Avionom
Prevoz

RUI CREOLE 4*            https://www.riu.com/en/hotel/mauritius-island/morne-brabant/hotel-riu-creole/index.jsp
Položaj hotela: Hotel se nalazi na jugozapadnoj obali ostrva, na beloj pescanoj plazi Le Morne. Od aerodroma je udaljen oko 60 km, a od prestonice Port Luis oko 55 km.
Hotelski sadržaji: Hotelski kompleks renoviran 2014-e godine ima glavni restoran, 2 a la carte restorana, 4 bara, 2 bazena za odrasle, bazen za decu, wifi u javnim prostorijama hotela, mini klub za decu 4-12 god, teretana, djakuzi I parno kupatilo, diskoteka (ulaz samo za 18+), odbojka na plazi, grupni casovi fitness-a, kajak. Uz doplatu su tretmani u Spa centru, ronjenje, motorizovani sportovi na vodi. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni na bazenima i na plaži.
Sobe: Hotel poseduje 313 smeštajnih jedinica rasporedjenih u vise jednos[ratnih I dvospratnih zgrada. Standard sobe: velicine oko 35m2, SAT TV, telefon, klima, wifi (uz doplatu),fen, mini- bar sef, kupatilo sa kadom I tuš/wc-om, balkon ili terasa sa delimicnim pogledom na more. Family sobe: imaju 2 prostorije, velicine su oko 47m2, SAT TV, telefon, klima, wifi (uz doplatu),fen, mini- bar sef, kupatilo sa kadom I tuš/wc-om, balkon ili terasu.
Usluga: AI – All Inclusive (sve uključeno): doručak – ručak – večera + dodatna usluga: slatka i slana užina, bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskom planu (detalji na sajtu hotela).
Napomena: All inclusive 24h.

riu-creole-4
riu-creole-2
riu-creole-3
riu-creole-4
riu-creole-5
riu-creole-6
riu-creole-7
riu-creole-8
riu-creole-9
riu-creole-10
riu-creole-11
riu-creole-12
riu-creole-13
riu-creole-14
riu-creole-15
riu-creole-16
riu-creole-17
riu-creole-18
riu-creole-20