15 noćenja
Trajanje
Autobusom, Automobilom
Prevoz
NA
Usluga

Polihrono – Grčka leto 2018

Vila Noulis

Lokacija: Odlična vila Noulis nalazi se u neposrednoj blizini centra, u tihom delu letovlišta i na oko 180 metara od plaže. U okviru kompleksa nalaze se 2 zgrade, u sopstvenom vrtu sa puno zelenila i cveća i velikom terasom sa stolovima i suncobranima.
Apartman 02 i 03: Apartmani koje ima naša agencija u jednom od objekata, nalaze se na prvom i drugom spratu i opremljeni su klima uređajem (uračunat u cenu), TV – om i bežičnom internet konekcijom (uračunat u cenu). Dvokrevetni i trokrevetni prostrani apartmani sadrže opremljen kuhinjski deo (mali šporet sa rernom i veliki frižider sa zamrzivačem) sa jednim standardnim ležajem, spavaću sobu sa dva standardna ležaja i izlazom na terasu, kupatilo i veliku terasu sa garniturom za sedenje. Veličina apartmana je cca 32 kvm + terasa. Vila Noulis je odlične B  kategorije, nema peškire i nema mogućnost sopstveng parkinga.
Klima je uračunata u cenu.

CENOVNIK I PROGRAM PDF pdf

Nalazi se na oko 90 kilometara od Soluna, na unutrašnjem delu prvog prsta Halkidikija, poluostrva Kasandra i prvo je letovalište u niz najpoznatijih, Polihrono – Hanioti – Pefkohori. Sa plaže, iz restorana i kafića uz obalu, pruža se predivan pogled na poluostrvo Sitoniju i planinu Atos na Svetoj Gori. Klima je izuzetno prijatna, zahvaljujući kombinaciji velikih površina borove šume, kristalno bistrog mora i izuzetno povoljnog geografskog položaja. Poluostrvo Kasandra je poznato po nepreglednim peščanim plažama i bezbroj mogućnosti za uživanje i obilaske. Polihrono obiluje prijatnim restoranima, tavernama, kafićima, diskotekama i mnogobrojnim raznovrsnim prodavnicama, buticima, zlatarama, kao i ribarnicama, piljarnicama… Gradić pruža sve mogućnosti za prijatan i lep odmor. Polihrono je poznat kao odlično mesto za porodični odmor sa velikom gradskom plažom i šetalištem pored mora.

polihrono-noulis-01
polihrono-noulis-02
polihrono-noulis-03
polihrono-noulis-04
polihrono-noulis-05
polihrono-noulis-06
polihrono-noulis-07
polihrono-noulis-08