€ 199€
Napomena: rezervacija dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem i jednokrevetne sobe isključivo na upit!
CENOVNIK PDF
pdf
U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
avio prevoz direktnim čarter letom kompanije Air Serbia na relaciji Beograd – Napulj – Beograd
transferi autobusom u Napulju aerodrom – hotel – aerodrom
smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelima sa 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom, doručak – kontinentalni (samoposluživanje))
svečana novogodišnja večera u hotelu Vergilius Bilia sa zabavnim programom i vatrometom (piće nije uključeno u cenu)
panoramsko razgledanje Napulja
usluge vodiča, troškovi organizacije i vođenja putovanja.
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
dinarski deo aranžmana – 1790rsd po osobi
avio taksa – 45,28€ (taksa Beograd 16,50€, Rf taksa 0,98€, taksa Napulj 27,80€), plaćaju se u agenciji (podležne promeni)
gradska boravišna taksa u hotelima u Napulju: 2€ za hotele sa 3* i 3€ za hotele sa 4*(po osobi po noći, plaća se na recepciji hotela)
međunarodno zdravstveno osiguranje
individualni troškovi putnika, fakultativni izleti i posete/ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu.


Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 6 mesečnih rata.

 • VAŽNE NAPOMENE:
  • Doručak u hotelima u Italiji je dosta skroman i obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.
  • Fakultativni izleti u Napulju plaćaju se isključivo u evrima, u efektivi. Lokalna turistička agencija, organizator panoramskog razgledanja i izleta, zadržava pravo promene redosleda izvođenja razgledanja i izleta (datuma i vremena polaska na izlet) kao i sadržaja izleta koji može biti podložan izmenama ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (peomenom radnog vremena za praznike, radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, vremenskim prilikama i slično).
  • Usled promena cene goriva na tržištu nafte, moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važi će za sve prijavljene putnike.
  • Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Italije.
  • Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima  koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
  • Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
  • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
  • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu, kao i u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 140 putnika).
  • Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.
  • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.
  • Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2017 od 04.01.2017., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 68,011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055961 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 25.01.2017. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.

Belvi Travel nastupa u svojstvu posrednika u prodaji aranžmana za Napulj. Organizator putovanja je turistička agencija BIG BLUE GROUP – Beograd , licenca OTP 255/2010. Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP – Beograd, Kolarčeva3.

Cenovnik br. 1 važi od 22.09.2017.

1

1. dan(29.12.2017.) BEOGRAD - NAPULJ

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu ,,Nikola Tesla” ispred šaltera za čekiranje dva sata pre poletanja, poletanje za Napulj u jutarnjim satima (za tačno vreme polaska pozovite agenciju dva dana pre putovanja), direktan čarter let za Napulj kompanijom Air Serbia. Dolazak na aerodrom pored Napulja nakon sat i po leta. Po dolasku odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: staro gradsko jezgro Napulja je uvršteno na listu svetske kulturne baštine UNESCO-a. Za ovaj grad se vezuje i nastanak jednog od omiljenih jela širom sveta – pice. Obilazak počinje panoramom luke, koja je peta po značaju na Mediteranu, panorama trga Garibaldi, Ulice Umberta I, Trg Municipio sa Anžujskim dvorcem – Kastel Nuovo, fotopauza na vidikovcu priobalja Banjoli i fudbalskog stadiona, brdo Posilipo, priobalja Mergellina, Riviera di Chiaia, Santa Lucia, Villa Comunale, dvorac Jaje… Nastavak pešice do Trga plebiscita, kraljevske palate, galerije Umberta I, nacionalnog teatra, španskih kvartova i trgovačke ulice Via Toledo. Transfer do hotela. Smeštaj u hotelu. Slobodno popodne za individualna razgledanja i šoping. Povratak u hotel je individualan. Noćenje.
2

2. dan(30.12.2017.) NAPULJ

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme ili poludnevna fakultativna poseta Pompejama. U I veku naše ere, Pompeja je bila jedna od najlepših i najbogatijih varoši Rimskog carstva. U avgustu mesecu 79. godine naše ere, lava je prekrila i skamenila grad i tako ga „čuvala“ narednih 1500 godina. Na taj način sačuvana je do danas jedinstvena slika arhitekture, urbanizma i načina života jednog bogatog grada drevne Imperije. Dvoipočasovni oblizak grada i to Bazilike, foruma, trga, Macelluma, termalnih kupatila, Faunove kuće, pekare, javne kuće, teatra (cena izleta: oko 35€)… Slobodno vreme. Povratak u Napulj. Slobodan ostatak dana. Noćenje.
3

3. dan(31.12.2017.) NAPULJ

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme ili poludnevni fakultativni izlet za Sorento. Mondensko mesto Sorento, jedno od najromantičnijih italijanskih gradova, „ugnezdio“ se na dramatičnim liticama i oštrim uvalama obale Amalfi koju zapljuskuju talasi Tirenskog mora. Sorento je tako divan da je inspirisao pesnika za čuvenu pesmu čiju melodiju obožavaju mnogi ljudi na svetu a da nikada nisu videli ovaj grad . Jutarnji polazak za Sorento. Po dolasku kratka šetnja po starom delu grada. Slobodno vreme za individualno razgledanje, šetnju (cena izleta: oko 20€). Povratak u Napulj. Uveče DOČEK NOVE 2018. GODINE. Svečana novogodišnja večera u hotelu sa zabavnim programom i vatrometom. Noćenje.
4

4.dan (01.01.2018.) NAPULJ

Doručak. Slobodan dan za odmor, indivudualno razgledanje grada, šoping. Noćenje.
5

5.dan (02.01.2018.) NAPULJ - BEOGRAD

Doručak. Odjavljivanje iz hotela, slobodno prepodne za individualne obilaske ili kupovinu (u zavisnosti od vremena čarter leta). Transfer do aerodroma za direktan čarter let u popodnevnim satima. Sletanje na beogradski aerodrom nakon sat i po vožnje. Kraj putovanja.

Smeštaj naših gostiju je u navedenom hotelu ili sličnom:
Hotel Vergilius Billia 4 * naše mišljenje 3 sup* www.vergiliusbillia.it
Lokacija: Hotel se nalazi u blizini Trga Garibaldi, u istorijskom delu grada, nedaleko od istoimene železničke stanice. Sadržaj hotela: bar, restoran za doručak. Sve sobe imaju TV, minibar, fen za kosu u kupatilu, wifi, klima uređaj. Neke sobe imaju terasu. Usluga: Doručak – kontinentalni (samoposluživanje).
Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Svaka soba ima kupatilo (tuš, WC). Svaki hotel ima recepciju i restoran. Doručak – kontinentalni (samoposluživanje).

napulj-ng