Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

STARA PLANINA – Hotel Stara planina

DESTINACIJA
Zima 2021/2022 – Stara planina – Srbija

PAKET ARANŽMAN SOPSTVENI PREVOZ

Zima 2021/2022 – Stara planina

Hotel Stara planina – Pogledajte sajt hotela 

Hotel Stara Planina nalazi se na jednom od najlepših mesta Stare planine – Jabučkom ravništu, na 1.466 m nadmorske visine. Pravu atrakciju predstavlja prva gondola u Srbiji koja skijaše prevozi od hotela do vrha Babin zub.
Sadržaj hotela: 3 konferencijske sale, restoran, loby bar sa sunčanom terasom, picerija, bar, dečja igraonica,dečje igralište, baby corner za čuvanje beba, klizalište, wellness & spa centar sa zatvorenim bazenom, kozmetičko/frizerski salon, bankomat, menjačnica, prodavnica, suvenirnica, brendirana prodavnica garderobe, parfimerija, apoteka, room service, mesto za odlaganje prtljaga, usluga recepcije 24 h i podzemna garaža (147 parking mesta, uz 8 mesta za vozila osoba sa invaliditetom).
Wellness & Spa centar: se prostire na 1000 m², u okviru koga se nalaze: zatvoreni bazen, hidromasažna kada, sauna i hamam, relax zona sa ležajkama, masaže i tretmani, fitness sala.
Skijašnica: u okviru hotela nalazi se na svega 150m od početne stanice gondole i u njoj gosti mogu da iznajme, odlože i servisiraju ski opremu.
Biznis sale: Hotel u svojoj ponudi ima 3 multimedijalne konferencijske sale, jednu od 100 m² koja može da primi 80 osoba i deljiva je sistemom pokretnih zidova, kao i dve manje sale od po 40 m². Sale su opremljene svim neophodnim sadržajima za održavanje seminara, team buildinga, poslovnih sastanaka, radionica i sl.
Usluga: light all Inclusive – doručak, lagani ručak, večera piće tokom ručka i večere (vino, pivo i gazirana bezalkoholna pića).

Program / Cenovnik

 

CENA UKLJUČUJE:

  • smeštaj u izabranoj sobi na bazi all inclusive light usluge (doručak(poslednji obrok),ručak, večera(prvi obrok) – uz obroke je uključeno piće -lokalno stono vino, pivo,voda, bezalkoholna gazirana i negazirana pića)
  • korišćenje wellness i spa centra
  • animacija za decu uzrasta 3-12 godina
  • wifi u sobama i hotelskim prostorijama
  • korišćenje skijašnice
  • opremu za bebe
  • škola plivanja za decu uzrasta 4 – 9,99 godina svakodnevno u jutarnjim časovima
  • za decu 4 – 9,99 godina za boravak od minimum7 noći celodnevni skipas,grupna škola skijanja i ski oprema uperiodu 09-12h (škola skijanja i ski oprema ne važe na dan dolaska; rad ski staza i žičara zavisi od SkijalištaSrbije,čime je uslovljeno izdavanje skipass-a i rad škole skijanja).
  • Check in: od 16h, Check out: do 12h.

CENA NE UKLJUČUJE:

  • boravišnu taksu – odrasli 110 din dnevno po osobi; deca 7-15 godina 55 din dnevno po osobi; deca do 7 godina ne plaćaju
  • hotelsko osiguranje plaćaju svi gosti u iznosu od 8 din dnevno po osobi (plaćaju se u agenciji).

POPUSTI ZA DECU:

  • deca do 2,99godine- besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe
  • deca3–5,99godina 70% popusta u pratnji dve punoplatežne osobe;
  • deca6–14,99godina 50% popusta u pratnji dve puno platežne osobe;
  • stariji od 15 godina /treća odrasla osoba 10% popusta u pratnji dve puno platežne osobe;
  • jedna odrasla osoba i  jedno dete – dete plaća punu cenu;
  • deca do 3godine i jedna odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi-odrasla osoba plaća jednokrevetnu sobu,dete je besplatno.

DOPLATE:

  • doplata za jednokrevetnusobuje3.600RSD dnevno;
  • kućni ljubimci 1.800RSD dnevno(maksimalno do 10kg;smeštaj isključivo usuperiorsobi i junior apartmanu);
  • doplata u apartmanu za veći broj osoba od predviđenog je 2.400 RSD po osobi, osim za decu do 3 godine;
  • Doplata za kraći boravak od minimalno navedenog je +10% uz predhodno proveru raspoloživosti.

Prvi dan STARA PLANINA Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan do pretposlednji dan STARA PLANINA Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
Poslednji dan STARA PLANINA Napuštanje soba do 10.00h (ili prema pravilima smeštajnog objekta). Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

AVANSNO – u gotovom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

NAČIN PLAĆANJA IZ INOSTRANSTVA:
Uplatom na devizni račun agencije uz izdavanje deviznog predračuna klijentu; Bankarski troškovi padaju na teret uplatioca.

NAPOMENA:
U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga. Organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena. Uz ovaj program važe Opšti uslovi agencije organizatora putovanja Supernova travel. Licenca OTP 32/2020 kao i posebni uslovi hotelijera.

COVID USLOVI BORAVKA U HOTELU STARA PLANINA:
Pored ostalih epidemioloških mera koje se već primenjuju u hotelu STARA PLANINA , od svih gostiju starijih od 15 godina zahteva se da prilikom prijave u hotel imaju neki od:
– negativan RT-PCR test na prisustvo virusa SARS-COV-2, ne stariji od 48 časova, ili
– negativan antigenski test, takođe ne stariji od 48 časova, ili
– potvrdu o vakcinaciji, ili
– pozitivan serološki test (IgG klasa antitela) na antitela.

Javno preduzeće Stara Planina i SP RESORT u saradnji sa zdravstvenim centrom iz Knjaževca će svim gostima omogućiti testiranje i u hotelu Stara Planina antigenskim testom, cena testa je 1.200,00 rsd. Očekivano vreme čekanja na rezultat testa je 15 do 20 minuta.
Imajući u vidu COVID 19 garanciju hotela, svim gostima kod kojih se potvrdi prisustvo virusa, bilo prilikom testiranja u hotelu, ili uz dostavljen nalaz ukoliko testiranje vršite u nekoj drugoj referentnoj laboratoriji, vršimo povraćaj uplaćenog avansa u celosti.
Osnovni razlog uvođenja ove mere je zaštita Vašeg i zdravlja ostalih gostiju. Ovim će se svaki gost osećati sigurnije i lagodnije tokom boravka u hotelu.

COVID 19 – GARANCIJA:
Za sve rezervacije u objektima hotela STARA PLANIMA i BABIN ZUB kao i plaaninarskom domu MIDŽOR, garantuje se povraćaj celokupnog iznosa uplate ukoliko se putovanje otkaže od strane putnika usled nemogućnosti putovanja izazvanog virusom Covid 19 (pozitivan PCR test).
Kompanija SP RESORT garantuje povraćaj celokupnog iznosa i ukoliko putovanje ne može da se realizuje usled zatvaranja granica, proglašenja policijskog časa, vanrednog stanja ili drugih ograničavajućih mera koje donesu nadležni organi Republike Srbije.

Subagent: BELVI d.o.o., 11070 Beograd (Novi Beograd), Jurija Gagarina 12b, Matični br. 06037763, Kategorija licence A br. OTP-116/2021 od 13.10.2021.
Informacije i rezervacije:
Call centar 011/322 3300
Beograd, Stari grad, Kosovska 8, 011/322-33-00; 3341-839, office@belvi.rs
Novi Beograd (Belville), Jurija Gagarina 12b, 011/6302-066; 6302-067, belvitravelnbg@belvi.rs