Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

SLOVENIJA – RIMSKE TERME – NOVA GODINA

DESTINACIJA
Rimske terme – Slovenija – Wellness 2021/2022

PAKET ARANŽMAN SOPSTVENI PREVOZ

WELLNESS  2021/2022 – Rimske terme – Nova Godina

Cenovnik važi u periodu 30.12.2021 – 02.01.2022.

Rimske Terme nalaze se u mestu Rimske Toplice, na blagom uzvišenju iznad reke Savinje. Sakrivene od buke okružene su šumovitim brdima koja nude zaštitu od vetra i prevelike vrućine. U parku pored hotela nalaze se poznate divovske sekvoje, kanadska čuga, japanska hiba, čempres, tisa, kalifornijski cedar… Unutar parka otkriveno je više od 20 energetskih tačaka koje otvaraju čakre i pune ih novom energijom, a prema istraživanjima stručnjaka svaka od tačaka pomaže u određenoj vrsti bolesti i stresa. Gosti mogu da uživaju u raznovrsnim aktivnostima u priorodi. Oko parka postoji uređena Ruska staza za šetnju koja vodi kroz šumu gde se neretko mogu sresti i srne, a na raspolaganju su i vožnja bicikli, planinarenje ili nordijsko hodanje.

Rimske Terme udaljene su 8 km od manjeg mesta Laško, 24 km od grada Celja i 90 km od Ljubljane.

Arheološka nalazišta na ovom području svedoče o tome da su još stari Rimljani prepoznali lekovita svojstva i koristili izvore termalne vode u Rimskim Toplicama.

Rimske Terme | Hoteli

Rimske Terme predstavljaju kompleks koji se sastoji od tri hotela međusobno povezana toplim hodnicima. Gosti sva tri hotela koriste iste sadržaje wellness centra i pansionskog restorana, a razlike su u izgledu samih soba.

OPIS HOTELA:

 

Hotel Zdraviliški Dvor 4* – Pogledajte sajt hotela  

Lokacija: Hotel je povezan sa hoteliam Sofijin i Rimski dvor i čini sa njima celinu, iako je po tradiciji najstariji, ne samo u Rimskim termama nego i šire, u okruženju.

Hotelska ponuda: Hotel raspolaže sa 76 smeštajnih jedinica: jednokrevetnih, dvokrevetnih soba i apartmanima. Varinia – zemlja sauna je deo kompleksa Rimskih termi u kojima se možete posvetite detoksikaciji organizma, pročišćavanju kože, ublažavanju napetosti mišića i svemu što vam stvara stres. Hotel ima rimsku, finsku, tursku i infracrvenu saunu. Tu su i Wellness & Spa centar Amalia sa slanom saunom, kao i sobama za terapiju sa Fango blatom, sobe za masažu, lasersku terapiju, teretana, sobe za elektroterapiju i fizioterapiju…

Sobe: Standardne sobe imaju kupatilo (kada ili tuš kabina), LCD televizor, telefon, mini bar, klima uređaj, internet. Suita – veća soba sa kaučom na izvlačenje. Suita sa saunom – sauna u kupatilu.

Ishrana: Polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Mogućnost doplate za pun pansion.

 

Hotel Rimski Dvor 4* – Pogledajte sajt hotela 

Lokacija: Hotel se nalazi u Rimskim Termama, između hotela Sofijin dvor 4* i Zdraviliški dvor 4*.

Hotelska ponuda: Luksuzni hotel terasastog oblika ima 68 dvokrevtenih soba i apartmana. Poseduje recepciju, restoran, Amalija wellness centar, Varinia svet sauna (svet sauna renoviran u julu 2017), bazenski kompleks, fitness centar, slana soba, aromaterapija.

Sobe: Standardne sobe imaju klima uređaj, TV, telefon, mini bar, sef, internet, kupatilo. Suita: malo veća dvokrevetna soba (razlika u kvadraturi). Suita sa whirlpoolom – u sobi se nalazi whirlpool. Suita sa saunom – u sobi se nalazi sauna. Suita sa whirlpoolom i saunom – u sobi se nalazi whirlpool i sauna.

Ishrana: Polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Mogućnost doplate za pun pansion.

 

Hotel Sofijin Dvor 4* – Pogledajte sajt hotela

Lokacija: Hotel se nalazi na uzvišenju, u netaknutoj prirodi, okružen termalnim izvorima i pešačkim stazama koje podstiču aktivan odmor i relaksaciju. Same Terme su u dolini reke Savinje u blizini mesta Rimske Toplice.

Hotelska ponuda: Hotel ima 43 smeštajne jedinice: jednokrevetne, dvokrevetne sobe i apartmane; recepciju, restoran, a la carte restoran, terasu, bar, spa i wellness centar.

Sobe: Standardne sobe imaju klima uređaj, TV, radio, telefon, mini bar, sef, internet, kupatilo, fen. Neke sobe imaju balkon ili terasu. Apartman – spavaća soba i dnevni boravak. Apartman sa saunom – spavaća soba, dnevni boravak i sauna u kupatilu.

Ishrana: Polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Mogućnost doplate za pun pansion.

Rimske Terme | Termalna voda

Termalna voda izvire iz više izvora koji se nalaze na oko 1.000 m ispod površine zemlje. Temperatura vode iz izvora Amalija iznosi 38,4° C, a iz Rimskog izvora 36,3° C. Ova termalna voda dokazano pomaže u lečenju ortopedskih, reumatoloških, dermatoloških, ginekoloških, neuroloških i oboljenja disajnih puteva.

Rimske Terme | Wellness Centar

Rimske Terme u svom sastavu imaju Wellness centar uređen po uzoru na rimska kupališta i po tome se posebno izdvaja od drugih termalnih centara u Sloveniji. Bazeni sa lekovitom vodom prostiru se na 450 m2, a na raspolaganju su unutrašnji (32 C°) i spoljašnji panoramski bazen (32 C°) koji su spojeni toplom vezom, zatim 4 unutrašnja i 3 spoljašnja bazena sa masažerima (35 C°) kao i posebne stolice i kreveti u vodi.

Program / Cenovnik

*DOČEK NOVE GODINE – FERDINAND* JEDINSTVENA CENA UKLJUČUJE: Smeštaj u izabranom hotelu iz tabele u dvokrevetnoj sobi, noćenje sa polupansionom (doručak i večera), gala silvestarska večera Nove godine sa živom muzikom u restoranu cara Ferdinanda sa čašom penušca, Novogodišnja večera (01.01.2022), živa muzika i ples (01.01.2022), novogodišnje iznenađenje, mogućnost kasnog doručka (01.01.2022) od 9.30h do 11.30h, neograničeno kupanje u bazenskom kompleksu sa termalnom vodom, korišćenje fitness centra, korišćenje bade mantila i papuča tokom boravka, neograničen pristup internetu, celodnevno kupanje na dan dolaska i odlaska, širok spektar zabave i rekreacije, specijalni popusti i pogodnosti u Wellness centru Amalija i Medicinskom centru Valetuda.

*DOČEK NOVE GODINE – SOFIJA* JEDINSTVENA CENA UKLJUČUJE: Smeštaj u izabranom hotelu iz tabele u dvokrevetnoj sobi, noćenje sa polupansionom (doručak i večera), gala silvestarska večera Nove godine sa živom muzikom u a la restoranu Sofija sa čašom penušca, Novogodišnja večera (01.01.2022), živa muzika i ples (01.01.2022), novogodišnje iznenađenje, mogućnost kasnog doručka (01.01.2022) od 9.30h do 11.30h, 1x ulaz u Svet sauna Varinia (na dan odlaska se ne može koristiti sauna), neograničeno kupanje u bazenskom kompleksu sa termalnom vodom, korišćenje fitness centra, korišćenje bade mantila i papuča tokom boravka, neograničen pristup internetu, celodnevno kupanje na dan dolaska i odlaska, širok spektar zabave i rekreacije, specijalni popusti i pogodnosti u Wellness centru Amalija i Medicinskom centru Valetuda.

CENA NE UKLJUČUJE: Boravišnu taksu i prijavu boravka (boravišna taksa: 2,5€ osoba/noć, prijava za osobe do 14 godina: 3€, podložno promeni); prevoz; individualne troškove putnika.

 POPUSTI ZA DECU: Jedno dete od 5,99 godina, sa 2 odrasle osobe u sobi, bez pomoćnog ležaja boravi BESPLATNO; dete do 11,99 godina, sa 2 odrasle osobe u sobi, na pomoćnom ležaju ima 50% popusta.

 DOPLATE: Parking: 5€/dan; celodnevni ulaz u saune: 13€/osoba/dan u toku nedelje i 15€/osoba/dan tokom vikenda.

PROGRAM JE INDIVIDUALAN, REZERVACIJA SE VRŠI NA UPIT. ARANŽMAN JE MOGUĆE REALIZOVATI BEZ OBZIRA NA BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA U ZAVISNOSTI OD RASPOLOŽIVOSTI SOBA U HOTELU.

PROGRAM PUTOVANJA:

  1. dan RIMSKE TERME Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
  2. do pretposlednji dan RIMSKE TERME Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.

Poslednji dan RIMSKE TERME Napuštanje soba do 11.00h. Kraj programa.

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: Cena aranžmana je izražena u evrima po osobi. Dinarsko plaćanje po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima Garanciju putovanja po Polisi osiguranja br. 470000049518, počev od 01.10.2021. , zaključenog sa ugovaračem osiguranja Akcionarskog društva za osiguranje “TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD”koja važi do 01.10.2022. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja pisanim putem ili telegramom na “TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD” ul. Milutina Milankovića 7a, Novi Beograd na tel +381 1 3305 100 ili na mail office@triglav.rs