8 dana
Trajanje
Autobusom
Prevoz
ND
Usluga

Evropski gradovi – Francuska – Pariz

Autobusom – 8 dana/4 noćenja

PARIZ – „GRAD SVETLOSTI”, najveći i glavni grad Francuske. Leži na reci Seni, kojom je podeljen na severnu – Desnu obalu i južnu – Levu obalu. Ovo je grad koji svake godine ugosti više miliona turista iz celog sveta što ga svrstava u naposećeniju svetsku turističku destinaciju.To je grad umetnosti i mode i zasluženo važi za jedan od najromantičnijih gradova na svetu

TERMIN PUTOVANJA HOTEL USLUGA CENA ARANŽMANA
DAN ŽENA 08.03 - 15.03.2019. Hotel 2+ 4ND 279€
USKRS I PRVI MAJ 28.04 - 05.05.2019. Hotel 2+ 4ND 299€
SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (PARKING KOD TEMPA) I ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA) - DOPLATA 20€ PO OSOBI, KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) - DOPLATA 15€ PO OSOBI, NOVOG SADA (LOKOMOTIVA) - DOPLATA 10€. U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.
CENOVNIK PDF
pdf
U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:
prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji
smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelu 3* na bazi 1 noćenja sa doručkom u okolini Verone, doručak – buffet (samoposluživanje)
smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelu 2+* na bazi 3 noćenja sa doručkom u Parizu, doručak – buffet (samoposluživanje)
razgledanja i obilaske prema programu
usluge pratioca grupe tokom putovanja, troškovi organizacije putovanja.
U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
peronsku kartu za ulazak na BAS stanicu – 50 RSD po osobi (plaća se u agenciji)
međunarodno zdravstveno osiguranje
individualni troškovi putnika
fakultativni izleti, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu.

 • Vožnja brodom po Seni 15 € odrasli/ 10 € deca
 • Dvorac Versaj 30 € odrasli/ 20 € deca
 • Diznilend 70 € odrasli/ 60 € deca

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika.

CENE NEKIH OD ULAZNICA ZA INDIVIDUALNE OBILASKE (podložne su promenama, popust za decu zavisi od institucije koja se obilazi): Ajfelov toranj (treći nivo) – 14€, Muzej Luvr – 12€.

 • treća odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem ima popust – 5%
 • deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust – 40% (imaju sedište u busu, nemaju krevet u hotelu)
 • putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust – 90€
 • doplata za 1/1 sobu – 50% od cene aranžmana.
Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.
 • Doručak u hotelima u Italiji je dosta skroman i obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.
 • Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Italije i Francuske.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije Belvi travel.
 • U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje..
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza – “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Raspored sedenja u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće. Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 45 putnika).
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Belvi Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2018 od 10.01.2018., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059716 od 25.01.2018. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 25.01.2018. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.

Organizator: BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17, Licenca: OTP-25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Opisi i fotografije objekata su objavljene na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br. 1 / 03.12.2018.

1

1. dan BEOGRAD…

Polazak iz Beograda u 21h sa BAS-ove autobuske stanice (za tačno vreme polaska pozovite agenciju dva dana pre putovanja). Noćna vožnja teritorijom Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.
2

2. dan …VERONA (okolina)

Dolazak u grad ljubavi Veronu oko podneva. Panoramski obilazak istorijskog centra grada: Trg Bra, Rimska Arena, El Liston, palata Barbieri, Via Mazzoni, Trg Bilja (Erbe), palata Mafei, Domus Mercatorum, toranj Lamberti, “Berlina”, Stub srama, Trg Sinjorija sa spomenikom Dante Aligijeriju, Julijina kuća sa čuvenim balkonom i statuom. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.
3

3. dan VERONA (okolina) - MILANO…

Doručak. Putovanje do Milana. Pešačko razgledanje: Duomo, Zamak Sforca, Milanska Skala… Duže slobodno vreme do kasnih večernjih sati. Nastavak putovanja prema Parizu sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.
4

4. dan …PARIZ

Dolazak u Pariz oko podneva. Smeštaj u hotel. U popodnevnim satima obilazak grada: Monmartr – boemska četvrt i poseta prelepe crkve Sakr Ker (Sveto srce)…Slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
5

5. dan PARIZ - MUZEJ LUVR

Doručak. Panoramsko razgledanje grada: Opera, trg Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Sajo, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam. Odlazak do jednog od najčuvenijih muzeja na svetu – Luvra. Slobodno poslepodne. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
6

6. dan PARIZ - DVORAC VERSAJ - PARIZ

Doručak. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do velelepnog dvorca Versaj iz XVI veka, u kome je bila rezidencija kralja Luja XIV, koga su nazivali – Kralj Sunca. Obilazak dvorca i šetnja predivnim parkom. Nakon obilaska povratak u Pariz. Fakultativno: Vožnja brodom po Seni. Nakon vožnje slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
7

7. dan PARIZ - DIZNILEND…

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni odlazak u Diznilend ili slobodan dan za individualna razgledanja. U večernjim satima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja.
8

8. dan …BEOGRAD

Dolazak u Beograd u večernjim satima. Kraj putovanja.

Smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili sličnom:

Smeštaj u okolini Verone, hotel sa 3*:
HOTEL NUOVO SOLE 3* BOVOLONE www.hotelnuovosole.com
Hotel se nalazi u blizini Verone i jezera Garda. Sobe imaju kupatilo, telefon, TV. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak kontinentalni).
Smeštaj u Parizu sa 2+*:
HOTEL IBIS 2+* www.ibishotel.com
Lanac evropskih hotela. Ima ih oko 420 u Evropi. Čisti, funkcionalni, na dobrim lokacijama. Hoteli iz ponude su moderni hoteli. Povezani su sa centrom grada metroom. Imaju restoran, a svaka soba ima tuš/WC i TV. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak kontinentalni).

belvi-francuska-pariz-01
Pariz se nalazi u Francuskoj putovanja 2019
Pariz se nalazi u Francuskoj putovanja 2019
Pariz se nalazi u Francuskoj putovanja 2019
Pariz se nalazi u Francuskoj putovanja 2019