3 dana
Trajanje
Autobusom, Automobilom
Prevoz
HB
Usluga

Wellness & Spa – Slovenija – Rogaška Slatina

Atlantida Boutique Hotel 5* se nalazi u Rogaškoj Slatini, u Sloveniji, poznatoj po dugoj tradiciji kupki, mineralnoj vodi Donat MG, poznatom staklu iz Rogaške Slatine i kozmetici Afrodita, vrhunskom zdravstvenom turuzmu, bogatom istorijom i kulturom, kao i prirodom od koje zastaje dah. Hotel je oaza mira, izvor lepote, inspiracije i zdravlja. Atlantida Boutique hotel je jedini luksuzni hotel sa 5 zvezdica ove vrste u regiji. Hotel je namenjen ljudima koji žele kvalitetno provesti vreme i pobeći od svakodnevnog stresa. Savremena arhitektura, apsolutnim mir, privatnost, individualan pristup svakom gostu, a sve to u netaknutoj prirodi, to je Atlantida Botique Hotel. Hotel poseduje 76 luksuznih soba i apartmana, otvoren je cele godine i svih dana u godini, bar u hotelskom predvorju, restoran (mediteranska kuhinja, tradicionalni specijliteti, lokalna sezonska hrana, dijetalna hrana…), restoran Club & Ala carte, grejani unutrašnji bazen sa paronamskom terasom, wellness (finska i turska sauna, slana soba i prostori za masaže), dvoranu za fitnes, garažu za goste hotela. Atlantida poseduje multifunkcionalnu moderno opremljenu salu za poslovne goste kapaciteta 100 mesta u bioskopskoj postavci, ali hotel preporučuje skupove veličine oko 50 osoba zbog funkcionalnosti ostalih sadržaja hotela. Takođe, hotel je pogodan za razne vrste team buildinga zbog njegove pozicije i neposredne blizine trim, biciklističkih, planinarskih i ski staza (za menje zahtevne skijaše) koja se nalazi odmah pored hotela, kao i prirode koja hotel okružuje.

ROMANTIČNI PAKET ZA DVOJE

CENOVNIK VAŽI ZA PERIOD BORAVKA 03.01. – 28.12.2018.

CENE SU IZRAŽENE U EUR PO PAKETU, 3 DANA / 2 NOĆI:

TIP SOBE/TERMIN 03.01. - 28.12.2018.
DVOKREVETNA SOBA SUPERIOR 372€ za dve osobe
APARTMAN JUNIOR 445€ za dve osobe
CENOVNIK PDF
pdf
ROMANTIČNI PAKET ZA DVOJE UKLJUČUJE:
smeštaj u izabranom tipu sobe na bazi polupansiona (bogat bife doručak sa sezonskim namirnicama iz okoline i velik izbor jelovnika za večeru (izbor od četiri), sa bogatim bifeom salata, sira, voća i poslastica
ulaznicu za neograničeno kupanje u unutrašnjem hotelskom bazenu i masažnom bazenu kao i ulaz u Oazu sauna, ulaz u hotelski fitnes
boca mineralne vode Donat Mg u sobi prilikom dolaska, dnevno sveže voće u kutku za zdravlje, piće dobrodošlice
neograničena upotreba WiFi veze
slobodan ulaz u Casino Fontana (važi za starije od 18 godina)
animacioni program sa muzičkim i tematskim večerima,
kasni check out (do 16h)
1x upotreba solne sobe u dvoje u Wellness & Spa centru
1x refleksna masaža stopala (20 min.) za nju i za njega u Wellness & Spa centru
1 x romantična večera u dvoje u A’la carte restoranu (14.02. umesto klasične večere).
PAKET NE UKLJUČUJE:
boravišnu taksu – odrasli 1,27€ osoba/noć, deca 6-18 godina 0,63€ osoba/noć (plaćanje se vrši na recepciji hotela, podložno promeni)
međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, individualne troškove putnika.
  • dodatna noć – 80€ osoba/noć
  • dodatni krevet – 90€ osoba/noć

Mogućnost organizovanja minibus prevoza sa kućne adrese do izabranog hotela. Cena za jedan pravac 50€, a cena povratne karte 90€ po osobi (podložno promeni). Za detaljnije informacije pozovite agenciju.


Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.


NAPOMENA:U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste organizatora putovanja prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Rok za potvrdu rezervacije je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave i uplate akontacije. U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa. Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2018 od 10.01.2018., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059716 od 25.01.2018. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 25.01.2018. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.

Organizator:
BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17. Licenca: OTP – 25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Opisi i fotografije objekata su objavljene na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br 2 / 26.01.2018.

rogaska-slatina-01
atlantida-hotel-rogaska-slatina-02
atlantida-hotel-rogaska-slatina-03
atlantida-hotel-rogaska-slatina-04
atlantida-hotel-rogaska-slatina-05
atlantida-hotel-rogaska-slatina-06
atlantida-hotel-rogaska-slatina-07
atlantida-hotel-rogaska-slatina-08
atlantida-hotel-rogaska-slatina-09
atlantida-hotel-rogaska-slatina-10
atlantida-hotel-rogaska-slatina-12
atlantida-hotel-rogaska-slatina-13
atlantida-hotel-rogaska-slatina-14
atlantida-hotel-rogaska-slatina-15
atlantida-hotel-rogaska-slatina-16
atlantida-hotel-rogaska-slatina-17
atlantida-hotel-rogaska-slatina-18