Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

KOPAONIK – Hotel Putnik

DESTINACIJA
Zima 2021/2022 – Kopaonik – Srbija

PAKET ARANŽMAN SOPSTVENI PREVOZ

Zima 2021/2022 – Kopaonik

Hotel Putnik – Pogledajte sajt hotela       

Hotel Putnik se nalazi u Sunčanoj dolini, najlepšem delu Kopaonika, na 1.650 m/nv. Nokon renoviranja 2018. godine, hotel Putnik je potpuno moderno dizajniran, komforan i sa dodatnim sadržajima u kategoriji 4*. Danas svojim gostima nudi odlučne mogućnosti za boravak i odmor, kako u letnjem, tako i u zimskom periodu.
Svakog dana hotel za svoje goste organizuje transfer mini busom do centra skijališta, kao i povratak do hotela.
Smeštajni kapacitet je 116 jedinica, odnosno 270 ležaja, od kojih je gostima na raspolaganju u hotelu 83 modernih standardnih soba, 13 family soba i 6 luksuzno opremljenih apartmana kao i Superior Vila Putnik koja je u sklopu hotela Putnik i gostima pruža 6 family i 8 standardnih soba.
Dodatni sadržaj: SPA & WELLNESS centar (zatvoren bazen za odrasle, zatvoren bazen za decu, jacuzzi, finska sauna, ruska banja, infracrvena sauna, tursko kupatilo i tapidarijum), pansionski restoran, lobby bar, igraonica za decu, fitness centar, kongresni centar i sala za sastanke, skijašnica u sklopu hotela, višenamenski otvoreni sportski tereni, parking, bankomat i suvenirnica.
Usluga: polupansion (doručak i večera se služe na bazi švedskog stola).

Prvi dan KOPAONIK Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan do pretposlednji dan KOPAONIK Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
Poslednji dan KOPAONIK Napuštanje soba do 10.00h (ili prema pravilima smeštajnog objekta). Kraj programa.