Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

KOPAONIK – Hotel Junior Brzeće

DESTINACIJA
Zima 2021/2022 – Kopaonik – Srbija

PAKET ARANŽMAN SOPSTVENI PREVOZ

Zima 2022/2023 – Kopaonik

Hotel Junior Brzeće Kopaonik

Hotel Junior se nalazi u turističkom centru Brzeće, na obroncima Kopaonika, na idealnoj nadmorskoj visini od 1100 metara. U sastav ovog kompleksa ulaze Hotel Junior i Depadans Junior sa ukupno oko 350 kreveta. Hotel Junior raspolaže sa 71 soba i 7 apartmana različitih kategorija.
Sadržaj soba/apartmana: Sve sobe i apartmani imaju satelitski TV, priključak za internet, telefon, frižider, sef, T/WC i fen. Neki apartmani imaju dnevni boravak, kuhinju, đakuzi, saunu, garderober i dodatni wc.
Depadans Junior (konačište) raspolaže sa 34 sobe/ app. Sve sobe i apartmani imaju TV, telefon i TWC.
Rizort Junior poseduje sopstvenu ski stazu (400m dužine, plava) koja će početnicima pomoći da savladaju prve korake neposredno uz sam smeštaj i koju mogu koristiti potpuno besplatno. Iako je hotelska ski staza prvenstveno prilagođena novim skijašima, neće ostaviti ravnodušnim ni iskusnije skijaše.
Dodatni sadržaj: lobby bar, restoran, A la carte “Kitchen & bar”, kafić, diskoteka, teretana, bazen, sauna, 2 đakuzija, hamam tuševe, soba za relaksaciju sa masažom, frizerski salon, igraonica, bilijar, stoni tenis, video bim, TV sa satelitskim programima, prodavnica, bankomat, menjačnica, dežurni lekar i business kutak. Korisnicima interneta je u hotelskom holu omogućen wireless priključak. Otvoreni kamin upotpunjava toplinu čitavog prostora. U okviru hotelskog kompleksa Hotel Junior *** All seson resort – Spa center, koji se prostire na površini od oko 8 ha, smešteni su brojni sportski tereni, sopstvena ski staza i prostrani parking (sa video nadzorom i obezbeđenjem) za putnička vozila i autobuse. Gostima mogu uživati u odmoru i rekreaciji uz letnje i zimske sportove i organizovane šetnje.
Na prostoru od 8 hektara smešteni su brojni sportski tereni: 5 terena za fudbal, 6 terena za košarku, 6 terena za tenis, 6 terena za odbojku, 2 terena za rukomet, uključujući i savremeno opremljenu teretanu.
Usluga: najam, noćenje sa doručkom ili polupansion.

Prvi dan KOPAONIK Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan do pretposlednji dan KOPAONIK Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
Poslednji dan KOPAONIK Napuštanje soba do 10.00h (ili prema pravilima smeštajnog objekta). Kraj programa.