7 dana
Trajanje
Autobusom
Prevoz
ND, RR
Usluga
Da
Vodič

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 199 eur
Popust za decu do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe

CENOVNIK PDF
pdf
ARANŽMAN SADRŽI:
prevoz turističkim autobusom (klima, tv, video) na navedenoj relaciji
prevoz brodom Igumenica – ostrvo Krf – Igumenica
smeštaj u studijima ili apartmanima u San Marco Villas 4* na bazi 3 noćenja sa doručkom
smeštaj u sobama u hotelu sa 2* u Paraliji na bazi 1 noćenja
razgledanja gradova Krfa i Soluna prema programu
obilazak Srpske kuće i prevoz brodićem do ostrva Vida
ulaznicu za manastir na Meteorima
usluge vodiča tokom putovanja
troškove organizacije putovanja.
ARANŽMAN NE SADRŽI:
Međunardno putno osiguranje
Individualne troškove
Fakultativne izlete, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu.

 • Ostrvska tura – 15€ po osobi
 • Obilazak latnjikovca – muzeja palate Ahilion 15€ po osobi (ulaznica za muzej se plaća na licu mesta)
 • Grčko veče – 27€ po osobi

Za izlete je potrebno je najmanje 40 prijavljenih putnika.

 • Deca od 0 do 3 godineu pratnji dve odrasle osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju sopstveni ležaj)- plaćaju 70€
 • Deca od 4 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe  – plaćaju 120€
 • Doplata za jednokrevetnu sobu – 65€.
Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 6 mesečnih rata.
 • Doručak u hotelima u Grčkoj je skroman i obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije Belvi travel.
 • Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Grčke.
 • Za realizaciju fakultativnih izleta potreban je minimum od 40 putnika da bi se isti realizovali. U slučaju manjeg broja putnika, moguće je realizovati fakultativni izlet uz korekciju cene izleta.
 • U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima  koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza –  “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Raspored sedenja u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće. Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.
 • Belvi Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Organizator ima polisu br. 229513 osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku. Iscrpljujuća osigurana suma iznosi 300.000 eura i predstavlja maksimalnu obavezu Osiguravača U slučaju nastanka osiguranog slučaja putnik se moze obratiti Asistentskoj kući Coris na br. telefona: +381 11 3636999 ili na e-mail: coris@coris.rs. Pozivom Asistentske kuce moguce je obezbediti prinudni smestaj, povratak putnika u zemlju i potpunu podrsku putniku 24h.

TEOXENIA TRAVEL, Novi Beograd, Palmira Toljatija 5, Licenca: OTP-64/2016.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Teoxenia travel.
Opisi i fotografije objekata su objavljeni na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br. 3 / 15.02.2017.

1

1.dan (četvrtak, 13.april) BEOGRAD…

Sastanak putnika na parkingu u Bloku 42 na Novom Beogradu, preko puta Buvlje pijace (ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe) u 16.30h. Polazak autobusa za Krf iz Beograda u 17h. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora…
2

2.dan (petak, 14.april) KRF - VELIKI PETAK

…dolazak u luku u Igumenici u jutarnjim satima, prevoz trajektom do grada Krfa. Dolazak na Krf. Obilazak grada, razgledanje zaliva Garica, Kanona, crkve Vlaherne i manastira Pontikonisi (zaštitnog znaka ostrva). Smeštaj u studije. Dolazak u grad Krf. Prisustvovanje ceremonijama iznošenja plaštanica u gradu Krfu. Nakon iznošenja Plaštanice iz Mitropolije povratak u studije. Noćenje.
3

3.dan (subota, 15.april) KRF

…doručak.  Polazak za grad Krf u 08 h. Prisustvovanje svečanoj litiji i iznošenju moštiju Sv. Spiridona-čudotvorca. Poseta Srpskoj kući (muzeju sa eksponatima iz perioda boravka naše vojske i vlade na Krfu 1916-1918.god.). U 11h prisustvovanje jedinstvenoj ceremoniji “bacanja vrčeva”. Odlazak na ostrvo Vido, obilazak spomen-kosturnice i polaganje venaca u “Plavu grobnicu”. Fakultativni obilazak palate Ahilion, letnjikovca Austrijske princeze Elizabete. Povratak u studije. U 21h polazak za grad Krf, prisustvovanje veličanstvenoj i jedinstvenoj proslavi Vaskrsa uz litiju, svetlost hiljada upaljenih sveća, paradu filharmonijskih orkestara, sa nezaboravnim vatrometom… Povratak u studije. Noćenje.
4

4.dan (nedelja, 16.april) KRF - VASKRS

…doručak. Polazak za grad Krf na Vaskršnju liturgiju i pričest (oni koji se pričešćuju doručak uzimaju u vidu lanč paketa). Fakultativni izlet „Ostrvska tura“. Posećuju se: fabrika kum-kvota (retka citrusna biljka od koje se samo na Krfu spravljaju slatkiši i jedinstvena alkoholna pića, idealna za suvenir sa Krfa), očaravajuća Paleokastrica, vizantijski manastir Uspenja presvete Bogorodice. U povratku poseta Spomen ploči na mestu iskrcavanja srpske vojske u Guviji. U večernjim satima organizovan fakultativni odlazak u tavernu poznatu po sjajnim “grčkim večerima”, uz bogat program, specifične krfske, ali i poznate grčke plesove, nošnje, muziku, kvalitetnu lokalnu kuhinju i sjajnu zabavu. Povratak u studije. Noćenje.
5

5.dan (ponedeljak, 17.april) KRF - METEORI - PARALIA

Napuštanje studija u ranim jutarnjim satima, doručak u vidu lanč paketa, polazak za grad Krf, ukrcavanje na brod za Igumenicu. Polazak za Meteore. Poseta radionici za izradu ikona. Razgledanje čudesnih manastira na vrhovima stena ovog, u svetu poznatog geološkog fenomena. Poseta jednom od manastira u monaškom gradu zasnovanom još u 11. veku. Veliki Meteoron, Sv. Nikola, Sv. Trojica, Sv. Stefan… Nastavak puta Poseta izvoru Sv. Petke sa čudotvornim moštima u dolini Tembi. Dolazak u Paraliju. Smeštaj u hotel. Noćenje.
6

6.dan (utorak, 18.april) PARALIA - SOLUN…


Napuštanje soba i put do Soluna. Po dolasku panoramsko razgledanje Soluna: Bela kula, spomenik Aleksandru Makedonskom, Galerijev slavoluk, Rotonda, crkva Panajia Halkeon, crkva Svetog Dimitrija… Odlazak na Srpsko vojničko groblje – Zejtinlik. Nakon toga slobodno vreme. Polazak za Beograd u popodnevnim satima. Put uz kraća zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti.
7

7.dan (sreda, 19.april) …BEOGRAD

Dolazak u Beograd na mesto polaska u jutarnjim satima. Kraj putovanja.

Smeštaj naših gostiju je u navedenom hotelu ili sličnom:
San Marco Villas 4* www.corfusanmarcovillas.com
Na 15 km severno od Krfa, na blagom uzvišenju sa prelepim pogledom na Ipsos i more, nalaze se San Marco Villas 4*. Poseduju bar, bazen, teretanu, internet i restoran. 1/2 i 1/3 studiji imaju kupatilo, kuhinju sa osnovnim elementima za kuvanje, balkon okrenut ka moru, klima uređaj (uključen u cenu). Usluga: noćenje sa doručkom – kontinentalni.
U Paraliji hotel 2* sa 1/2 i 1/3 sobama koji poseduje kupatilo, klima uređaj (uz doplatu od 7 Eur dnevno).

krf-1
krf-2
krf-3
krf-4
krf-5
krf-6
krf-7
krf-8
krf-9