Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

JAHORINA – Hotel Lavina

DESTINACIJA
Zima 2021/2022 – Jahorina – Bosna i Hercegovina

PAKET ARANŽMAN SOPSTVENI PREVOZ

Zima 2021/2022 – Jahorina

Hotel Lavina je izgrađen sa osnovnom idejom da gostu pruži kompletnu uslugu, počevši od udobnog i luksuznog smeštaja, preko vrhunske kuhinje, pa do sadržaja koji će gostu omogućiti vrhunski i kompletan boravak.
Hotel Lavina nalazi se na Jahorini, smešten je između dve skijaške staze (Ogorijelica i Prača) i predstavlja idealno mesto za sve ljubitelje skijanja.
Hotel raspolaže sa 17 luksuzna apartmana i 22 sobe opremljene najsavremenijom tehnologijom gdje je gostu na raspolaganju internet, TV, sef, mogućnost podešavanja temperature, mini bar. Svi apartmani i sobe su imaju pogled na skijašku stazu.
Sadržaj hotela: Wellness centar poseduje finsku saunu i parno kupatilo. Bazen u okviru Wellness centra, svakom gostu će pružiti dodatno zadovoljstvo i relaksaciju. Bezen je sa konstantno održavanom temperaturom, masažerima i vodopadom, na raspolaganju je i bar u kome možete poručiti piće. Za sve goste hotela korišćenje bazena, saune i parnog kupatila je potpuno besplatno.
U sklopu Hotela Lavina se nalazi i noćni klub kapaciteta 150 mesta sa vrhunskom zabavom uz živu svirku poznatih muzičara iz celog regiona.
Višenamjenska konferencijska sala za seminare, prezentacije, poslovne sastanke, konferencije itd.
Ski rental raspolaže opremom svetski poznatih proizvođača. Za sve koji žele da nauče da skijaju tu je i ski škola sa školovanim instruktorima.
A za najmlađe, u sklopu restorana smeštena je igraonica za decu. Dok uživate u hrani i piću vaši najdraži će se zabavljati u igraonici, a vama će biti stalno na oku.
Ako do Hotela Lavina dolazite sopstevnim prevozom, a hotel vam obezbeđuje besplatan parking u skladu sa slobodnim mestima.
Usluga: polupansion.
Važno: hotelijer ne uzima u obzir loše vreme ili slične situacije kao valjan razlog za prekid boravka ili prevremeni odlazak.

Prvi dan JAHORINA Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan do pretposlednji dan JAHORINA Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
Poslednji dan JAHORINA Napuštanje soba do 10.00h (ili prema pravilima smeštajnog objekta). Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.
NAČIN PLAĆANJA:
AVANSNO – u gotovom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge; (osim u slučaju ranog bukinga kada se uplaćuje minimum 50% avansno ili u celosti kod objekata gde je tako navedeno);
UPLATA NA RATE – avans od najmanje 40% cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do ukupne cene aranžmana u mesečnim ratama (mogućnost čekovima građana do 30.03.2021 god); Platnim karticama Banca Intesa (Master, Visa) do 3 rata BEZ KAMATE.
NAČIN PLAĆANJA IZ INOSTRANSTVA:
Uplatom na devizni račun agencije uz izdavanje deviznog predračuna klijentu; Bankarski troškovi padaju na teret uplatioca.
NAPOMENA:
U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga. Organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena. Uz ovaj program važe Opšti uslovi agencije organizatora putovanja Supernova travel. Licenca OTP 32/2020 kao i posebni uslovi hotelijera.

Subagent: BELVI d.o.o., 11070 Beograd (Novi Beograd), Jurija Gagarina 12b, Matični br. 06037763, Kategorija licence A br. OTP-116/2021 od 13.10.2021.
Informacije i rezervacije:
Call centar 011/322 3300
Beograd, Stari grad, Kosovska 8, 011/322-33-00; 3341-839, office@belvi.rs
Novi Beograd (Belville), Jurija Gagarina 12b, 011/6302-066; 6302-067, belvitravelnbg@belvi.rs