4 dana
Trajanje
Avionom
Prevoz
ND
Usluga
Da
Transfer

PARIZ – grad svetlosti, prepoznatljiv po Ajfelovom tornju, najlepšoj aveniji Šanzelize, muzeju Luvr, Trijumfalnoj kapiji, trgu Konkord, dvorcu Versaj, Operi, kabareima Mulen Ruž , Lido, Krejzi hors, kulturnom centru Pompidu, Bogorodičinoj crkvi, kuli Monparnas. Više od 30 mostova, 400 crkava, Monmartr – slikarska meka, i Pigal – najživlja četvrt sa burnim noćnim životom, više od 60000 restorana, čine Pariz gradom svih umetnosti i svetske mode, nezaboravnim stecištem reke turista, koje u toku cele godine neprestano pohode Pariz. Za Pariz se vezuju parfemi, vina, konjak, fascinantna kuhinja, stotinu i više kilometara metroa i ko zna koliko još u svetskim razmerama poznatih pojmova. PARIZ je grad, koji nikada nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Proverite i Vi zašto je to tako.


CENA ARANŽMANA PO OSOBI, NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM, IZRAŽENA U EUR:

Termini: 15.02. - 18.02.2018.
hotel / kategorija / sobe
USLUGA 1/2 soba 3.ležaj /4.ležaj 1/1 Dete 2-12 g
GRAND HOTEL DU HAVRE 3* centar ND 459€ 449€/439€ 669€ 299€
BEST WESTERN RONCERAY 3* centar ND 529€ 479€/469€ 739€ 399€
MAYFAIR 4* centar ND 659€ class 659€ deluxe 1/3 899€ -
CENOVNIK PDF
pdf
U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:
povratna avionska karta na relaciji Beograd – Pariz – Beograd kompanijom Air Serbia
smestaj u izabranom tipu sobe na bazi 3 noćenja sa doručkom, doručak – buffet servis (samoposluživanje) u izabranom hotelu
transfer aerodrom-hotel-aerodrom u Parizu
troškove organizacije i pripreme aranžmana.
U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
aerodromske takse (podložne su promenama sve do dana polaska na put i plaćaju se prilikom prijave u iznosu od oko 134€)
troškovi web check-in i čekiranja na aerodromu kao i izbor željenog sedišta na letu
boravišna taksa po osobi i noćenju, plaćanje na recepciji, u hotelu 3* – 1,65€, u hotelu 4* – 2,48€
međunarodno zdravstveno osiguranje
fakultativni izlete, individualni troškovi putnika.

Versaj dvorac – 75€ odrasli / 45€ deca do 16g. (ulaznica, autobuski prevoz i vodič)
Muzej Luvr – 45€ odrasli / 20€ deca do 15g. (ulaznica i vodič)
Diznilend – 109€ odrasli / 105€ deca od 11g. (ulaznica, autobuski prevoz), PLAĆANJE U AGENCIJI
Krstarenje brodom po Seni – 15€ (ulaznica)
Pešačka tura – 35€ odrasli / 5€ deca 4-12g. (obilazak peške uz korišćenje metroa i vodič)
NAPOMENA: Dani obilaska Luvra, Versaja, Diznilenda, krstarenja po Seni i pešačke ture mogu biti promenjeni u zavisnosti od grupne rezrevacije.

TPREPORUČUJEMO DA U PARIZU POSETITE SLEDEĆE:
TRIJUMFALNA KAPIJA – Veličanstvena panorama Pariza dostupna Vam je svakog dana od  10:00 h do 22:30 h.
KATEDRALA NOTRE DAME – Maestralno delo gotske umetnosti, izgradjeno u periodu od XII do XIV veka. Predstavlja nultu tačku orijentacije, sve razdaljine u Francuskoj se računaju u odnosu na katedralu. Otvorena je od 08:00 h do 17:45 h.
AJFELOV TORANJ – Veličanstvena građevina Gustava Ajfela iz 1889 god. Visok je 317 m, a težak 10000t. Toranj možete posetiti svakoga dana od 09:30h do 23:00h i to na dva načina: liftom ili stepenicama do drugog sprata.

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Plaćanje dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 10 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro i Dina.
 • Potvrda rezervacije hotela dobija se 24 sata po uplati akontacije.
 • Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Francuske.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima  koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
 • Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta-pasoše i njihovu validnost.
 • Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
 • Pasoš mora biti važnosti minimum 3 meseca nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana
 • Za realizaciju putovanja je potrebno minimum 5 putnika.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Belvi Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2017 od 04.01.2017., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 68,011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055961 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 25.01.2017. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.

Organizator: BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17, Licenca: OTP-25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Opisi i fotografije objekata su objavljene na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br. 1 / 11.12.2017.

1

1.dan BEOGRAD - PARIZ

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „INFORMACIJA“ u 05h. Poletanje aviona za Pariz u 06.40h – let JU310. Dolazak u Pariz u 09.15h. Transfer sa PANORAMSKIM RAZGLEDANJEM GRADA (minimum 15 osoba). Transfer do hotela, smeštaj u hotelu. Noćenje.
2

2. dan PARIZ

Doručak, sastanak sa vodičem, slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak (uz autobuski prevoz) u VERSAJ. Poseta dvorcu, rezidenciji francuskih kraljeva Luja XIV, Luja XV i Luja XVI. Jedan od najraskošnijih dvoraca sveta, prostire se na 11 hektara i simbol je vrhunca francuske monarhije. Fakultativna poseta muzeju LUVR, sastanak sa vodičem i odlazak pešice do muzeja, nekadašnje kraljevske palate na obali Sene, koja je 1791 pretvorena u muzej sa najbogatijim umetničkim zbirkama na svetu. Povratak u hotel. Noćenje.
3

3. dan PARIZ

Doručak, fakultativni odlazak (autobusom) u DIZNILEND, sastanak na recepciji i odlazak autobusom do Diznilenda, najvećeg zabavnog parka u Evropi. Uživajte u vožnjama, paradama, bioskopskim predstavama i drugim atrakcijama. Povratak u večernjim satima. Noćenje.
Doručak. Napuštanje soba i odlazak (fakultativno) NA PEŠAČKU TURU sa vodičem. Obilazimo najstarije delove Pariza, MONTMARTRE sa crkvom Sacre Coeur, najposečenija tačka Pariza, dominira gradom svojom lepotom, belinom i položajem, najstariji vinograd okružen uskim ulicama u kojima su živeli i stvarali najpoznatiji slikari 19. i 20. veka i trg Tertr najromantičniji trg ovog grada, poslednja vetrenjača Pariza – legendarni Moulin Rouge. Zatim odlazak metroom na suprotni kraj grada LATINSKA ČETVRT da biste videli najlepši park Pariza – Luksemburški park, Panteon, Sorbonu, bulevar St. Germain i šetnju kroz latinski kvart završavamo sa katedralom Notre Dam. Polazak transfera iz hotela do aerodroma u 17.30h, polazak aviona za Beograd u 20.30h – let JU315. Dolazak u Beograd 22.55h. (Kraj programa).[/timeline_item]

GRAND HOTEL DU HAVRE 3* Lokacija: 18, Rue d’Amsterdam, 75009 Paris www.havrehotel.com
Hotel idealno lociran i poseduje 81 soba, svaka soba ima TV, sef, direktnu telefonsku liniju, kupatilo, fen, neke sobe su klimatizovane. Idealan položaj, na samo 100m od robnih kuca Printemps i Galeries Lafayette, 250m od Opere Garnier, 400m od največeg trga Konkord i Jelisejskih polja. Sve zajednicke prostorije (recepcija, 2 veca salona sa jednim barom, sala za dorucak , sala za konferencije) renovirane , modernizovane u 2007-oj a poslednje renoviranje soba je izvrseno 1998. Doručak je buffet servis (samposluživanje), ali bez suhomesnatih proizvoda.

BEST WESTERN RONCERAY OPERA 3* Lokacija: 10,boulevard Montmartre, 75009 Paris. www.bestwestern-hotel-ronceray-opera.fr
Hotel smešten u zdanju sagrađenom u 19 veku, sa idealnom pozicijom na bulevaru Montmartre, blizu Opere Garnier, muzeja Luvr, trga Vendome i robnih kuća Galeries Lafayette I Printemps, a pored hotela nalazi se muzej voštanih figura Grevin, Hard rock cafe i mnogobrojne prodavnice. Hotel poseduje 130 soba raspoređenih na 6 spratova i svaka soba poseduje TV SAT, mini bar, sef, telefon, kupatilo, fen, restoran za doručak u kojem se može organizovati i večera. Doručak je buffet servis (samposluživanje).

Hotel MAYFAIR Paris 4 * Lokacija : 3,rue Rouget de L’isle, 75001 , PARIS www.hotelmayfairparis.com
Hotel sa izvanrednom lokacijom, nalazi se u elitnom delu Pariza na desetak metara od poznate ulice Rivoli koja vas vodi do najvećeg trga Concorde sa jedne strane, a sa druge do muzeja Luvr. Hotel poseduje restoran za služenje doručka, bar, recepciju, sefove ba recepciji, room servis, 40 soba (single, classic, superior, de luxe, family room) i 7 junior suite, a svaka soba poseduje kupatilo, TV, WiFi, telefon. Doručak je buffet servis (samposluživanje).

francuska-pariz-0108
pariz7
francuska-pariz-0107
francuska-pariz-0106
francuska-pariz-0109