Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

KOPAONIK – Srebrna Lisica

DESTINACIJA
Zima 2021/2022 – Kopaonik – Srbija

PAKET ARANŽMAN SOPSTVENI PREVOZ

Zima 2022/2023 – Kopaonik

Hotel Srebrna lisica Kopaonik

Bivši hotel INVESTBANKA, danas kompletno renoviran “HOTEL SREBRNA LISICA”, smešten je između staza Malo jezero (noćna staza) i Sunčana dolina, na 1752 m nadmorske visine, s pogledom na bujnu šumu smrče. Pred sam ulaz u centar, idući od Jošaničke Banje i Raške, odvaja se asfaltni put i vodi do parkinga i samog objekta „Srebrna lisica“.
Na samom ulazu je prostrani hol sa recepcijom, restoran i skijašnica. Tu je i internet cafe i prodavnica. “Hotel Srebrna lisica” poseduje 34 komforna apartmana i 9 dvokrevetnih soba. Svaki apartman poseduje kupatilo, udoban dnevni boravak koji omogućava opuštanje uz strane i domaće TV kanale i telefon. Po strukturi i opremljenosti, apartmani se bitno ne razlikuju. Hotel poseduje apartmane veličine 25 m² i 35 m².

OPIS SMEŠTAJA:

Dvokrevetna soba – francuski ležaj ili 2 sing ležaja.
Apartmani – Svi apartmani sadrže kupatilo, dnevni boravak, televizor sa plazma ekranom. Namenjeni su za smeštaj 2-6 osoba. Sastoje se od predsoblja, dnevnog boravka, spavaće sobe i kupatila. Spavaća soba sa francuskim ležajem, u dnevnom boravku singl ležaj i trosed na rasklapanje. Apartmani tipa A imaju 25 m², a tipa B 35 m².
VIP apartman – površine 75 m², sastoji se od velikog predsoblja, ekskluzivnog dnevnog boravka sa delom za poslovne sastanke, kuhinje, dve spavaće sobe visoke kategorije, toaleta i kupatila.
Za mlađe, a ukoliko žele mogu i stariji, tu je i igraonica sa najnovijim PC i Sony igricama. U holu, kao i restoranu i aperitiv baru, obezbeđena je bežična internet veza. Aperitiv bar je jedini hotelski prostor u kome je dozvoljeno pušenje. Za potrebe održavanja kongresa, seminara, raznih predavanja i sl, aperitiv bar Srebrne lisice se lako i brzo pretvara u odgovarajuću salu.
Iz prostranog hola, pored prodavnice, ulazi se u restoran sa nacionalnom kuhinjom.
Za potrebe održavanja kongresa, seminara, raznih predavanja i sl., aperitiv bar “Srebrne lisice” se lako i brzo pretvara u odgovarajuću salu.
U suterenu, idući od aperitiv bara stepenicama naniže, nalazi se bilijar sala sa velikim stolom, pikadom, stonim fudbalom i stolom za stoni tenis.
Usluga: polupansion (doručak i večera, podrazumeva samoposluživanje na bazi „švedskog stola“).

Prvi dan KOPAONIK Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan do pretposlednji dan KOPAONIK Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
Poslednji dan KOPAONIK Napuštanje soba do 10.00h (ili prema pravilima smeštajnog objekta). Kraj programa.