4 dana
Trajanje
Avionom
Prevoz
ND
Usluga
Da
Transfer

Evropski gradovi – Francuska – Pariz

4 dana/3 noćenja, avionom

INDIVIDUALNI POLASCI, HOTELI U CENTRU GRADA, kod Opere.

PARIZ – grad svetlosti, prepoznatljiv po Ajfelovom tornju, najlepšoj aveniji Šanzelize, muzeju Luvr, Trijumfalnoj kapiji, trgu Konkord, dvorcu Versaj, Operi, kabareima Mulen Ruž , Lido, Krejzi hors, kulturnom centru Pompidu, Bogorodičinoj crkvi, kuli Monparnas. Više od 30 mostova, 400 crkava, Monmartr – slikarska meka, i Pigal – najživlja četvrt sa burnim noćnim životom, više od 60000 restorana, čine Pariz gradom svih umetnosti i svetske mode, nezaboravnim stecištem reke turista, koje u toku cele godine neprestano pohode Pariz. Za Pariz se vezuju parfemi, vina, konjak, fascinantna kuhinja, stotinu i više kilometara metroa i ko zna koliko još u svetskim razmerama poznatih pojmova. PARIZ je grad, koji nikada nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Proverite i Vi zašto je to tako.

CENA IZ TABELE PO OSOBI, NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM U EUR-ima:

hotel / kategorija / sobe 1/2 3.ležaj /4.ležaj 1/1 Dete 2-12 g
GRAND HOTEL DU HAVRE 3* kod Opere 319€ 279€ / 279€ 479€ 259€
BESTWESTERN RONCERAY 3* kod Opere 349€ 299€ / 289€ 559€ 259€
MAYFAIR 4* kod Luvra 469€ class 469€ – deluxe 1/3 899€ -
AVIO KARTA :
RUČNI PRTLJAG(8 kg)+ LIČNI PRTLJAG (4 kg)= od 229eur + aerodromska taksa 141eur (Air Serbia) RUČNI + PRTLJAG(23 kg) = od 269eur + aerodromska taksa 141 eur (Air Serbia)

NAPOMENA: Dani obilaska Luvra, Versaja, Diznilenda, krstarenje po Seni i pešačke ture mogu biti promenjeni u zavisnosti od grupne rezrevacije.

CENOVNIK PDF
pdf
CENA PUTOVANJA UKLJUČUJE:
smestaj u izabranom tipu sobe na bazi 3 noćenja sa doručkom, doručak – buffet servis (samoposluživanje) u izabranom hotelu
sve transfere prema programu, troškove organizacije i pripreme aranžmana.
CENA PUTOVANJA NE UKLJUČUJE:
povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Pariz – Beograd kompanijom Air Serbia
aerodromske takse (podložne su promenama sve do dana polaska na put i plaćaju se prilikom prijave u iznosu od oko 141€)
boravišna taksa po osobi i noćenju, u hotelu 2* – 1€, 3* – 1,65€, u hotelu 4* – 2,48€
međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultativni izlete, lične troškove putnika i ostale nepomenute usluge.

– Versaj dvorac – (ulaznica, prevoz i vodič)  80Eur – odrasli / 45Eur – deca do 16 god.
– Muzej Luvr (ulaznica i vodič) 45Eur odrasli / 25Eur deca do 15 god.
– Diznilend (ulaznica, autobuski prevoz)  119Eur odrasli / 115Eur deca od 3 do 11 god. (PLAĆANJE U AGENCIJI.)
– Krstarenje brodom po Seni (ulaznica), 15Eur .
– Pešačka tura: Obilazak peške uz koriščenje metroa (uključene metro karte) sa vodičem 35Eur / deca 5-12 god 5Eur,  minimum 5 prijavljenih.
– Ručak na Ajefelovom tornju + ulaznica za 1 sprat : 52Eur odrasli / 21Eur deca do 11,99 god. PLAĆANJE U AGENCIJI.
– Večera na Ajfelovom tornju + ulaznica za 1 sprat : 95Eur odrasli / 29Eur deca do 11,99 god PLAĆANJE U AGENCIJI.
– Večera na Montmartru sa muzikom : 88Eur odrasli / 49Eur deca do 11,99 god. PLAĆANJE U AGENCIJI.
– Pariz noću + krstarenje brodom + večera pored Šanzelizea : 100Eur odrasli + 90Eur deca do 11,99 god PLAĆANJE U AGENCIJI.

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika.

CENE NEKIH OD ULAZNICA ZA INDIVIDUALNE OBILASKE (podložne su promenama, popust za decu zavisi od institucije koja se obilazi): Ajfelov toranj (treći nivo) – 14€, Muzej Luvr – 12€.

 • TRIJUMFALNA KAPIJA – Veličanstvena panorama Pariza dostupna Vam je svakog dana od  10:00 h do 22:30 h.
 • KATEDRALA NOTRE DAME – Maestralno delo gotske umetnosti, izgradjeno u periodu od XII do XIV veka. Predstavlja nultu tačku orijentacije, sve razdaljine u Francuskoj se računaju u odnosu na katedralu. Otvorena je od 08:00 h do 17:45 h.
 • AJFELOV TORANJ – Veličanstvena građevina Gustava Ajfela iz 1889 god. Visok je 317 m, a težak 10000t. Toranj možete posetiti svakoga dana od 09:30h do 23:00h i to na dva načina: liftom ili stepenicama do drugog sprata.
NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Plaćanje dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 50% (bespovratna akontacija) od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro i Dina.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.
 • Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.
 • U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
 • Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta-pasoše i njihovu validnost.
 • Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
 • Pasoš mora biti važnosti minimum 3 meseca nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.
 •  Za realizaciju putovanja je potrebno minimum 4 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih rok za otkazivanje je 5 dana pre putovanja.
 • Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Champions Travel.
 • Belvi Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

MOLIMO PUTNIKE DA PAŽLJIVO PROČITAJU OPŠTE USLOVE PUTOVANJA ORGANIZATORA CHAMPIONS TRAVEL KOJI SU SASTAVNI DEO OVOG PROGRAMA. MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE.

Belvi Travel nastupa u svojstvu posrednika u prodaji aranžmana za Pariz. Organizator putovanja je turistička agencija Champions Travel, Beograd, Graničarska 5, Licenca: OTP-48/2014 od 02.06.2014. i poseduje YUTA garanciju putovanja.

Organizator: Champions Travel, Beograd, Graničarska 5, Licenca: OTP-48/2014 od 02.06.2014. i poseduje YUTA garanciju putovanja.

Cenovnik br 1 / 10.08.2018

1

1.dan BEOGRAD - PARIZ

Dolazak putnika na aerodrom „Nikola Tesla“ dva sata pre poletanja. Polazak aviona za Pariz u 06.40h – let JU 310. Dolazak u Pariz u 09.15h. Transfer sa panoramskim razgledanjem grada (min 15 osoba), a sa manjim brojem uključen je samo transfer. Smeštaj u hotel. Noćenje.
2

2. dan PARIZ

Doručak. Sastanak sa vodičem. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti ili fakultativna poseta uz autobuski prevoz do VERSAJA; Poseta dvorcu, rezidenciji francuskih kraljeva Luja XIV, Luja XV i Luja XVI. Jedan od najraskošnijih dvoraca sveta, prostire se na 11 hektara i simbol je vrhunca francuske monarhije. Fakultativna poseta muzeju LUVR, sastanak sa vodičem i odlazak pešice do muzeja, nekadašnje kraljevske palate na obali Sene, koja je 1791. pretvorena u muzej sa najbogatijim umetničkim zbirkama na svetu. Povratak u hotel. Noćenje.
3

3. dan PARIZ

Doručak. Fakultativna poseta DIZNILENDU. Samostalni odlazak do Luvra odakle polazi autobus za Diznilend, najveći zabavni park u Evropi. Uživajte u vožnjama, paradama, bioskopskim predstavama i drugim atrakcijama.
4

4. dan BEOGRAD - PARIZ

Doručak. Fakultativna PEŠAČKA tura. Sastanak sa vodičem i poseta najstarijim delovima Pariza: MONTMARTRE Crkva Sacre Coeur najposečenija tačka Pariza, dominira gradom svojom belinom i položajem, najstariji vinograd okružen uskim ulicama u kojima su živeli i stvarali najpoznatiji slikari 19. i 20. veka i Place Tertr najromantičniji trg ovog grada i poslednja vetrenjača Pariza i legendarni Moulin Rouge. Skok metroom na suprotni kraj grada LATINSKA ČETVRT da biste videli najlepši park Pariza Luksemburški park, Panteon, Sorbona, bulevar St. Germain i šetnju kroz latinski kvart završavamo sa katedralom Notre Dame.

Polazak transfera iz hotela do aerodroma u 17:30h. Polazak aviona za Beograd u 20.30h – let JU 315; dolazak u Beograd u 22:55h. KRAJ PROGRAMA.

GRAND HOTEL DU HAVRE 3*, Lokacija:  18,Rue d’Amsterdam , 75009 , Paris
www.havrehotel.com

Hotel idealno lociran i poseduje 81 sobu, svaka ima TV, sef, direktnu telefonsku liniju, kupatila sa kadom/tus i fen za sušenje kose a neke su klimatizovane. Idealan polozaj, na samo 100m od robnih kuća (Printemps i Galeries Lafayette), 250m od Opere Garnier, 400m od najveceg trga Konkord i Jelisejskih polja. Sve zajednicke prostorije (recepcija, 2 veca salona sa jednim barom, sala za dorucak, sala za konferencije) renovirane , modernizovane u 2007-oj a poslednje renoviranje soba je izvrseno 1998. Doručak je po principu svedskog stola ali bez suhomesnatih proizvoda.

BEST WESTERN RONCERAY OPERA 3*, Lokacija: 10, boulevard Montmartre, 75009 Paris.
www.bestwestern-hotel-ronceray-opera.fr

Hotel smešten u zdanju sagrađenom u 19 veku, sa idealnom pozicijom na bulevaru Montmartre, blizu Opere Garnier, muzeja Luvr, trga Vendome i robnih kuća Galeries Lafayette I Printemps a pored hotela nalazi se muzej voštanih figura Grevin, Hard rock cafe i mnogobrojne prodavnice. Hotel poseduje 130 soba raspoređenih na 6 spratova i svaka od njih poseduje TV SAT, mini bar, sef, telefon, kupatilo sa kadom/tušem i fen za kosu a u sklopu hotela su i 6 sala za konferenciju, restoran za doručak u kojem se može organizovati i večera. Doručak je po principu švedskog stola.

Hotel MAYFAIR Paris 4 *, Lokacija : 3, rue Rouget de L’isle, 75001 , PARIS
www.hotelmayfairparis.com

Hotel sa izvanrednom lokacijom, nalazi se  u elitnom delu Pariza, prvi arondisman,  na desetak metara od poznate ulice Rivoli koja vas vodi do najvećeg trga Concorde sa jedne strane a sa druge do muzeja Luvr. Poseduje 40 soba (Single, Classic, Superior, De Luxe, Family room) i 7 junior suite, a svaka soba poseduje kupatilo, TV, WiFi, telefon a za svoje goste na raspolaganju ima i salu za konferenciju, bar, room service, recepcija 24/7, sef na recepciji. Doručak je po principu švedskog stola.

francuska-pariz-avionom
francuska-pariz-02
francuska-pariz-03
francuska-pariz-04
francuska-pariz-05