3 noćenja
Trajanje
Automobilom
Prevoz
HB
Usluga

Bled je grad i upravno sedište istoimene opštine Bled, koji pripada Gorenjskoj regiji u Sloveniji. Bled je naselje pored Bledskog jezera i spada među najstarije i najlepše turističke krajeve u Sloveniji. Od Ljubljane je udaljen 50 km, od aerdroma Ljubljana 35km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 504 m nadmorske visine. Termalni izvori se ulivaju u bazene u hotelima Grand Hotel Toplice (23oC), Park i Golf hotel (28oC – voda se dodatno zagreva). Bled ima blagu subalpsku klimu. Vrhovi Julijskih Alpa i Karavanke štite ga od hladnih severnih vetrova. Tokom letnjih meseci nema magle. Prosečna temperatura u julu je 18,7oC, a u januaru -1,2oC.

CENOVNIK VAŽI ZA PERIOD BORAVKA 01.01. – 31.12.2018.

CENA PO OSOBI/NOĆ U EUR

*Minimalan boravak 3 noći

CENOVNIK PDF
pdf
U CENU JE UKLJUČENO VAŽI ZA HOTELE GOLF 4* SUPERIOR, PARK 4* I SAVICA GARNI 4*:
smeštaj u izabranom hotelu sa uslugom noćenje sa doručkom ili polupansion
neograničeno kupanje u termalnim bazenima Wellnessa Živa za goste hotela Golf i jednom na dan za goste hotela Savica
noćno kupanje u Wellnessu Živa (petkom i subotom do 23h)
neograničeno kupanje u hotelskom bazenu i upotreba fitnesa za goste hotela Park
popusti na ulaz u Svet sauna Wellnessa Živa
pristup internetu
parkiranje do popunjenosti mesta.
U CENU JE UKLJUČENO VAŽI ZA GRAND HOTEL TOPLICE 5*:
smeštaj u izabranom tipu sobe sa uslugom noćenje sa doručkom ili polupansion
neograničeno kupanje u hotelskom bazenu sa lekovitom termalnom vodom (voda ima samo 22°C i idealna je u kombinaciji sa saunama, osim toga, nije hemijski tretirana i blagotvorno utiče na osećanje i kožu)
upotreba sauna u studiju Luisa
upotreba udobnog hotelskog ogrtača i hotelskih papuča
pristup internetu
parkiranje do popunjenosti mesta.
U CENU NIJE UKLJUČENO (VAŽI ZA SVE HOTELE):
boravišna taksa – oko 1,27€ osoba/noć; prijava 1€ osoba/noć (plaćanje se vrši na recepciji hotela, podložno promeni)
međunarodno zdravstveno osiguranje
prevoz
individualne troškove putnika.
  • dete do 6 godina u dvokrevetnoj sobi sa dve odrasle osobe – BESPLATNO
  • dete 6-12 godina u dvokrevetnoj sobi sa dve odrasle osobe, na pomoćnom ležaju: usluga noćenje sa doručkom 50€/noć, polupansion 70€/noć.

  • dete do 6 godina u dvokrevetnoj sobi sa dve odrasle osobe – BESPLATNO
  • dete 6-12 godina u dvokrevetnoj sobi sa dve odrasle osobe, na pomoćnom ležaju: usluga noćenje sa doručkom 30€/noć, polupansion 42€/noć.

  • dete do 6 godina u dvokrevetnoj sobi sa dve odrasle osobe – BESPLATNO
  • dete do 6 godina u dvokrevetnoj sobi sa jednom odraslom osobom – BESPLATNO
  • dete 6-15 godina u dvokrevetnoj sobi sa dve odrasle osobe, na pomoćnom ležaju – 50% popust
  • dete 6-15 godina u dvokrevetnoj sobi sa jednom odraslom osobom – 15% popust
  • porodični popusti za decu u hotelu Savica garni 4* u porodičnoj sobi sa dvoje odraslih dvoje dece do 12 godina – besplatno.

Svakodnevni polasci iz Beograda do Bleda, sa kućne adrese do hotela. Vremena polazaka nisu fiksna, već se formiraju na osnovu potreba putnika i njihovih želja. Konkretan dogovor u agenciji. Cena za jedan pravac 50€, a cena povratne karte 90€ po osobi.
Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate. rate.

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste organizatora putovanja prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Rok za potvrdu rezervacije je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave i uplate akontacije. U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa. Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2017 od 04.01.2017., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 68,011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055961 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 25.01.2017. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.

Organizator:
BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17. Licenca: OTP – 25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Opisi i fotografije objekata su objavljene na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br 1 / 13.01.2018.

HOTEL GOLF 4* superior ima fantastičan položaj u centru Bleda sa prelepim pogledom na okolinu Bleda i Julijske Alpe. Pored aktivnog odmora, u hotelu možete uživati u jednom od najboljih wellness centara Živa. Osvežite svoj izgled ili se opustite u kupalištu i svetu sauna, odakle se stiče utisak da su dvorac i površina jezera nadohvat ruke. Hotel Golf je sigurno pravi izbor za goste kongresa. I ne samo to, u ovom hotelu postoje idealni uslovi za poslovne susrete i slične događaje i zbog prekrasnog pogleda koji se direktno iz kongresnih sala pruža na jezero.www.sava-hotels-resorts.com
HOTEL PARK 4* ovde uživaju oni koji vole da budu u centru događanja, jer su na nekoliko koraka od bledskog šetališta. Hotel Park je odlična polazna tačka za sportske podvige na Bledu i u okolini, a naročito je omiljen među biciklistima i planinarima. Deo hotelske ponude uključuje programe za bicikliste, a postoji mogućnost angažovanja vodiča. Hotel Park je rodna kuća originalne bledske krempite. Na raspolaganju je oprema i podrška stručnog osoblja za organizaciju poslovnih događaja. Upravo na vrhu, takoreći na krovu hotela Park, gosti sebi mogu da priušte opuštanje i rekreaciju u unutrašnjem bazenu sa grejanom termalnom vodom. Odatle se iz manjeg fitnesa pruža direktan pogled na bledski dvorac. Na najvišem spratu gosti sebi mogu da priušte i saunu, a na butik terasi kafea mogu popiti svoju jutarnju kafu. www.sava-hotels-resorts.com
HOTEL SAVICA GARNI 4* je ekoliški hotel po meri dece i porodice. Omogućava smeštaj u povezanim porodičnim sobama i apartmanima. U hotelu je uređen i veliki kazino i mesta za igru u hodnicima na svakom spratu. Na raspolaganju su sitna pomagala koja olakšavaju život mladim porodicama: stolovi za previjanje i korpe za pelene, stolice za hranjenje i sterilizatori, grejači za flašice i štapni mikseri za pasiranje hrane. Sve samo zato da se ovde osećaju prijatno i veliki i mali. Gosti sebi mogu da priušte kupanje u kupalištu Wellnessa Živa u susednom Hotelu Golf, udaljenom svega nekoliko koraka. U Hotelu Savica animacija je osmišljena za nekoliko generacija i uključuje učešće svih članova porodice. Doručak se služi u hotelu, ostali obroci u obliženjem restoranu hotela Golf. www.sava-hotels-resorts.com

bled