8 dana
Trajanje
Autobusom
Prevoz
ND
Usluga
Da
Vodič

DOČEK NOVE GODINE 2018.

P A R I Z

VERONA – je drugi najvedi grad (posle Venecije) u pokrajini Veneto i upravno središte istoimenog okruga Verona. Verona je svetski poznata kao mesto gde se odvija radnja Šekspirove drame Romeo i Julija, u čiju čast je uređeno više mesta u gradu, zbog čega grad nazivaju i „Gradom romantike“. Rimska arena u Veroni iz 1. veka jedna je od najvedih i najbolje očuvanih. Mogla je primiti 22.000 gledalaca, a i danas se koristi za razne priredbe.
PARIZ – „GRAD SVETLOSTI”, najvedi i glavni grad Francuske. Leži na reci Seni, kojom je podeljen na severnu – Desnu obalu i južnu – Levu obalu. Ovo je grad koji svake godine ugosti više miliona turista iz celog sveta što ga svrstava u naposedeniju svetsku turističku destinaciju.To je grad umetnosti i mode i zasluženo važi za jedan od najromantičnijih gradova na svetu….

CENA ARANŽMANA PO OSOBI U €

TERMIN PUTOVANJA HOTEL USLUGA CENA ARANŽMANA DOPLATA ZA 1/1 SOBU
27.12.2017.-03.01.2018. Hotel 2* i 3* ND 279€ 140€
CENOVNIK PDF
pdf
ARANŽMAN SADRŽI:
prevoz turističkim autobusom (klima,TV,DVD) na navedenoj relaciji
smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu 3* u okolini Verone na bazi 1 noćenja sa doručkom, doručak – kontinentalni (samoposluživanje)
smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu 2sup* u Parizu na bazi 3 noćenja sa doručkom, doručak – kontinentalni (samoposluživanje)
razgledanje gradova prema programu
vodič tokom putovanja, troškovi organizacije i realizacije putovanja..
ARANŽMAN NE SADRŽI:
dinarski deo aranžmana – 1790rsd po rezervaciji
međunarodno putno zdravstveno osiguranje
individualne troškove putnika, fakultativne izlete, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu.

Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 25 putnika

 • vožnja brodom po Seni – odrasli 15€ / deca do 12godina 10€
 • dvorac Versaj – odrasli 30€ / deca do 12godina 20€
 • Diznilend – odrasli 70€ / deca do 12godina 60€.

CENE NEKIH OD ULAZNICA ZA INDIVIDUALNE OBILASKE (podložne su promenama, popust za decu zavisi od institucije koja se obilazi): Ajfelov toranj (tredi nivo) – 14€, Muzej Luvr – 12€.

 • popust za decu do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe – 10% od cene aranžmana
 • putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust – 90€.

*SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (PARKING KOD TEMPA) i ČAČKAELEZNIČKA STANICA) – DOPLATA 20 €; KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) – DOPLATA 15 € i NOVOG SADA (LOKOMOTIVA) – DOPLATA 10 €. U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 6 mesečnih rate.
 • Doručak u hotelima u Italiji je dosta skroman i obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Italije i Francuske.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima  koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza –  “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Raspored sedenja u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.
 • Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.
 • Belvi Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2016 od 25.01.2016. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300050665, od 25.01.2016.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel. Opisi i fotografije objekata su objavljeni na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br 1 / 23.10.2017.

1

1. dan(27.12.2017.) BEOGRAD...

Polazak iz Beograda sa parkinga preko puta Otvorenog tržnog centra (tzv. Buvljak) u 21h. Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.
2

<br /> 2. dan(28.12.2017.) ...VERONA (okolina)

Dolazak u grad ljubavi Veronu oko podneva. Panoramski obilazak istorijskog centra grada: Trg Bra, Rimska Arena, El Liston, palata Barbieri, Via Mazzoni, Trg Bilja (Erbe), palata Mafei, Domus Mercatorum, toranj Lamberti, “Berlina”, Stub srama, Trg Sinjorija sa spomenikom Dante Aligijeriju, Julijina kuda sa čuvenim balkonom i statuom. Slobodno vreme. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
3

3. dan(29.12.2017.) VERONA (okolina) - MILANO...

Doručak. Napuštanje hotela i putovanje do Milana. Pešačko razgledanje: Duomo, Zamak Sforca, Milanska Skala… Duže slobodno vreme do kasnih večernjih sati. Nastavak putovanja prema Parizu sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.
4

4. dan(30.12.2017.) …PARIZ

Dolazak u Pariz oko podneva. Smeštaj u hotelu. U popodnevnim satima obilazak grada: Monmartr – boemska četvrt i poseta prelepe crkve Sakr Ker (Sveto srce)… Slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
5

5. dan(31.12.2017.) PARIZ

Doručak. Panoramsko razgledanje grada: Opera, trg Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Sajo, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam. Odlazak do jednog od najčuvenijih muzeja na svetu – Luvra. Slobodno poslepodne. Individualni povratak u hotel. Individualni DOČEK NOVE 2018. GODINE. Noćenje.
6

6. dan(01.01.2018.) PARIZ

Doručak. Fakultativni odlazak u Diznilend ili slobodan dan za individualna razgledanja. U popodnevnim satima fakultativna vožnja brodom po Seni. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
7

7. dan(02.01.2018.) PARIZ…

Doručak. Napuštanje hotela. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do velelepnog dvorca Versaj iz XVI veka, u kome je bila rezidencija kralja Luja XIV, koga su nazivali – Kralj Sunca. Obilazak dvorca i šetnja predivnim parkom. Nakon obilaska povratak u Pariz. U večernjim satima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja.
8

8. dan(03.01.2018.) ...BEOGRAD

Dolazak u Beograd u večernjm satima. Kraj putovanja.

OPIS HOTELA:

Smeštaj naših gostiju je u navedenom hotelu ili sličnom:

Verona: Hotel Nuovo Sole 3* www.hotelnuovosole.com
Hotel se nalazi u okolini Verone. Svaka soba ima kupatilo, SATTV i klima uređaj. Doručak – kontinentalni (samoposluživanje).

Pariz: BB HOTEL PARIS Italie PORTE DE CHOISY 2* sup www.hotel-bb.com
Nalazi se nedaleko od biblioteke Francois Mitterrand, najveće nacionalne biblioteke u Francuskoj. Od centra je udaljen nekoliko metro stanica. Sobe: kupatilo, TV, internet. Doručak – kontinentalni (samoposluživanje).

pariz-ng