2-5 noćenja
Trajanje
Autobusom, Automobilom
Prevoz
HB
Usluga

Termalni centar Laško se nalazi na 10 tak km od Celja, u parku pokraj reke Savinje, blizu staroga grada i brda prikladnog za šetnje. Prirodni resursi termalnog centra Laško jesu isotermične vode sa temperaturama od 32oC do 35oC.Omogućava svojim gostima upotrebu usluga Kluba Zdravlje gdje ima više od 500 m2 raznih sauna: rimska sauna, turska sauna «1001 noć», razne finske saune: klasična, sa kristalima, hromoterapeutska – terapija sa bojama i aquaviva sauna – aromatska terapija. Moguće je isprobati bazen sa masažom, bazen sa termalnom vodom, zonu za opuštanje, solarijum, fitness sa kardiolinijom, centar za lepotu sa raznim tretmanima za lice i tijelo, usluge pedikra i manikira, razne masaže kao što su anticelulitna, aromatska, reflektivna, shiatsu, Ayuveda, masaža sa toplim kamenima, indijansku masažu i masažu glave. Rekreacija i sport su dva bitna faktora za zdravlje. Terme Laško su kompletno opremljene te su gostima na raspolaganju: otvoreni i zatvoreni bazeni sa termalnim vodama i masažama, dvorane za vežbe tokom jutarnjih sati i bazen sa termalnom vodom, tokom popodnevnih sati kada kompetentne i stručne osobe vode programe za rekreaciju, wirphool kade, tenis tereni i stolovi za ping pong, lov divljači i ribolov ili samo piknik u prirodi, a nakon svega , u večernjim satima gosti mogu uživati u kulturnim programima i koncertima. U grupama uz instruktore moguće je priključiti se treninzima joge, hromoterapije i meditacije.Termalni centar Laško smješten je na poziciji odakle se s lakoćom stiže do starog grada Laško i Laško Manor, do dvorca Tabor gdje se nalaze restoran, vinarija i sala za venčanja, može se posetiti pivara Laško, crkva Marijegraške sa freskama iz XVI veka ili samo šetati okolnim brdašcima.

AKCIJA 1=2 / Jedna osoba plaća druga boravi besplatno
CENOVNIK VAŽI ZA PERIOD BORAVKA
11.02.-14.04., 17.04.-26.04., 07.05.-30.06.2017.
CENE SU IZRAŽENE U EUR ZA DVE OSOBE, PO PAKETU

HOTEL 3 DANA / 2 NOĆENJA 4 DANA / 3 NOĆENJA 5 DANA / 4 NOĆENJA 6 DANA / 5 NOĆENJA
THERMANA PARK LAŠKO 4* superior 240 € 360 € 480 € 600 €
ZDRAVILIŠČE LAŠKO 4* 192 € 288 € 384 € 480 €
CENOVNIK PDF
pdf
PAKET 1=2 UKLJUČUJE:
smeštaj u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona po principu samoposluživanja
neograničeno kupanje u hotelima Thermana Park Laško i Zdravilišče Laško (i na dan odlaska)
jednom dnevno ulaz u fitness centar
bad mantil za odrasle
wireless internet u hotelu
ponuda animacije i rekreacije.
PAKET NE UKLJUČUJE:
boravišnu taksu – 1,27€ po osobi dnevno (plaćanje se vrši na recepciji hotela, podložno promeni)
međunarodno zdravstveno osiguranje
prevoz
individualne troškove putnika.
 • pun pansion: u hotelu Thermana Park Lasko – 15€ po osobi dnevno, za decu – 9€ po osobi dnevno; u hotelu Zdraviliste Lasko – 11€ po osobi dnevno, za decu – 8€ po osobi dnevno
 • jednokrevetna soba: u hotelu Thermana Park Lasko – 27€ dnevno, u hotelu Zdraviliste Lasko – 20€ dnevno
 • bade mantil za decu – 5€ po osobi dnevno
 • krevetac za bebu – 8€ dnevno
 • neograničen ulaz u sauna centar – 6€ po osobi dnevno (cene su podložne promeni)
 • za sobu sa pogledom na reku ili sa balkonom 2€ po osobi dnevno (deca prema popustima)
 • za sobu sa pogledom na reku i balkonom 4€ po osobi dnevno (deca prema popustima)
 • u hotelu Thermana Park Lasko za apartman standard 30€ dnevno (spavaća soba i dnevni boravak), 35€ dnevno za komfort plus (app 1/2+3, pogled reka, spavaća soba, dečija soba, dnevni boravak) i 38€ dnevno za LUX (balkon, pogled reka, dve spavaće sobe, dnevna soba).
 • besplatan boravak za dete do 4,99 godina sa dve odrasle osobe u sobi bez sopstvenog ležaja
 • dete 5-9,99 godina plaća 25€, a dete 10-14,99 god. plaća 35€ po osobi dnevno na pomoćnom krevetu
 • besplatan boravak za dete do 4,99 godina sa jednom odraslom osobom, a odrasla osoba plaća cenu 1/1 sobe
 • dete 5-10 godina 40% popusta na osnovnom ležaju sa jednom odraslom osobom
 • dete 10-15 godina 20% popusta na osnovnom ležaju u sobi sa jednom odraslom osobom.

Svakodnevni polasci iz Beograda do Termi Laško, sa kućne adrese do hotela. Vremena polazaka nisu fiksna, već se formiraju na osnovu potreba putnika i njihovih želja. Konkretan dogovor u agenciji. Cena za jedan pravac 45€, a cena povratne karte 80€ po osobi.

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

NAPOMENA: U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste organizatora putovanja prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Rok za potvrdu rezervacije je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave i uplate akontacije. U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa. Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2017 od 04.01.2017., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055961 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 25.01.2017. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016

Organizator:
BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17. Licenca: OTP – 25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Opisi i fotografije objekata su objavljene na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br. 1 / 22.02.2017.

 • THERMANA PARK LAŠKO 4* superior se nalazi u parku pored reke Savinje, 10 minuta hoda od centra Laškog, grad Celje je udaljen 11 km. Hotel ima 181 sobu i 7 apartmana, sve sobe imaju kupatilo, fen, SAT TV, telefon, priključak za internet, klimu, sef, bade mantil, minibar. Besplatan bežični internet dostupan je u celom hotelu. Parking u sklopu hotela se može besplatno koristiti. Hotel ima termalni centar, koji u svojoj ponudi ima fitness i wellness sadržaje, saunu i bazene, centar zdravlja i lepote i kongresni centar. www.thermana.si
 • HOTEL ZDRAVILIŠČE LAŠKO 4*se nalazi na 10 minuta šetnje od samog centra Laško u okruženju reke Savinje. Hotel ima 205 soba i 6 apartmana. Sve sobe imaju kupatilo sa fenom za kosu i bade mantil. Sobe su opremljene i TV, minibarom, priključak za internet ili bežični internet, klimom. Temperatura vode na termalnim izvorima je idealna od 32oC do 34o Medicinski centar banje Laško nudi specijalne tretmane za oporavak od povreda lokomotornog sistema, bolesti kičme, neuroloških i mišićnih bolesti itd. U sklopu hotela su i saune, moderni tuševi i kupatila sa masažama, bazeni sa termalnom vodom.

www.thermana.si/hr/smjestaj/hotel-zdravilisce-lasko

 

lasko-1
lasko-2
lasko-2a
lasko-3
lasko-4