Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

ALBANIJA Hotel Butrinti ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DESTINACIJA
Albanija – Saranda

PAKET ARANŽMAN AUTOMOBILOM
Po Vašem izboru

Cena od
uskoro
paket / po osobi

Saranda – Albanija – leto 2022

Hotel Butrinti 5*- Saranda

Položaj hotela: ovaj  hotel se nalazi 1,5km od plaže Santa Quaranta.

Sadržaj hotela: hotel sa 5 zvezdica ima bar i klimatizovane sobe sa besplatnim WiFi internetom. Gostima smeštajnog objekta na raspolaganju su posluga u sobi, skladište za prtljag i menjačnica.

Sobe: Sve hotelske smeštajne jedinice sadrže prostor za sedenje, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i tušem. Svaka soba za goste opremljena je radnim stolom.

Usluga: polupansion (doručak i večera) – buffet servis (samoposluživanje).

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema turskih operatera. Uprava hotela zadržava pravo da izmeni navedene usluge i sadržaje, ako je potrebno, u skladu sa merama pandemije covid-19.

Program / Cenovnik

TABELA

(za sve termine, strelica udesno →)

Hotelski popust uključen u cene paket aranžmana.
POPUSTI i PROVIZIJE se ne odnose na aerodromske i YQ takse.

ALBANIJA

Saranda je grad pri samom jugu Albanije, nedaleko od granice sa Grčkom i jedno je od najpopularnijih letovališta u Albaniji. Kako je aerodrom na Krfu izuzetno blizu, Saranda je popularna i među svetskim turistima koji dolaze u Albaniju.
Sam grad Saranda ima oko 35.000 stanovnika, nalazi se na prelepoj lokaciji, okružen morem i planinama i odlična je destinacija za sve kategorije turista – porodice, mlade, ali i za starije turiste. Sadržaja u Sarandi ima za sve!
Saranda ima izraženu mediteransku klimu, jako toplu morsku vodu i više od 300 sunčanih dana godišnje. Ukoliko se pitate od kada je moguće kupanje u Sarandi, u pitanju je period od sredine aprila pa sve do oktobra.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima Garanciju putovanja po Polisi osiguranja br. 470000049518, počev od 01.10.2021. , zaključenog sa ugovaračem osiguranja Akcionarskog društva za osiguranje “TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD”koja važi do 01.10.2022. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja pisanim putem ili telegramom na “TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD” ul. Milutina Milankovića 7a, Novi Beograd na tel +381 1 3305 100 ili na mail office@triglav.rs