5 dana
Trajanje
Avionom
Prevoz
ND
Usluga

DOČEK NOVE GODINE 2019.

PARIZ

Avionom – 5 dana / 4 noćenja

CENA ARANŽMANA PO OSOBI, NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM, IZRAŽENA U EUR:

TERMIN PUTOVANJA HOTEL USLUGA 1/2 1/1
29.12.2018. - 02.01.2019. Median Paris Porte de Versailles 3 ND 549€ 798€
NAPOMENA: Potrebno je prilikom uplate dostaviti kopiju pasoša.
CENOVNIK PDF
pdf
ARANŽMAN SADRŽI:
Prevoz avionom na relaciji Beograd-Pariz-Beograd
transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom u Parizu
smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3*, na bazi 4 noćenja sa doručkom
panoramsko razgledanje grada
usluge vodiča na srpskom jeziku i troškovi organizacije putovanja.
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
Avio takse od 143,90€ (od čega je 68 evra YQ ne podlaže refundaciji i 0.22 evra RS, 28.45 evra QX, 0.98 evra RF, 16.72 evra RS, 4,48 evra LG, 4.51evra IZ, 8,14evra FR, 12.40 evra FR podlažu refundaciji). Usled promena cene goriva na tržištu nafte, moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važi će za sve prijavljene putnike.
dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790,00 rsd po osobi
gradska taksa od 1.65 evra po osobi/po noći (koja se plaća na licu mesta)
međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi, fakultativni izleti i posete/ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu, prevoz metroom ili nekim drugim vidom gradskog prevoza.


VERSAJ: Poseta velelepnom dvorcu izgrađenom u XVII veku, sedištu francuske monarhije od 1682. godine, kada je Luj XIV preselio dvorsku svitu i vladu iz Pariza u Versaj, pa sve do revolucije 1789. godine. Pre svrgavanja Luja XVI sa vlasti, dvorac je bio najluksuznija kraljevska palata u Evropi. Obilaze se: Veliki kraljevski apartman, Kraljičini apartmani i Dvorana ogledala. Cena izleta 65 evra. U cenu je uključeno: grupna ulaznica za Versaj, odlazak i povratak vozom i metroom u pratnji vodiča i lokalni vodič u Versaju na srpskom jeziku. Povratak u Pariz.
NAJSTARIJI DELOVI PARIZA I KRSTARNJE SENOM: Sastanak sa vodičem i poseta najstarijim delovima Pariza: Montmartre, Crkva Sacre Coeur, najposećenija tačka Pariza, dominira gradom svojom belinom i položajem, najstariji vinograd okružen uskim ulicama u kojima su živeli i stvarali najpoznatiji slikari 19. i 20. veka i Place Tertr najromantičniji trg ovog grada i poslednja vetrenjača Pariza i legendarni Moulin Rouge. U nastavku krstarenje Senom, panormamskim brodom je najlepši način da se Pariz doživi na romantični način. Cena izleta: 30 evra. U cenu je uključeno: odlazak i povratak metroom, grupna ulaznica za krstarenje Senom, vodič na srpskom jeziku. Povratak u hotel.
LUVR: Luvr je jedan od najvećih i najpoznatijih muzeja na svetu. Nalazi se na desnoj obali Sene. U muzeju je izloženo skoro 35.000 predmeta od praistorije do 19.veka. Stalna postavka je izložena na površini od 60.600 m2. Mogu se videti neka od najdragocenijih umetničkih dela svetske baštine: antičke skulpture Miloska Venera i Pobeda iz Samotrake, Da Vinčijeva Mona Liza, Žerikoov Splav meduze…Kratka šetnja vrtom obližnje Kraljevske palate (Palais Royal) sagrađene po nalogu kardinala Rišeljea, poklonjene potom kralju, u kojoj se danas nalazi sedište Državnog saveta Francuske. Luvr je najposećeniji muzej na svetu, radnim danima ga poseti 15.000 turista na dan, od čega su 65% strani turisti. Cena izleta 45 evra. U cenu je uključeno: grupna ulaznica za Luvr, lokalni vodič u Luvru na srpskom jeziku, prevoz do i od muzeja metroom. Transfer putnika autobusom iz hotela do aerodroma.
Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 6 mesečnih rata.
 • Za fakultativne izlete Luvr i Versaj, obavezno rezervacija i uplata u agenciji, prilikom plaćanja aranžmana! Izleti se rezervišu i plaćaju u agenciji. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 20 učesnika.
 • Putnici su u obavezi da daju tačna imena i prezimena, onako kako je naznačeno u pasošu, prilikom pravljenja rezervacije. U protivnom, svaka kasnija promena podleže dodatnoj naplati od strane avio-kompanija, a troškove snose sami putnici.
 • Vremena letova su podložna promenama. Putnici će o tačnom vremenu leta biti obavešteni dva dana pre putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena leta od strane avio-kompanije.
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja
 • Krajnji rok za otkzivanje putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika koji je potreban za realizaciju programa 5 dana pre puta.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individulanog putovanja za navedenu destinaciju uz promenu cene putovanja
 • Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 23kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Lokalna turistička agencija, organizator izleta, zadržava pravo promene datuma i vremena polaska na izlet. Cene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 20 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj ceni.
 • Grupni autobuski transfer se odnosi na broj putnika veći od 20. Ukoliko je broj putnika manji od tog broja, dodatno se naplaćuje iznos za individualni transfer.
 • Sadržaj fakultativnih izleta podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično)
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Za realizaciju programa je potrebno minimum 20 putnika.
 • Krajnji rok za prijavu je 10. novembar 2018. ili do popune mesta. Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane organizatora putovanja je 5 dana pre početka putovanja.
 • Organizatora putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
 • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059724 od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sad.

Belvi Travel nastupa u svojstvu posrednika u prodaji aranžmana za Pariz. Organizator putovanja je turistička agencija BIG BLUE GROUP – Beograd , licenca OTP 255/2010. Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP – Beograd, Kolarčeva 3.
Cenovnik br. 1 važi od 15.08.2018.

1

1. dan (29.12.2018.) BEOGRAD - PARIZ

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu ,,Nikola Tesla” ispred šaltera za čekiranje u 04:40 časova. Poletanje za Pariz u 06:40 časova (Let JU310). Sletanje u Pariz na aerodrom “Šarl de Gol” u 09:20 časova. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, Trg Vandom, Luvr, Trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Hotel Invalida, ostrvo Site, Katedrala Notr-Dam. Smeštaj u hotelu. Slobodno popodne. Noćenje.
2

2. dan (30.12.2018.) PARIZ

Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja i/ili popodnevnu fakultativnu pešačku turu najstarijim delovima Pariza uz krstarenje Senom. Noćenje.
3

3. dan (31.12.2018.) PARIZ

Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativna poseta Luvru. Individualni DOČEK NOVE GODINE 2019. Noćenje.
4

4. dan (01.01.2019.) PARIZ

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna pešačka tura, sastanak sa vodičem i poseta Latinskoj četvrti, Luksemburškom parku, Panteonu, Sorboni, Bulevaru St. Germain i katedrali Notre Dame. Fakultativni izlet: 15 evra sa uključenim metro kartama u pratnji vodiča na srpskom jeziku. Slobodno vreme. Noćenje.
5

5. dan (02.01.2019.) PARIZ - BEOGRAD

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet u Versaj. Transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd u 20:35 časova (Let JU315). Sletanje u Beograd u 22:55 časova. Kraj putovanja.

Median Paris Porte de Versailles 3* http://www.medianparisportedeversailles.com/ ili sličan
Ovaj hotel se nalazi u 15. pariskom arondismanu i nudi moderne sobe, bar i parking u okviru objekta. Smešten je pored tramvajske stanice Balar, od koje se može direktno stići do Opere i Trga Konkord. Zvučno izolovane i klimatizovane sobe u hotelu Median Paris Porte de Versailles sadrže telefon, TV sa ravnim ekranom i satelitskim kanalima, sef, apparat za pripremu čaja I kae, kao i pristup bežičnom internetu. U baru hotela Median Paris Porte de Versailles možete se opustiti uz piće.

pariz-docek-nove-2019-01
pariz-docek-nove-2019-02
pariz-docek-nove-2019-03
pariz-docek-nove-2019-04
pariz-docek-nove-2019-05