Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

KOPAONIK HOTELI

DESTINACIJA
Zima 2021/2022 – Kopaonik – Srbija

PAKET ARANŽMAN SOPSTVENI PREVOZ

Zima 2021/2022 – Kopaonik

Planina Kopaonik smeštena je u južnom delu Srbije, sa zapadne strane oivičena dolinom Ibra, sa južne Labom a na severoistoku se graniči sa slivom reka Rasina i Toplica. Upravo ovakav položaj omugaćava da do Kopaonika možete doći iz pravca Brusa i Brzeća, iz pravca Jošaničke Banje ili iz pravca Raške i Rudnice . Kopaonik je naša najveća i najlepša planina, idealno mesto za odmor u toku čitave godine, sa velikim brojem raznih mogućnosti za turiste različitih interesovanja. 200 sunčanih dana godišnje bili su razlog da Kopaonik nazovu „planina sunca“ a 160 snežnih dana u toku godine učinilu su ga centrom zimskog turizma i jednim od najposećenijih ski centara naših i stranih turista.

U zimskom periodu Kopaonik je sa oko 50 km staza za alpsko skijanje ( staze Karaman, Duboka, Pančićev vrh, Malo jezero, Sunčana dolina, Krst, Krčmar i druge) i oko 20 km staza za nordijsko skijanje idealno mesto za one koji vole sportove na snegu. Važno je znati da su sve ski staze međusobno povezane i prilagođene su svim grupama skijaša, početnicima i iskusnim skijašima. Na stazi Malo jezero se možete skijati i u noćnim satima.

Ukoliko se na Kopaoniku nađete u letnjem periodu predlažemo duge šetnje nekom od pešačkih staza koje su različitih težina i jako dobro obeležene. Staze vas vode kroz kroz četinarske šume jele i smrče, u višim delovima Kopaonika, ili kroz šume hrasta i bukve na padinama. Šetnju možete upotpuniti branjem raznih lekovitih trava, borovnica, kupina kojima je ovaj predeo bogat. Kopaonik je leti dobra lokacija i za one koji se profesionalno ili iz hobija bave planinarenjem, alpinizmom, vožnjom biciklom, paraglajdingom .

Okolina Kopaonika vam daje mogućnost da svoju posetu ove planine upotpunite obilaskom nekih od manastira, Stara Pavlica i Gradac kod Raške, Studenica u blizini Ušća, Sopoćani kod Novog Pazara ili da možda posetite neku od prelepih banja u okolini bogatih termalnim izvorima, poput Jošaničke, Lukovske, Prolom ili Kuršumlijske banje.

Ukoliko vam se ono što smo vam o Kopaoniku ispričali dopalo i odlučili ste da svoj odmor provedete baš na Kopaoniku neka vas pronalaženje smeštaja ne brine. Kopaonik je prebogat smeštajnim kapacitetima koji se nalaze na različitim lokacijama, a za koji ćete se odlučiti zavisi isključivo od vaših želja.

Program / Cenovnik

U cenovniku možete naći cene i spisak hotela u ponudi.

Prvi dan KOPAONIK Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan do pretposlednji dan KOPAONIK Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
Poslednji dan KOPAONIK Napuštanje soba do 10.00h (ili prema pravilima smeštajnog objekta). Kraj programa.