Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

KOPAONIK – Nebeska Stolica 1

DESTINACIJA
Zima 2021/2022 – Kopaonik – Srbija

PAKET ARANŽMAN SOPSTVENI PREVOZ

Zima 2022/2023 – Kopaonik

Nebeska Stolica 1   –  Pogledajte sajt hotela              

Objekat Nebeska Stolica 1, od svog otvaranja predstavlja jedan od najtraženijih objekata na Kopaoniku. Gostoljubivost domaćina, pozicija objekta i prijatan ambijent kako studija / apartmana tako i restorana “L`amii učiniće vaš odmor nezaboravnim. Pomenućemo i jednu od najsučajnijih terasa na Kopaoniku i sigurno najbolje mesto da se opustite uživajući u pogledu na vaše dete, koje prve skijaške korake odskijava na Mašincu.

Nebeska Stolica 1 se nalazi na samoj ski stazi Mašinac (broj staze 22), u neposrednoj blizini hotela Grand. Hotel je tipa ski-in ski-out i predstavlja odličan izbor za porodice sa decom.

Objekat ima 34 apartmana različite strukture za boravak 2-6 osoba. Enterijer apartmana Nebeska Stolica 1 je urađen u hrastovom masivu sa brižljivo dizajniranim detaljima. U okviru objekta se nalazi restoran “L`ami” sa prostranom terasom i tri odvojene ambijentalne celine sa kaminom. Pored usluge pansiona, restoran nudi i A’la carte ponudu. Restoran je povezan toplom vezom sa smeštajnim kapacitetima, a skijaši ga  mogu posetiti i u ski opremi.

Sadržaj apartmana: TV, telefon, krevetac (na upit), kupatilo (tuš), fen, kompletno opremljena kuhinja (mini frižider, ugradna ploča sa dve ringle i kvalitetan pribor za individualno pripremanje i serviranje obroka).

Dodatni sadržaji:  recepcija, besplatni wirreless internet, skijašnica, ski rental. Od zimske sezone 2021/22 u hotelu će raditi i mini SPA centar sa 2 saune i jednom velikom jakuzi kadom. Napomena: Korišćenje SPA Centra uz doplatu na licu mesta po važečem cenovniku hotelijera. Za prevoz vaših stvari, od parkinga do izabranog objekta, brine služba hotela.

Usluga: najam + polupansion.

Prvi dan KOPAONIK Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan do pretposlednji dan KOPAONIK Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
Poslednji dan KOPAONIK Napuštanje soba do 10.00h (ili prema pravilima smeštajnog objekta). Kraj programa.