5 dana
Trajanje
Autobusom
Prevoz
ND
Usluga
Da
Vodič

DOČEK NOVE GODINE 2018.

V E N E C I J A

CENA ARANŽMANA PO OSOBI U €

TERMIN PUTOVANJA HOTEL USLUGA CENA ARANŽMANA
30.12.2017.-03.01.2018. HOTEL 3* 2ND 109€
CENOVNIK PDF
pdf
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
prevoz turističkim autobusom (klima, TV, video i audio oprema) na navedenoj relaciji
smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi ili dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem u hotelu sa 3* u Lido di Jesolu na bazi 2 noćenja sa doručkom, doručak – kontinentalni (samoposluživanje)
razgledanje gradova prema programu• razgledanje gradova prema programu
vodič tokom putovanja, troškovi organizacije i realizacije putovanja.
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
međunarodno putno zdravstveno osiguranje
individualne troškove
fakultativne izlete, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu.

 • doplata za 1/1 sobu – 50€
 • deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust – 10€
 • putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust – 30€.


 • večernja vožnja brodom (Punta Sabioni – Venecija – Punta Sabioni) za Doček nove 2018. godine – 20€ odrasli / 15€ decaa
 • vožnja brodom (Punta Sabioni – Venecija – Punta Sabioni) – 15€ odrasli / 12€ deca
 • Verona – 20€ odrasli / 15€ deca.

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

 • Doručak u hotelima u Italiji je dosta skroman i obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.
 • Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Italije.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije Belvi travel.
 • U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza – “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Raspored sedenja u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće. Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Belvi Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2017 od 04.01.2017., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 68,011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055961 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 25.01.2017. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.

Organizator:
BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17. Licenca: OTP – 25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Opisi i fotografije objekata su objavljene na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br 1 / 03.10.2017.

1

1.dan(30.12.2017.) BEOGRAD...

Sastanak putnika na parkingu preko puta Otvorenog tržnog centra na Novom Beogradu (buvljak), na uglu ulica Antifaštičke borbe i Juriija Gagarina u 20.30h. Polazak autobusa u 21.00h (za tačno vreme i mesto polaska pozovite agenciju dva dana pre putovanja). Noćna vožnja teritorijom Hrvatske, Slovenije i Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.
2

2.dan(31.12.2017.) ...TRST - PALMANOVA - LIDO DI JESOLO - VENECIJA - LIDO DI JESOLO

Dolazak u Trst. Po dolasku panoramski obilazak Trsta: Srpska crkva Sv. Spiridon, Ponte Roso… Nastavak putovanja do Palmanova outlet centra. Slobodno vreme za šoping. Kraće putovanje do Lido di Jesola. Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme. U večernjim satima fakultativni odlazak na doček Nove godine u Veneciju. Odlazak u luku Punta Sabioni. Vožnja brodićem od luke Punta Sabioni do istorijskog centra Venecije. Individulani doček DOČEK NOVE 2018. GODINE. U ranim jutarnjim satima povratni transfer brodićem do luke Punta Sabioni. Nastavak putovanja do Lido di Jesola. Noćenje.

3

3.dan(01.01.2018.) LIDO DI JESOLO - VERONA - LIDO DI JESOLO

Doručak. Nakon doručka fakultativni odlazak u grad ljubavi Veronu. Po dolasku panoramski obilazak istorijskog centra grada: Trg Bra, Rimska Arena, El Liston, palata Barbieri, Via Mazzoni, Trg Bilja (Erbe), palata Mafei, Domus Mercatorum, toranj Lamberti, “Berlina”, Stub srama, Trg Sinjorija sa spomenikom Dante Aligijeriju, Julijina kuća sa čuvenim balkonom i statuom. Slobodno vreme. U večernjim satima povratak u Lido di Jesolo. Noćenje.
4

4.dan(02.01.2018.) LIDO DI JESOLO - VENECIJA...

Doručak. Nakon doručka odjava iz hotela i fakultativni odlazak u Veneciju. Dolazak do luke Punta Sabioni. Vožnja brodom od luke Punta Sabioni do istorijskog centra Venecije. Panoramski obilazak Venecije: Tamnica u kojoj je bio zatočen čuveni Kazanova, legende o Mostu Uzdaha, panoramski pogled na crkvu Sv.Đorđa na istoimenom ostrvu, palata Zeka (nekadašnja kovnica mletačkih cekina), “Stubovi smrti”, Duždeva palata – sedište moći Mletačke republike, Biblioteka u kojoj se čuva kompletno delo pesnika Petrarke, Trg Sv.Marka, Bazilika Sv.Marka, Prokurati, kafe “Florian”, Zvonik, Astronomski sat… Šetnja do obala Kanala Grande. Razgledanje prelepog Ponte Rialta i šetnja živopisnim sestijerima Venecije, San Polo, Santa Kroće i Dorsoduro. Slobodno vreme. U popodnevnim satima povratni transfer brodom do luke Punta Sabioni. Polazak ka Srbiji. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju sa usputnim pauzama za odmor.
5

5.dan(03.01.2018.) ...BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj putovanja.

Smeštaj naših gostiju je u nekom od navedenih hotela ili sličnom:

Hotel Venezia la Villetta 3* www.hotelveneziajesolo.it

Hotel se nalazi u glavnoj ulici između dva trga, Mazzini i Aurore, u samom srcu Lida gde su prodavnice, restorani, na 50 m od plaže. Hotel raspolaže sobama koje su opremljene kupatilom, TV-om, klimom. Hotel poseduje: recepciju, bar, lift, Wi-Fi, restoran, bicikle, parking.

nye-venice